panimania Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Καλημερα σας , ειμαι 20 και θελω να παρω το πρωτο μου αμαξι . Ψαχνω πολυ τελευταια σε αγγελιες (μεταχειρισμενο παντα ). Εγω πρωσοπικα δεν ξερω πολλα απο αμαξια . Μπορω να διαθεσω μεχρι 1400 ευρω . Μεχρι τις προαλες ειχα δυο επιλογες , ενα opel tigra 00 , και ενα fiat sianceto01 . O θειος μου που ειναι μηχανικος αυτοκινητων εδω και 30 χρονια με ειπε οτι τα opel ta tigra εχουν βγει ελλατωματικα και δεν ειναι καλα αμαξια και εχουν ακριβα ανταλακτικα σε αντιθεση με τα sianceto που εχουν φτηνα αννταλακτικα και για πρωτο αμαξι για μενα με ειπε ειναι μια χαρα . Εσεις που καποιοι εδω μεσα γνωριζουν πολλα μου προτινεται κατι αλλο ? η να παρω ενα sianceto . Βρηκα 2-3 στα 1300 ευρω . Περιμενω γνωμες .
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Συγκρινεις εντελως ασχετα αμαξια ... Ένα 100αρακι θα σου είναι μια χαρα αλλα ένα Aygo του 2006 περιπου να το υπολογιζεις πολύ παραπανω .Πανω από 4000 Εγω το πηρα 4800 !!!!
panimania Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Ευχαριστω για την απαντηση σου το Aygo πολυ καλλο αλλα μπορω να δωσω μεχρι 1400 -1500 ουτε δραχμη παραπανω το opel tigra που ειχα δει ειναι στα 1400 κυβικα , ενω το fiat στα 1100
Liverpool89 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Κοιτα το φιατακι καλο αλλα αυτα ειχανε ενα θεματακι με την θερμοκρασια. Επειδη δεμμ ειχε μεσα οργανο, αν δεν μεριμνουσε ο ιδιοκτητης να βαλει, τα πιο πολλα ανέβαζαν θερμοκρασια, μεχρι και φωτια επαιρναν. Έτσι και το πάρεις ελεγξετο καλα, δεν για τυχον καμενα μερη, αν εχει το οργανο που σε ειπα. Τωρα το τιγκρα παλια μου αρεζε και μενα, τωρα το θεωρω σαν διαστημόπλοιο. Accents δεν θες;
panimania Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Κοιτα το φιατακι καλο αλλα αυτα ειχανε ενα θεματακι με την θερμοκρασια. Επειδη δεμμ ειχε μεσα οργανο, αν δεν μεριμνουσε ο ιδιοκτητης να βαλει, τα πιο πολλα ανέβαζαν θερμοκρασια, μεχρι και φωτια επαιρναν. Έτσι και το πάρεις ελεγξετο καλα, δεν για τυχον καμενα μερη, αν εχει το οργανο που σε ειπα. Τωρα το τιγκρα παλια μου αρεζε και μενα, τωρα το θεωρω σαν διαστημόπλοιο. Accents δεν θες τα hyudai δεν μου αρεσουν προσωπικα , ειδα μολις τωρα και ενα citroen c3 pruriel cabrio 05 , 1400 kybika , sta 1500 eurw , ειναι καλο ?
michalisv Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Εγω σε αυτα τα χρήματα θα κοιτουσα καποιο accent.Αξιόπιστο,φθηνά ανταλλακτικά και πιο ασφαλές απ'το seicento. το seicento δεν εχει καν υδραυλικό τιμόνι! 2
panimania Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Εγω σε αυτα τα χρήματα θα κοιτουσα καποιο accent.Αξιόπιστο,φθηνά ανταλλακτικά και πιο ασφαλές απ'το seicento. το seicento δεν εχει καν υδραυλικό τιμόνι! 03 μοντελο εχει . τa accent καλα αμαξια ειναι αρκετα μεγαλο για μενα για πρωτο αμαξι . 1
~mxls~ Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Το πρώτο σου αμάξι, μικρή εμπειρία οδηγική, φρόντισε να είναι όσο το δυνατον πιο ασφαλές ( θα μου πεις σε αυτα τα χρήματα...) Το σειτσέντο δεν θα το πρότεινα. Μηδεν κρατήματα εκτός των άλλων... Εγώ θα έλεγα κάτι σαν αυτό (τυχαίο το παράδειγμα): http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7634415/
InspectoR95 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 εγώ πάλι θα πρότεινα κανένα citroen saxo.. 17 χρονια το έχει ο πατέρας μου, δεν έχει πάθει το παραμικρό.. αντιστοιχο του saxo ειναι και το peugeot 106.
margaritagr Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μακραν καλυτερο το κλιο του σειτσεντο. Και το λεω γιατι ειχαμε τσικουετσεντ στην οικογενεια και θυμαμαι παντα τον μπαμπα μου να βριζει που ολο ετρεχε στο συνεργειο. Και δε συγκρινεται βεβαια ουτε σαν ασφαλεια, ουτε σαν οδηγικη συμπεριφορα ουτε εξοπλισμο, τιποτα. Αχ! Μου λειπει!
4saken Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Ουτε seicento ουτε saxο ουτε φυσικα αccent. Τα δυο πρωτα δεν εχουν υδραυλικο,το δευτερο πολυ μεγαλο. Προσπαθησε να βρεις ενα Fiat Panda...
dimitrisOP Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Το clio είναι καλύτερο και στο θέμα ασφάλειας, και στο θέμα οδηγικής συμπεριφοράς , εχει ενα κακο ομως , το 1.2 ειναι παραααα πολυ αργό μου ειχε βγαλει την παναγια, δες το 1.4 1
dollyyy19 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 γιατι εξω τα γιαπωνεζικα?παρε λιγο παλαιοτερο ,για να ειναι φθηοτερο,αλλα αθανατα τα ρημαδια..........τα ευρωπαικα ακολουθουν εδω και εικοσαετια ,οδηγιες για χρηση ανακυκλωμενων πλαστικων.εχω bmw 520 2001',316 2004',και οσα πλαστικα εβλεπε ο ηλιος,παρταλιασαν.χοντακι του 93,ουτε κιχ........
basilis222 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Θα σου προντινα να μην παρεις αμαξι με τοσα χρημματα. Σε ενα μηνα στη καλυτερη θα τρεχεις σε μηχανικους. Μαζεψε αλλο ενα χιλιαρκο και παρε ενα 206. Ναι μεν εχουν προβληματα (Οχι μηχανικα) Αλλα τα ανταλακτικα τους ενα τζαμπα. Η αμεσως επομενη επιλογη ειναι ενα POLO 2002-2003.
NickTG Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Από τόσα αμάξια στην κατηγορία η επιλογή είναι το Polo?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα