Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλήμερα, θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος το πρόβλημα που εντόπισα στην σύνδεση του υπολογιστή με τον εκτυπωτή, οταν κανω την εγκατασταση του driver και παω να εκτυπωση ο εκτυπωτης δεν ανταποκρινεται (δοκιμασμενος ο εκτυπωτης σε αλλους 2 υπολογιστες και δουλευει αψογα). Οταν μπαίνω να κοιταξω για τυχόν ενημερωση, μου γραφει οτι το πιστοποιητικο δεν ειναι συμβατο και οτι εχει ληξη, βγαζοντας ενα νεο παραθυρο λεγοντας μου οτι καποιοι παραμετροι ειναι λαθος ή null. δεν ξερω τι πρεπει να κανω, γνωριζει καποιο κατι αντιστοιχο;

Δημοσ.

Καλήμερα, θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος το πρόβλημα που εντόπισα στην σύνδεση του υπολογιστή με τον εκτυπωτή, οταν κανω την εγκατασταση του driver και παω να εκτυπωση ο εκτυπωτης δεν ανταποκρινεται (δοκιμασμενος ο εκτυπωτης σε αλλους 2 υπολογιστες και δουλευει αψογα). Οταν μπαίνω να κοιταξω για τυχόν ενημερωση, μου γραφει οτι το πιστοποιητικο δεν ειναι συμβατο και οτι εχει ληξη, βγαζοντας ενα νεο παραθυρο λεγοντας μου οτι καποιοι παραμετροι ειναι λαθος ή null. δεν ξερω τι πρεπει να κανω, γνωριζει καποιο κατι αντιστοιχο;

Τι μαρκα ειναι ο εκτυπωτης,τι μαρκα το laptop και τι windows εχεις??

Δημοσ.

το εγκαθιστώ μια χαρα το αναγνωριζει, κανει τα σκαναρισματα του και τα παιρναει στον υπολογιστη μονο η εκτυπωση του δεν δουλευει. και οταν κοιταζω τα πιστιποιητικα στις ιδιοτητες μου γραφει οτι δεν ισχυουν.. και ενα μηνυμα σφαλματος

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ο driver περάστηκε μέσω windows update ή εγκατέστησες αυτόν της Hp?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μολις συνδεσα τον εκτυπωτη στον υπολογιστη εγκατασταθηκε μονος του. 

Επεξ/σία από giorgospos
Επισκέπτης
Δημοσ.

Δοκίμασε να βάλεις τον driver από την HP, σίγουρα θα λύσει το πρόβλημα.

Δημοσ.

Λοιπόν σβήσε τελέιως τον driver κάνε εγκατάσταση από το δισκάκι και θα τον συνδέσεις μόνο όταν τον ζητήσει το πρόγραμμα και θα λυθούν όλα κάτι έχει περαστεί λάθος

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ο υπολογιστής έχει εγκατεστημένες όλες τις ενημερώσεις?

Δημοσ.

μου εμφανιζει αυτο εδω το μηνυμα!  

Παρουσιαστηκε ενα σφαλμα στη δεσμη ενεργειων αυτης της σελιδας

γραμμη: 65

χαρακτηρας: 1

Σφαλμα: Δεν ειναι δυνατη η ληψη τιμης της ιδιοτητας 'appendChild': το αντικειμενο εχει τιμη null ή ειναι ακαθοριστο

κωδικας: 0

Url: http://res1.windows.microsoft.com/resbox/en/windows/main/566128a7-5192-449d-99b0-11b4459eaf1d_14.js

θελετε να συνεχισετε την εκτελεση δεσμων ενεργειων σε αυτην τη σελιδα;

ναι ή οχι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...