Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα 

Πριν λίγες ώρες πούλησα το κινητό μου και επειδή χρησιμοποιώ την revolut και θα ήθελα να στήσω σε android  μια εικονική μηχανή αλλά ....ακολούθησα τις οδηγίες που βρήκα σε ένα site και μετά από ώρα αφού κατάφερα να ολοκληρώσω την διαδικασία μου έβγαζε error 17 κατάφερα να τρέξω live το λειτουργικό αλλά είδα πως δεν υποστήριζε η έκδοση του λειτουργικού  την revolut . 

η οδηγίες που ακολούθησα

το λειτουργικό

ευχαριστώ  

Δημοσ.

θέλω εικονική μηχανή για να μπορώ να έχω πλήρη  χρίση της το δοκίμασα το πρόγραμμα που προτείνεις και δεν μου άρεσε 

Δημοσ.

Καταρχην το error 17 ειναι απο τον grub, τον bootloader της android based διανομης που εβαλες. Αν κανεις ενα απλο googling με grub error 17 θα βρεις τι το προκαλει και πως λυνεται.

Πριν ομως απο αυτο, θα πρεπει να βρεις γιατι δεν παιζει το revolut. Εγω πιστευω πως η εφαρμογη ειναι φτιαγμενη για αρχιτεκτονικη arm, αυτη δηλαδη που χρησιμοποιουν τα περισσοτερα tablets και ολα τα κινητα, οποτε δεν θα τρεξει με τιποτα σε virtualbox, ασχετως με την android based διανομη που θα βαλεις, γιατι εκει η αρχιτεκτονικη ειναι x86.

Σε αυτη την περιπτωση, ακομα και αν δεν σου αρεσει ή αν ειναι αργο, το bluestacks ειναι η μονη λυση, γιατι εινια ακριβως αυτο που θες, μια εφαρμογη που καενι emulate την αρχιτεκτονικη arm σε ενα συστημα x86.

Τελος, μπορεις να δοκιμασεις και αυτο, εφοσον χρησιμοποιεις chrome. Δεν το εχω δοκιμασει, αλλα φιλος μου που ειναι android developer ειπε πως ειναι πολυ αργο

https://archon-runtime.github.io/

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχην το error 17 ειναι απο τον grub, τον bootloader της android based διανομης που εβαλες. Αν κανεις ενα απλο googling με grub error 17 θα βρεις τι το προκαλει και πως λυνεται.

Πριν ομως απο αυτο, θα πρεπει να βρεις γιατι δεν παιζει το revolut. Εγω πιστευω πως η εφαρμογη ειναι φτιαγμενη για αρχιτεκτονικη arm, αυτη δηλαδη που χρησιμοποιουν τα περισσοτερα tablets και ολα τα κινητα, οποτε δεν θα τρεξει με τιποτα σε virtualbox, ασχετως με την android based διανομη που θα βαλεις, γιατι εκει η αρχιτεκτονικη ειναι x86.

Σε αυτη την περιπτωση, ακομα και αν δεν σου αρεσει ή αν ειναι αργο, το bluestacks ειναι η μονη λυση, γιατι εινια ακριβως αυτο που θες, μια εφαρμογη που καενι emulate την αρχιτεκτονικη arm σε ενα συστημα x86.

Τελος, μπορεις να δοκιμασεις και αυτο, εφοσον χρησιμοποιεις chrome. Δεν το εχω δοκιμασει, αλλα φιλος μου που ειναι android developer ειπε πως ειναι πολυ αργο

https://archon-runtime.github.io/

ευχαριστώ για την  απάντηση σου 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...