sundance_kid Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μια υπέροχη προσπάθεια, βασισμένη σε Slack & Salix, απο έλληνα developer. http://www.slackel.gr 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 ναι ειμαι δημητρης τζεμος ο developer ...και ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sundance_kid Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δε σε πιάνω παλικάρι μου, και αρχίζω και αγχώνομαι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 o main developer της διανομης αυτης ειναι ο δημητρης τζεμος.. ολοι το γνωριζουν αυτο... και ακομα πες μας κατι που δεν ξερουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δε σε πιάνω παλικάρι μου, και αρχίζω και αγχώνομαι.Οσον αφορά τον jemadux, εγώ πάλι θα αγχωνόμουν αν τον έπιανα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα