Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κραταω αυτην που ειπες εσυ αφου ετσι και αλλιως ο επεξεργαστης δεν κανει oc.

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Κραταω αυτην που ειπες εσυ αφου ετσι και αλλιως ο επεξεργαστης δεν κανει oc.

Ευχαριστω πολυ

πριν παραγγειλεις οτιδηποτε αφου καταληξεις στα παντα..ξαναβαλε εδω ολο το συστημα να ριξουμε μια τελευταια ματια αν ειναι ολα οκ...

Δημοσ.

Αν πας σε μητρικη Ζ170 ανεξαρτητα με το αν θα κανεις OC η οχι (θες Κ επεξεργαστη για αυτο) μπορεις να βαλεις λιγο πιο γρηγορες μνημες.
Με το Μπατζετ στα 750 ευρω (χωρις το κουτι) πανω κατω καλυτερα να πας σε μια Β150 μητρικη ωστε να μπορεσεις να βαλεις πιο δυνατη καρτα γραφικων.

Φτιαξε τα λινκς απο πανω, δεν δουλευουν

Δημοσ.

Αν πας σε μητρικη Ζ170 ανεξαρτητα με το αν θα κανεις OC η οχι (θες Κ επεξεργαστη για αυτο) μπορεις να βαλεις λιγο πιο γρηγορες μνημες.

Με το Μπατζετ στα 750 ευρω (χωρις το κουτι) πανω κατω καλυτερα να πας σε μια Β150 μητρικη ωστε να μπορεσεις να βαλεις πιο δυνατη καρτα γραφικων.

Φτιαξε τα λινκς απο πανω, δεν δουλευουν

εγω παλι θα πω τα δικα μου ...η καρτα αλλαζει η ραμ αλλαζουν οι επεξεργαστες αλλαζουν ...η μητρικη δεν αλλαζει ασε που δε συγκρινονται σε τπτ αυτες τον 80ε κλπ ...αλλα οκ οπως νομιζει ο καθενας κανει...

ασε που η καρτουλα που εχει επιλεξει ειναι μια χαρα για εμενα...

Δημοσ.

Θα Συμφωνησω με τον ghost. Μενω εδω και κανω αναβαθμισεις αργοτερα που θα βγουν καινουργια πραγματα και θα πεσουν και οι τιμες

• Like 1
Δημοσ.

Θα Συμφωνησω με τον ghost. Μενω εδω και κανω αναβαθμισεις αργοτερα που θα βγουν καινουργια πραγματα και θα πεσουν και οι τιμες

φιαξε μονο τα λινκ να δουμε τα πραγματα μια σωστα....

και βαλε το τροφοδοτικο που σου προτεινε ο σπυρος..για να το λεει κατι ξερει...

Δημοσ.

οκ μια χαρα...αν θες πανω σε αυτα αλλαζεις τροφοδοτικο και πας σε αυτο που σου εδειξε ο σπυρος..

και επισης με μικρη διαφορα 3-5ε μπορεις να ανεβεις ελαφρα συχνοτητα σε μνημες και να πας σε 2.666

Δημοσ.

Δεν ειναι λιγα τα watt του ή εγω εχω βαλει παραπανω και ειναι αχρηστα? Με τις ram αυτο θα κανω. Μπορει να παω και σε 3000

Δημοσ.

Δεν ειναι λιγα τα watt του ή εγω εχω βαλει παραπανω και ειναι αχρηστα? Με τις ram αυτο θα κανω. Μπορει να παω και σε 3000

για 3000 ψαχτο το θεμα λιγο γιατι δεν ειμαι σιγουρος μηπως πεζει τπτ ασυμβατοτητα αν και νομιζω με αυτη τη μητρικη δεν θα εχεις θεμα..πιθανων θα θελει ομως και βιος update 

το τροφοδοτικο που σου προτεινε ειναι υπεραρκετο για το συστημα σου και οποιαδηποτε μελοντικη αναβαθμιση....

• Like 1
Δημοσ.

Η συματοτητα ειναι κομπλε που το κοιταξα. Αρα κραταω το 550 watt και ειμαι ετοιμος

αντε με το καλο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...