xovoli Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Παιδεία καλησπέρα Έχω φτιάξει ένα δίκτυο που μεταφέρω ασύρματα το interment σε 2 διαφορετικά σημεία χρησιμοποιώντας 4 κεραίες tp link 7510 5GHz η σύνδεση μου ήταν conex και όλα δούλευαν ρολόι τώρα είμαι στην hol και έχω ένα ΖΤΕ ΖΧΗΝ Η108Ν το οποίο με δημιουργεί όλο προβλήματα στης κεραίες. χρειάζεται κάποιο ρύθμιση η κάποιο άλλο router
xovoli Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Τι προβλήματα Θα μου τύχει να μην συνδέονται υπάρχει περιπτώσει η 1 κεραία να μην βλέπει την αλη επίσης μου έχει τύχει να σταματήσει να δουλεύει τελείως 2 κεραίες . το ξέρω πώς ακούγονται λίγο τρελά αυτά που λέω αλά το έχω παρατηρήσει έχω αλλάξει το router 3 φορές μέχρι τώρα και όταν βάζω της hol πάντα προβλήματα . απλά θέλω της hol γιατί μου δίνει παραπάνω ταχύτητα
rfc Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Ε τοτε το αλλαζεις φιλε, βαλε κανα draytek που ειναι απο τα καλα.
xovoli Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Για τα tp-link th γνωμη εχεις. απλα γιατη και η κεραιες είναι tp-link για να είναι ποιο συμβατες η δεν πεζει κανενα ρόλο
rfc Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 ετσι και ετσι..... φτωχαδακια αλλα με καλα χαρακτηριστικα και συνηθως παιζουν καλα. Για φθηνη λυση ειναι vfm.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα