KinigosPsixon Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Καλσησπέρα έχω το εξης πρόβλημα στο Outlook οταν στέλνω είμαι συνδεδεμένος σε οτε και στέλνω και παίρνω όταν συνδέομαι σε δίκτυο άλλου παρόχου μπορώ να λάβω τα e-mail αλλα δεν μπορώ να στείλω .
gamanos Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Θα πρέπει να αλλάξεις το διακομιστή εξερχόμενης αλληλογραφίας. Γράψε αναλυτικά ποιον θέλεις και ή κάποιος συμφορουμίτης θα γράψει ή ο ίδιος θα βρεις με κάποιο googlάρισμα. Αλλιώς θα γράψω το βράδυ κάποιους που έχω/ξέρω.
KinigosPsixon Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 το θέμα είναι οτι θα πρέπει να το κάνω αυτο κάθε φορά ... δνε μπορει να γίνει κάτι μόνιμο ? (είναι λαπτοπ που συνδέεται συνεχώς σε διαφορετικά δίκτυα )
KinigosPsixon Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 apo outlook το αναφέρω στο αρχικό μήνυμα .
ice25 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 σορυ απλά το outlook σαν εφαρμογή υποστηρίζει και άλλες υπηρεσίες.πχ yahoo τώρα για το θέμα σου αν είσαι σε κάποιο εταιρικό περιβάλλων μπορεί να έχει κάποιο vpn και να βγαίνεις έτσι με αποτέλεσμα όταν φεύγεις να μην σε αφήνει να στείλεις...σε αυτήν την περίπτωση θες ένα vpn client να συνδεθεί στο vpn server στο γραφείο σου.
KinigosPsixon Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 οχι δεν είνια αυτό εχει να κανει με τον outgoing server μάλλον το e-mial είναι της μορφής [email protected] απλά οταν βγαίνω εκτός εταιρίας μάλλον πρέπει να κάνω authentication αλλα όταν το ενεργοποιώ για κάποιο λόγω απλα μου βγάζει συνέχεια να βάλω τους κωδικούς τους βάζω αλλα δεν τους δέχεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα