Liverpool89 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Καλημέρα. Παιδια ευχαριστω ολους για τις αποψεις σας. Εγω θεωρω μεγα λαθος απο την εταιρεία που απλα δεν με ενημερωσαν και δεν μου δωσανε την δυνατότητα να επιλεξω. Ουτε αν θα τις κανω μόνος μου, ουτε να επιλεξω σε πιο μικροβιολογικό και διαγνωστικό να πάω αλλα σε αυτο που θελουν αυτοι και τα αποτελέσματα να σταλθουν απευθείας στην εταιρεία παλι για διευκόλυνση δικιας μας να μην τρεχουμε σε γιατρούς. Αλλα πειτε με υπερβολικό, αλλα οποτε ακουω το κανουμε για δικο σας καλο, απο πισω μαθαίνουμε οτι θελουμε. Για μενα το θεμα εληξε, πρωτη και τελευταία φορα που το κανω, θα τους ενημερώσω πως την αλλη φορα πρέπει να με ρωτησουν και να εχω την δυνατότητα να πάω οπου θέλω εγω τις εξετασεις, να τις πάω οπως πρέπει. Αν φρεθω ανευθυνα τοτε ναι να με που οτι εσυ τα αφηνεις στο ντουκου, πάρε και καντα.
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Στις 4/4/2021 στις 1:21 ΜΜ, Liverpool89 είπε Οπως οταν αρχισαν τα πρώτα κρουσματα για τον κορωνοιο, τα αποτελέσματα απο τα τεστ πηγαιναν μονο στην εταιρια, χωρις να ξερουν οι υπάλληλοι το πόρισμα, απλα τους λεγανε κατσε σπιτι ή ελα στην δουλεια. Εγω παρολο που δεν θα πολυασχολιομουν με το πρωτο που ανεφερες σχετικα με τα παραπεμπτικα, (ισα ισα που θα το εβρισκα και βολικο), θα εκνευριζομουν πολυ με αυτο του quote. Τι θα πει, τα τεστ πανε πρωτα στην εταιρεια? Ναι, ας πανε και στην εταιρεια, αλλα θα πανε και σ' εμενα και μαλιστα πρωτα σ' εμενα.
dtzgr Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 7 ώρες πριν, Liverpool89 είπε θα τους ενημερώσω πως την αλλη φορα πρέπει να με ρωτησουν και να εχω την δυνατότητα να πάω οπου θέλω εγω τις εξετασεις, να τις πάω οπως πρέπει. Τι έγινε τελικά; Τους τα 'πες;
Liverpool89 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 5 ώρες πριν, dtzgr είπε Τι έγινε τελικά; Τους τα 'πες; Σημερα οχι, είπα οτι θα πάω να τις κανω πρωτα και μετα θα τους ενημερώσω οτι ειναι η πρωτη φορα που γίνεται κατι χωρις να εχω ενημερωθεί πρώτα. Ετσι ειχαν κανει και με την κανονικη αδεια που ειχα, αυτη κολλουσε μερες αδειας καθε μηνα χωρις να με ρωταει, μια φορα πήγα στο γραφείο ρωτώντας εγινε καποιο λαθος γιατι ειδα παραπανω χρηματα στο λογαριασμό, απο αυτα που περίμενα. Η απαντηση της ηταν" ε σε εβαλα και τρεις μερες αδεια" εκει είπα ποιον ρωτησες; Αλλη φορα θα με ρωτας. Δεν ξαναεβαλε αδεια, αυτο που δουλεύω αυτο με βαζει, μόνο αν την πω εγω βαζει.
Kostas23232y4 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 ΜΕΓΆΛΗ ΠΡΟΣΟΧΉ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΆΤΕΣ ΜΗΝ ΔΊΝΕΤΕ ΣΙΜΑΣΊΑ ΜΌΝΟ ΕΑΝ ΕΊΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΊΚΟ SITE ΤΉΣ MICROSOFT www.microsoft.com
stefanos_13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Στις 17/5/2016 στις 10:08 ΠΜ, gokuthelegend είπε Αν πέσει στα χέρια άλλου πως θα ταυτοποιήσει ότι είσαι εσύ; θα κάνει πλαστική προσώπου Photoshop και ξανά φωτοτυπία.
PanosIron Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 καλησπέρα, μπορεί καποιος που εχει το ΑΦΜ μου να μάθει την διεύθυνση μου;
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Στις 7/6/2021 στις 4:38 ΜΜ, PanosIron είπε καλησπέρα, μπορεί καποιος που εχει το ΑΦΜ μου να μάθει την διεύθυνση μου; Μπορείς να γκουγκλάρεις το αφμ σου να δεις τι βγάζει.Εισαι επαγγελματίας;
Kostasspil Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 On 07/06/2021 at 18:38, PanosIron said: καλησπέρα, μπορεί καποιος που εχει το ΑΦΜ μου να μάθει την διεύθυνση μου; Οχι δεν μπορεί
l337 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 On 07/06/2021 at 18:38, PanosIron said: καλησπέρα, μπορεί καποιος που εχει το ΑΦΜ μου να μάθει την διεύθυνση μου; Για τον περισσότερο κόσμο όχι, αλλά αν είναι στο κατάλληλο πόστο, ναι μπορεί.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, l337 είπε Για τον περισσότερο κόσμο όχι, αλλά αν είναι στο κατάλληλο πόστο, ναι μπορεί. Όποιος έχει κατάλληλο πόστο έχει και username για τις ενέργειες του και ίσως μια κάμερα που καταγράφει τον χώρο που κινείται. Χλωμό να κάνει κάτι. 2
l337 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 5 hours ago, Μακιαβέλλι said: Όποιος έχει κατάλληλο πόστο έχει και username για τις ενέργειες του και ίσως μια κάμερα που καταγράφει τον χώρο που κινείται. Χλωμό να κάνει κάτι. Καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά δεν είναι μόνο οι τράπεζες και θα ήθελα να αποφύγω να σου εξηγήσω δημόσια τι εννοώ. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης δεν έχει να φοβάται κάτι, η πιθανότητα είναι εξαιρετικά μικρή, αλλά όχι απίθανη.
anthoulaki Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπερα σας, θα ηθελα να μαθω το εξης.. Εχω λογαριασμο στην payeer (ειναι σαν το paypal) και θελω να πιστοποιηθω ως εγκυρος χρηστης. για να γινει αυτο μου ζητανε καποια πιστοποιητικα οπως: 1.ενα εγγραφο του ποια ειμαι οπως διαβατηριο, διπλωμα ή ταυτοτητα. 2.ενα εγγραφο που να αποδεικνυει την διευθυνση μου (λογαριασμος δεκο ή εγγραφο απο τραπεζα). 3.μια σελφι μου (αυτο ειναι και το πιο απλο). με τα 1+2 τι γινεται; ειναι ασφαλες να τα δωσω; τι κινδυνους μπορει να ελλοχευει; εν τω μεταξυ εγω δεν εχω λογαριασμο νερου,τηλ,δεη κλπ στο ονομα μου.. ετσι μονο τραπεζης μπορω, που απ οσο ειδα, πανω πανω γραφει το αφμ μου και τον αδτ. Δεν τα ζηταει η payeer δηλαδη... αλλα θελω/δε θελω, τα δινω... Ειναι ασφαλες κατι τετοιο; τι θα μπορουσε να μου κανει καποιος αν υποκλαπουν; η ιδια η payeer δε νομιζω..
SabotazNic Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, anthoulaki είπε Εχω λογαριασμο στην payeer (ειναι σαν το paypal) Ενα google search που εκανα, μου εδωσε την εντυπωση οτι δεν ειναι σαν το paypal. Το ενα ειναι crypto wallet, το αλλο ειναι ενα διαδικτυακο συστημα πληρωμων, το οποιο δουλευει κυριως με τραπεζες. ΑΝ θεωρεις οτι το site ειναι legit, τα δινεις. Οσοι ασχολουμαστε με crypto τα εχουμε δωσει σε coinbase/binance/kraken κτλ 1 ώρα πριν, anthoulaki είπε Ειναι ασφαλες κατι τετοιο; τι θα μπορουσε να μου κανει καποιος αν υποκλαπουν; Στο τι μπορει να κανει καποιος με εναν λογαριασμο ΔΕΚΟ και φωτο id? Τιποτα.
anthoulaki Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Ενα google search που εκανα, μου εδωσε την εντυπωση οτι δεν ειναι σαν το paypal. Το ενα ειναι crypto wallet, το αλλο ειναι ενα διαδικτυακο συστημα πληρωμων, το οποιο δουλευει κυριως με τραπεζες. ΑΝ θεωρεις οτι το site ειναι legit, τα δινεις. Οσοι ασχολουμαστε με crypto τα εχουμε δωσει σε coinbase/binance/kraken κτλ Σ ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Ναι ακριβως για κρυπτο το θελω, εχω και σε coinbase αλλα δε το βρισκω σε ολα τα σαιτ που θελω.. 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Στο τι μπορει να κανει καποιος με εναν λογαριασμο ΔΕΚΟ και φωτο id? Τιποτα. μα αυτο ειναι το θεμα, επειδη δεν εχω σε δικο μου ονομα ΔΕΚΟ, αναγκαστικα πρεπει να στειλω ειτε τραπεζης ειτε ξερω εκκαθαριστικο που καπου φαινεται η διευθυνση κατοικιας μου.. πιο καλα νιωθω να στειλω τραπεζης που ομως, φερει επανω το αφμ μου και το αδτ (που ετσι κι αλλιως θα το ξερουν απο την ταυτοτητα). το αλλο που σκεφτομαι ειναι να ρωτησω στην εταιρεια καρτοκινητης μου, αν μπορουν να μου εκδωσουν καποιο τετοιο εγκυρο χαρτι.. (που ισως να μην εχει και αφμ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα