Paolistas_22 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο κινητα τηλεφωνα. Δε με ενδιεφερε η κινα κι ετσι ψαχνοντας στο σκρουτζ σε αυτο το butget βρηκα αυτα τα δυο οπως επισης και lg g4 το οποιο δε ρισκαρω να παρω και m5 το οποιο βλεποντας το απο κοντα στα public θεωρησα πως ειναι αρκετα ασχημο οποτε και το απεκλεισα. Αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι η καμερα οπως και η αυτονομια. Δηλαδη να μου βγαζει τη μερα. Για το iPhone αλλοι μου λενε πως ειναι οκ η μπαταρια αλλοι οχι. Καμια γνωμη;
Dinos_12345 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Σε τι budget είσαι; Θα προτείνω το Nexus 5X, το Huawei P8 και το Xperia Z3+ 1
Paolistas_22 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Μεχρι 300 βαρια. Δηλαδη 290 που βρισκω αυτα τα δυο ειμαι καπως οριακα αλλα τα δινω!
nikosgkil Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο κινητα τηλεφωνα. Δε με ενδιεφερε η κινα κι ετσι ψαχνοντας στο σκρουτζ σε αυτο το butget βρηκα αυτα τα δυο οπως επισης και lg g4 το οποιο δε ρισκαρω να παρω και m5 το οποιο βλεποντας το απο κοντα στα public θεωρησα πως ειναι αρκετα ασχημο οποτε και το απεκλεισα. Αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι η καμερα οπως και η αυτονομια. Δηλαδη να μου βγαζει τη μερα. Για το iPhone αλλοι μου λενε πως ειναι οκ η μπαταρια αλλοι οχι. Καμια γνωμη; Επειδή κι εγώ ψάχνω για κινητό αυτό το διάστημα και κοιτάζω το g4 με πολύ ενδιαφέρον, γιατί λες πως δε ρισκάρεις να το πάρεις;;
Dinos_12345 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Επειδή κι εγώ ψάχνω για κινητό αυτό το διάστημα και κοιτάζω το g4 με πολύ ενδιαφέρον, γιατί λες πως δε ρισκάρεις να το πάρεις;; Μην το συζητάτε καν το G4, έχω τραβήξει πολλά. Μακάρι να είχα πάρει S6 τότε που το πήρα. Bootloop, και τώρα μου παρουσίασε και πρόβλημα στην οθόνη. Δεν λέω, γαμάτο service αλλά τι να το κάνω αν είναι να μένω χωρίς τηλέφωνο κάθε τρεις και λίγο.
Paolistas_22 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Επειδή κι εγώ ψάχνω για κινητό αυτό το διάστημα και κοιτάζω το g4 με πολύ ενδιαφέρον, γιατί λες πως δε ρισκάρεις να το πάρεις;; τοσος ντορος με μπαταρια και προβληματα γενικοτερα που βγαζει. Δε θελω να το ρισκαρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα