dletkas Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 εχω ενα προβλημα με ενα Liebherr ψυγειοκαταψυκτικη του 2009 . μου δουλευει η καταψυξη αλλα η συντηρηση ενω παγωνει μετα απο λιγο σταματα και χρειαζεται να το κλεισω και να το ξανανοιξω απο το κουμπι on off . καθε 1 ωρα αυτη η δουλεια . εφερα τεχνικο απο τον fourli που ανοικουν τα συγκεκριμενα ψυγεια και μου ειπε οτι ειναι το ενα απο τα 2 μοτερ . μπορει να αλλαχτει με 95 ευρω αλλα πιθανοτατα θα μου ξαναχαλασει μεσα σε ενα μηνα (δεν καταλαβα τον λογο) . Μαλιστα μας προτεινε αλλαγη ψυγειου και μας ειπε για lg . εχει κανεις αλλη αποψη για το αν θα μου ξαναχαλασει μετα απο επισκευη? γιατι αλλο 100 αλλο 700 για καινουργιο ...
isay Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 πες μας το λογο που σου ειπε ακομα κι αν δεν το καταλαβες εσυ
dletkas Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 μου ειπε οτι εχουν φουσκωσει τα τοιχωματα... απο οτι διαβασα σε καποια φορουμ εχει γινει και με αλλα ψυγεια του ιδιου μοντελου ... καποιος εκανε και επισκευη και οντως του χαλασε ... σε αυτο το τοπικ θα δειτε και αλλα παραδειγματα ...http://psigeia-liebherr-fourlis.blogspot.gr/2013/08/liebherr-liebherr-cn-4003-3.html ειναι το ιδιο μοντελο . δεν ξερω τι να κανω
meletis_m Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Ας πάρεις και μια 2η γνώμη. Παρόμοιο περιστατικό είχα σε Miele 12ετίας+.Η κατάψυξη δούλευε άριστα αλλά η συντήρηση δεν πάγωνε. Ο 1ος τεχνικός έλεγε οτι έχει χαλάσει το 1 μοτέρ, δεν θυμάμαι πόσο μου είχε πει ,πάντως δεν σύμφερε η επισκευή με τα λεγόμενα του (να φανταστείς ήταν εξιδικευμένο service της Miele). Φωνάζω 2ο τεχνικό, το πρόβλημα λύθηκε μόλις με 40 ευρώ. Στην πλακέτα είχε καεί 1 ρελέ με αποτέλεσμα να μην διαβάζουν σωστά οι αισθήτηρες και να μην δίνουν εντολή στο μοτέρ. Πλέον δουλεύει άριστα εδω και 2 χρόνια. Ψάξτο περισσότερο πρωτού προχωρήσεις σε αγορά νέου ψυγειού, εάν όντως συμφέρει η επισκευή του. 2
aristos12 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 μάλλον τό εχει η μάρκα ...liebheer καταψύκτης τόν ειχε ο αδελφός μου , μοντέλο τού 2010 χάλασε 3-4 φορές (πέταξε κ τά κρέατα πού ειχε μέσα κ χάλασαν , κ εντός κ εκτός εγγύησης ...τόν πέταξε κ ησύχασε 1
dletkas Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Λοιπον πριν λιγο εμαθα ακριβως την διαγνωση επισημα διοτι δεν ειμουν μπροστα . εχει χαλασει ο θερμοστατης αλλα μας λενε οτι εχουν φουσκωσει και τα τοιχωματα λογω διαρροης ... οποτε δεν φτιαχνεται . θα παρω και μια δευτερη γνωμη εν τελει σημερα και θα αποφασισω τι θα κανω
dollyyy19 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 μην το πεταξεις,καντο ντουλαπι,μπαουλο ,παγκακι κλπ
dletkas Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 λοιπον και ομως φτιαχνεται . ενας αισθητηρας ειναι και δεν υπαρχει κανενα φουσκωμα ( και γω δεν εβλεπα κατι και αυτο μου κινησε υποψιες ) 120 το κοστος επισκευης και ο θεος βοηθος ... ελπιζω να αντεξει 1-2 χρονια ακομα 1
dletkas Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 το ψυγείο δουλεύει κανονικά μετά την επισκευή ...μήπως να πάω να σπάσω καμιά τζαμαρία στον φουρλή ... 1
meletis_m Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 το ψυγείο δουλεύει κανονικά μετά την επισκευή ...μήπως να πάω να σπάσω καμιά τζαμαρία στον φουρλή ... Φτήνα την γλίτωσες.Για αυτό και σου είπα να το ψάξεις περισσότερο, δέν είναι εποχές για νέες οικιακές συσκευές. 1
dletkas Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Φτήνα την γλίτωσες.Για αυτό και σου είπα να το ψάξεις περισσότερο, δέν είναι εποχές για νέες οικιακές συσκευές. και είχες απόλυτο δίκιο
Goaof Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα Έχω ένα ψηγειο Miele με 2 κομπρεσέρ και ηλεκτρονικό καντράν που ρυθμίζεις ξεχωριστά θερμοκρασία για συντήρηση η ψύξη το προβλημα μου είναι ότι δεν ξαναξεκινάει η συντήρηση Π.χ ανάβω το ψυγείο φτανει στους επιθυμητούς βαθμους και μετά σταματάει,μόλις χάσει ψύξη δεν ξαναξεκινάει από μόνο του . Αν το κλείσω από το on-off αυτό ξαναξεκινάει αλά μόνο χειροκίνητα … η ψύξη λειτουργεί κανονικά και οι θερμοστάτες
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Θερμοστάτης; Δεν δίνει σήμα να ξεκινήσει;
gpapadakis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Κανε μια καλη αποψυξη 2 μερες. Αν δε συνελθει μαλλον πλακετα, θα πρεπει να τη βγαλεις και να την δει ηλεκτρονικος, ο πυκνωτης που ξεκιναει το μοτερ της συντηρησης τα χει παιξει μαλλον. Για κοιτα και στο howtofixit...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα