Dimi Arap Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Είμαι κάτοχος Galaxy A7 και δεν με εντυπωσίασε...Για αυτό θέλω να αγοράσω αλλά έστω και μεταχειρησμενο με αποσπωμενη μπαταρία κατά κύριο λόγο...βασικά στοιχεία που θέλω να έχει.. 1) Καλή μπαταρία το λιγότερο 3000mah 2) Γρήγορο επεξεργαστή 3) Εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 32GB
Belisarius Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Όταν λες δεν σε εντυπωσίασε που αναφέρεσαι συγκριμένα για το Α7; Για να ξέρουμε προς τα που να κινηθούμε.
menostospitimou Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Ο χρόνος ζωής εξαρτάται τόσο από την μπαταρία όσο όμως και από την κατανάλωση. Επίσης δεν ξεκαθαρίζεις τί ακριβώς θες από το κινητό πέρα από τα βασικά.
Donalhioy Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 εχω ξανακουσει στα υπερ το θεμα αποσπωμενης μπαταριας.. ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι.. εννοειται οτι η μπαταρια αλλαζει και ας ειναι ενσωματωμενη... δεν λες και λεπτομερεις προτιμισεις σε μεγεθος, χρηση, λογισμικο, να καταλαβουμε που σε χαλασε.. θα σε βολεψει ενα φτηνοτερο? το S6 π.χ ειναι στα 390.. τσιμπα το.. μιας που το Α7 των 350 δεν σε βολεψε..
Dimi Arap Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Καλημέρα...Δεν έχω το καινούργιο Α7 2016 αλλά το προηγούμενο...Η μπαταρία του δεν κρατάει πολύ..Το S5 που είχα ποιο πολύ κρατούσε....Επίσης θέλω καλή μπαταρία γιατί θα λείπω ταξίδια και θέλω να κρατάει..μιλάμε πάντα για νορμάλ χρήση και οχι λιώσιμο...Η κάμερα δεν με απασχολεί και τόσο..Εγώ θέλω να έχει μεγάλη ram και να είναι γρήγορο στο ίντερνετ...Παιχνίδια δεν παίζω..ποιο πολύ κάνα Facebook μπαίνω και διαβάζω στο ίντερνετ είναι εκτός σπιτιού..
Donalhioy Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 ετσι οπως το βλεπω εγω... ενα xiaomi note 3 pro απο vickmall μαζι με ενα powerbank απο 10.000mha και fast charging και εισαι εισαι κομπλε..
giannis0000 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 παίρνεις ένα powerbank και λύνεις το πρόβλημα σου....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα