Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα έβαλα e-shop για λόγους ευκολίας-μεταφορικών εκτός εννοείται gpu.  Eπειδή ο φίλος είναι Θεσσαλονίκη μπορεί και απο vision studio με επιφύλαξη για τους χρόνους παράδοσης. Στον ssd μην κάνεις έκπτωση :-)

Radiohead,ρε συ εκει ξεκινησα να τον φτιαχνω αλλα διαβαζω "περιεργα" σχολια για την εξυπηρετηση του vision studio και την παραδοση. Τι γνωρίζουμε??

Δεν εχω αποφασισει που θα το φτιάξω ακομα.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Radiohead,ρε συ εκει ξεκινησα να τον φτιαχνω αλλα διαβαζω "περιεργα" σχολια για την εξυπηρετηση του vision studio και την παραδοση. Τι γνωρίζουμε??

Δεν εχω αποφασισει που θα το φτιάξω ακομα.

Εγώ έχω καλή εμπειρία δυο τρεις φορές που χρειάστηκε, αλλά δεν πήρα πολλά κομμάτια μαζί. Άν το επιλέξεις ξεκίνα νωρίτερα μην βάλεις δλδ χρονικό όριο γιατί κατα πάσα πιθανότητα θα απογοητευτείς. Αυτό φυσικά ισχύει και για άλλα μαγαζιά. Ότι νομίζεις.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παιδιά χαλαρά..

Άν ο ts ήθελε απο εξωτερικό θα το είχε διευκρινίσει νομίζω. Δεν είναι κακό όμως να έχει μια τέτοια πρόταση.

Δημοσ.

Ρε παλικαρια, απλα δειχνω οτι σιγα σιγα πεφτουν οι τιμες, ποτε δεν ειπα να παρει απο εξωτερικο. Δεν μενουν μονο σε γερμανια απλα γερμανια ειναι συνηθως η 1η χωρα που περνει καινουργια προιοντα πεφτουν οι τιμες κλπ στην ευρωπη... Επειδη ειπε οτι θα παρει τον Ιουλιο...

Αμα θελει να παρει ειναι αλλο θεμα θα γλιτωσει κανα 100ρικο συνολο.

Δημοσ.

Παιδιά χαλαρά..

Άν ο ts ήθελε απο εξωτερικό θα το είχε διευκρινίσει νομίζω. Δεν είναι κακό όμως να έχει μια τέτοια πρόταση.

Έπρεπε να ρωτήσω που μπορείς να βρεις τέτοιες τιμές?

Δημοσ.

Δεν διευκρίνησα όντως το σενάριο του εξωτερικού!! Επομένως my bad!!

Ας περιοριστούμε σε μαγαζιά στην Ελλάδα, εξάλλου έχουμε επιλογές.

Θα τα βάλω κάτω το βράδυ κ θα ξαναποστάρω τη νέα σύνθεση με τις προτάσεις σας.

Ευχαριστώ ξανά!!

Εγώ έχω καλή εμπειρία δυο τρεις φορές που χρειάστηκε, αλλά δεν πήρα πολλά κομμάτια μαζί. Άν το επιλέξεις ξεκίνα νωρίτερα μην βάλεις δλδ χρονικό όριο γιατί κατα πάσα πιθανότητα θα απογοητευτείς. Αυτό φυσικά ισχύει και για άλλα μαγαζιά. Ότι νομίζεις.

Είναι δελεαστικές οι τιμές μπορώ να πω + οτι είναι κοντά στο σπίτι μου.

Απο εκεί και πέρα την καθυστέρηση την περιμένω, το μόνο σίγουρα δεδομένου οτι δεν εχει στοκ.

Είδωμεν ως τότε..

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ρε παλικαρια, απλα δειχνω οτι σιγα σιγα πεφτουν οι τιμες, ποτε δεν ειπα να παρει απο εξωτερικο. Δεν μενουν μονο σε γερμανια απλα γερμανια ειναι συνηθως η 1η χωρα που περνει καινουργια προιοντα πεφτουν οι τιμες κλπ στην ευρωπη... Επειδη ειπε οτι θα παρει τον Ιουλιο...

Αμα θελει να παρει ειναι αλλο θεμα θα γλιτωσει κανα 100ρικο συνολο.

Έστω οτι ήθελε τον 4690k ή τον 4790k. Η διαφορά με τους αντίστοιχους skylake είναι 20 ευρώ στο skroutz. Η τιμές στο site που έστειλες http://www.notebooksbilliger.de/intel+core+i5+4690k+4x+350ghz+boxed/eqsqid/9d36a970-0620-4f8d-aae0-12327cb2ddaf

http://www.notebooksbilliger.de/intel+core+i7+4790k+4x+400ghz+boxed+180163/eqsqid/6ea9532d-e257-4c91-8dcc-409abfca5670

Προσφορές μπορεί να βρεί και Ελλάδα πχ http://www.insomnia.gr/topic/609199-intel-core-i5-4570-320-ghz-149-euro-public/

Καταλήγω στο οτι για 'μένα είναι προτιμότερο να πάει σε 1151 και ακόμα και το καλοκαίρι να τα πάρει να κρατάει μικρό καλάθι σχετικά με πτώση τιμών. Ας ρίξει μια ματιά στην εξέλιξη τιμής σε όποιο προϊόν θέλει για να το διαπιστώσει με παράδειγμα τους ξεκλείδωτους που έβαλα οι οποίοι έπεσαν ένα 20άρικο απο το περασμένο καλοκαίρι. Το ίδιο θεωρώ θα ισχύσει και για τις gpu. Μικρό καλάθι λοιπόν.

Δημοσ.

Έστω οτι ήθελε τον 4690k ή τον 4790k. Η διαφορά με τους αντίστοιχους skylake είναι 20 ευρώ στο skroutz. Η τιμές στο site που έστειλες http://www.notebooksbilliger.de/intel+core+i5+4690k+4x+350ghz+boxed/eqsqid/9d36a970-0620-4f8d-aae0-12327cb2ddaf

http://www.notebooksbilliger.de/intel+core+i7+4790k+4x+400ghz+boxed+180163/eqsqid/6ea9532d-e257-4c91-8dcc-409abfca5670

Προσφορές μπορεί να βρεί και Ελλάδα πχ http://www.insomnia.gr/topic/609199-intel-core-i5-4570-320-ghz-149-euro-public/

Καταλήγω στο οτι για 'μένα είναι προτιμότερο να πάει σε 1151 και ακόμα και το καλοκαίρι να τα πάρει να κρατάει μικρό καλάθι σχετικά με πτώση τιμών. Ας ρίξει μια ματιά στην εξέλιξη τιμής σε όποιο προϊόν θέλει για να το διαπιστώσει με παράδειγμα τους ξεκλείδωτους που έβαλα οι οποίοι έπεσαν ένα 20άρικο απο το περασμένο καλοκαίρι. Το ίδιο θεωρώ θα ισχύσει και για τις gpu. Μικρό καλάθι λοιπόν.

Ξεκολα λιγο το μυαλο σου... Τον Οκτωβρη κοντα βγαινει καινουργια σειρα intel πανω στο 1151. Οποτε οι haswell ριχνουν τιμες σιγα σιγα. To να εχεις i7 haswell ειναι προτιμοτερο απο i5 skylake.. Το performance gain ειναι μηδαμινο αναμεσα σε haswell και skylake ουτως η αλλως...

Αποψη μου ειναι εφοσον θα δωσεις τοσα λεφτα για καινουργιο pc, να περιμενεις 2-3 μηνες να παρεις κατι καινουργιο η κατι "παλιο" σε καλη τιμη. Προσωπικα τουλαχιστον θα επερνα pc κοντα στο δεκεμβρη να λεω οτι εχω καλο pc για κανα χρονο. Αν δεν μπορεις να περιμενεις εχει καλως. Αλλοι βρισκουν αυτη την αποψη ανουσια ουτως η αλλως γιατι αμα το χρειαζεσε τωρα θα το παρεις τωρα.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Όλο αυτό το έγραψα, για να καταλάβεις οτι δεν πιστεύω οτι πρόκειται να πέσουν οι τιμές. Είπα οτι είναι καλύτερος ο i5 απο τον i7; Σου έδωσα παράδειγμα με τον 4690κ και 4790κ.Γιατί δεν έπεσαν απο τη στιγμή που βγήκαν οι αντίστοιχοι skylake;

Συμφωνούμε στο πάρε κάτι όταν το χρειάζεσαι και το 1151 σύστημα που έβαλα είναι στα ίδια λεφτά με το 1150 την στιγμή που μιλάμε και το ίδιο θα ισχύει και τον Iούλιο.

Που διαφωνούμε λοιπόν;

Σε πέντε χρόνια θα μπορεί να αναβαθμίσει επεξεργαστή άν θέλει. Στο πεθαμένο τότε 1150 τι θα βάλει i8;

Μιλάει για games όχι για editing και ακόμα περιμένω να μου πείς με σιγουριά οτι θα πέσουν οι τιμές και πόσο. 

Με τσάτισες ρε φίλε χωρίς λόγο με τις μλκς.

Δημοσ.

Ξεκολα λιγο το μυαλο σου... Τον Οκτωβρη κοντα βγαινει καινουργια σειρα intel πανω στο 1151. Οποτε οι haswell ριχνουν τιμες σιγα σιγα. To να εχεις i7 haswell ειναι προτιμοτερο απο i5 skylake.. Το performance gain ειναι μηδαμινο αναμεσα σε haswell και skylake ουτως η αλλως...

Αποψη μου ειναι εφοσον θα δωσεις τοσα λεφτα για καινουργιο pc, να περιμενεις 2-3 μηνες να παρεις κατι καινουργιο η κατι "παλιο" σε καλη τιμη. Προσωπικα τουλαχιστον θα επερνα pc κοντα στο δεκεμβρη να λεω οτι εχω καλο pc για κανα χρονο. Αν δεν μπορεις να περιμενεις εχει καλως. Αλλοι βρισκουν αυτη την αποψη ανουσια ουτως η αλλως γιατι αμα το χρειαζεσε τωρα θα το παρεις τωρα.

Δεν είναι ανούσια άποψη,δεν έχω σκοπό να πετάξω λεφτά,έχω υπομονή να περιμένω,απλά σκέφτηκα τον Ιούλιο γιατί θα χω χρόνο να το ευχαριστηθω..

Δημοσ.

Που διαφωνούμε λοιπόν;

Δεν καταλαβα οτι ειναι διαφονια sry, νομιζα οτι απλα ανταλλαζουμε αποψεις. Απλα απο οτι θυμαμαι το ιδιο εγινε με τους ivy οταν βγηκαν οι skylake ηταν ενα 2μηνο 3μηνο που ηταν σε αποσυρση και ειχαν χαμηλωτερη τιμη.

Και ναι αν ηταν να το παρει τωρα εχεις 100% δικιο αλλα δε το θελει τωρα. Και δεν εγραψα ποτε για σεναριο που περνει τωρα τον υπολογιστη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...