Actinidio Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Καλημέρα, έχω την συγκεκριμένη μητρική και έχω δύο απορίες, στο uefi (bios) πως ρυθμιζω το ahci? Και πως ρυθμιζω πόση μνήμη θα πάρουν τα ενσωματωμένα γραφικά;
pano Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Καλημέρα,αν ρίξεις μία ματιά στο manual της μητρικής θα σου λυθούν όλες οι απορίες.
Ghost007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Καλημέρα, έχω την συγκεκριμένη μητρική και έχω δύο απορίες, στο uefi (bios) πως ρυθμιζω το ahci? Και πως ρυθμιζω πόση μνήμη θα πάρουν τα ενσωματωμένα γραφικά; δε ξερω πως ακριβως ειναι το βιος εκει σε γενικες γραμμες πας στο σατα κοντρολερ και βαζεις ahci απο ide που ειναι ας πουμε και εκει που λεει για την καρτα στα περιφερειακα εχει και τη μνημη της συνιθως 64μβ πατα και ανεβασε οσο παει αν εχεις μνημη στο pc
Actinidio Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Καλημέρα,αν ρίξεις μία ματιά στο manual της μητρικής θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Το manual δεν λέει κάτι, ούτε αυτό που είχε μέσα η μητρική, ούτε αυτό που κατέβασα online. Για την μνήμη με τα ενσωματωμένα δεν το βρήκα θα το ξανακοιταξω όταν πάω σπίτι, όσο για το ahci, μόνο ένα σημείο υπάρχει που λέει sata Mode configuration και έχει μόνο enabled και disabled
Ghost007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Το manual δεν λέει κάτι, ούτε αυτό που είχε μέσα η μητρική, ούτε αυτό που κατέβασα online. Για την μνήμη με τα ενσωματωμένα δεν το βρήκα θα το ξανακοιταξω όταν πάω σπίτι, όσο για το ahci, μόνο ένα σημείο υπάρχει που λέει sata Mode configuration και έχει μόνο enabled και disabled ναι κατω απο το enabled και disabled λογικα γραφει για το ahci
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα