kastor94 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Καλησπέρα σας ! Το pc μου βγάζει μπλε οθόνη με το συγκεκριμένο error στην εκκίνηση και πριν απο την μπλε οθόνη λεει disk error occur try again! Δοκίμασα start up repair αλλα τιποτα. Λέτε να εχει πρόβλημα ο σκληρός ; Καμία ιδέα ;
MoviemakerGr Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Καλημερα,ναι λέμε αυτό ακριβώς που λες και εσύ φίλε μου,και που σου λέει και η οθόνη, δίσκος. Υπάρχει πιθανότητα να έχεις πειράξει bios και να έχεις παίξει με το IDE <> AHCI ?
kastor94 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Οχι δεν εχω πειράξει κατι. Επισης μια φορά που άνοιξε χτες έτρεξα ένα προγράμμα και έβγαλε οτι ο δίσκο ειναι μια χαρά ! Τι μπορώ να κάνω τωρα αλλάζω σκληρό η να ξανά εγκατέστησω Windows ?
MoviemakerGr Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Ξεκίνα τότε από καλώδιο Sata,HDSentinel ήταν το πρόγραμμα που έτρεξες ? 1
kastor94 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Οχι ένα της western digital και έβγαλε σε ολα pass! Άρα λες να αλλάξω καλώδιο ;
kastor94 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 ετρεξα και αυτο που μου πες και μου εβγαλε αυτο : http://www.hdsentinel.com/hard_disk_case_communication_error.php
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα