ksideras Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 καλησπερα στην παρεα θα ηθελα να μου προτειναιτε ενα ρουτερ μεχρι 150-170 ευρω εχω vdsl 50 η αποσταση απο το dslam ειναι 700 μετρα περιπου απο οτι μ ειχαν πει του οτε και θα ηθελα να εχει voip γιατι μου εκαναν την γραμμη ευροζωνικη και να εχει ρυθμησει snr ευχαρηστω προκαταβολικα για τον χρονο σας
SaFiS Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Απο την στιγμη που θα εχεις VoIP δεν νομιζω πως μπορει να παιξει κατι αλλο περαν του Speedport / Huawei του ΟΤΕ. Πριν πεταξεις τα χρηματα σου, ρωτα τους...
jkoukos Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 To voip του ΟΤΕ σε άλλη συσκευή, απλά δεν παίζει. Όπως επίσης δεν παίζει (ή ακόμη δεν έχει σημασία) η αλλαγή του SNR στο VDSL. Όμως μπορείς να έχεις άλλο modem/router ή σκέτο router (ανάλογα τι θέλεις και πως το θέλεις), να δουλεύει μαζί με του ΟΤΕ. Πες μας τι ακριβώς χρειάζεσαι και γιατί θέλεις να αλλάξεις του ΟΤΕ, για να έχουμε μια ιδέα.
ksideras Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 μηπως καλυτερεψω την ταχητυτα του ιντερνετ οσω περνααει ο καιρος πεφτει και λεω αμα αλλαξω ρουτερ ανεβω 2-3 mbps
johnmegarythmos Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 To speedport entry 2i δεν είναι της Huawei αλλά της zte .που το είδατε ότι είναι τις Huawei? Επίσης τώρα τελευταία πάλι το ρούτερ μου χάνει από την ταχύτητα κάτι θα πειράζουν απομακρυσμένα στον οτε δεν εξηγείται αλλιώς εκεί που συγχρονίζα 10.2,εχτές είχε αποσύνδεση και μετά συνχρονισε στα 7 και σήμερα στα 8,9 εχτές το snr ήτανε 9.7 και σήμερα στα7 ..γιατί γίνονται τόσα σκαμπανεβασματα ? Και δεν διατηρείται σταθερή στα 10.2 ? Άμα βγάλουμε την απομακρυσμένη διαχείριση του ρούτερ από τα κεντρικά του Οτε ίσως να σταματήσει αυτό ? Η όχι? .σκεφτόμαστε να πάρουμε ένα ρούτερ που να ρυθμίζεις εσύ το snr για να το πειράζουμε εμείς και όχι ο Οτε! Ή είναι λογικό να μειώνεται η ταχύτητα?
SaFiS Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 To speedport entry 2i δεν είναι της Huawei αλλά της zte .που το είδατε ότι είναι τις Huawei? Επίσης τώρα τελευταία πάλι το ρούτερ μου χάνει από την ταχύτητα κάτι θα πειράζουν απομακρυσμένα στον οτε δεν εξηγείται αλλιώς εκεί που συγχρονίζα 10.2,εχτές είχε αποσύνδεση και μετά συνχρονισε στα 7 και σήμερα στα 8,9 εχτές το snr ήτανε 9.7 και σήμερα στα7 ..γιατί γίνονται τόσα σκαμπανεβασματα ? Και δεν διατηρείται σταθερή στα 10.2 ? Άμα βγάλουμε την απομακρυσμένη διαχείριση του ρούτερ από τα κεντρικά του Οτε ίσως να σταματήσει αυτό ? Η όχι? .σκεφτόμαστε να πάρουμε ένα ρούτερ που να ρυθμίζεις εσύ το snr για να το πειράζουμε εμείς και όχι ο Οτε! Ή είναι λογικό να μειώνεται η ταχύτητα? Γράφοντας Speedport / Huawei δεν εννοούσα ότι το Speedport είναι της Huawei αλλά το ότι θα μπορούσες να έχεις το καινούριο Huawei που άρχισανα να δίνουν (για το home speedbooster). Το θέμα με τα σκαμπανεβάσματα, πιο πολύ για πρόβλημα γραμμής μου κάνει παρά για κάτι που κάνουν απο ΟΤΕ. Η απομακρυσμένη διαχείριση έχει να κάνει μονάχα με το θέμα ρυθμίσεων του εξοπλισμού και όχι κάτι άλλο. Η πόρτα σου (DSLAM) ελέγχεται απο αλλού. Και να πάρεις Modem που θα πειράζεις το SNR με αυτά τα σκαμπανεβάσματα που αναφέρεις, μάλλον περισσότερα προβλήματα θα αποκτήσεις...
ksideras Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 επιδεις ο o john εχει ενα δικιο αυτα παθενω και εγω με την ταχυτητα καμ ια προταση για ρουτερ καλο μεχρι200 ευρω υπαρχει να ειναι καλυτερο απο το speedport που εχω?
johnmegarythmos Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Εμένα σήμερα έκανε από σύνδεση και μετά από από κανένα 5 λεπτό επανήλθε η Φωτεινή ένδειξη του dsl άναβε και έσβηνε πολύ αργά λες και δεν υπήρχε κέντρο, τέλος πάντως συγχρονίσε μπαίνω να το status information και μου γράφει download 6.2 και μου είχανε βάλει την γραμμή μου στο 10.2 , και που είχα δηλώσει πρόβλημα της προάλλες μου ήρθε μυνημα ότι δηλώθηκε και μετά από λίγη ώρα μυνημα ότι αποκαταστάθηκε τίποτα δεν άλλαξε όμως και τότε συνχρονιζε στο 7.6. Πάντως που πήρα το 13888 μου είπανε ότι δεν είναι πρόβλημα αυτό διότι η περιοχή μου είναι μέσα στο μέσο όρο η ταχύτητα που πιάνω. Δηλαδή έλεος!!! Σήμερα που συγχρονίζει λιγότερο τί να τους πω? Δεν ασχολήθηκα αλλά κανονικά θέλουν βρίσιμο πως ο τεχνικός μου κλειδώνει την γραμμή στο 10.2 και τώρα πιάνει 6.2 ? Μου είπανε ότι είναι λογικό να πέφτει η ταχύτητα επειδή μπορεί να μπαίνουν και άλλοι χρήστες αλλά και πάλι είναι μεγάλη η διαφορά. Σκέφτομαι σημαντικά να αλλάξω ρούτερ και να πάρω κάποιο με snr που το ρυθμίζεις εσύ υπάρχει κάποιο οικονομικό να πάρω να δοκιμάσω? , επίσης τώρα τελευταία δεν ξέρω τι γίνεται έχω το ρούτερ του Οτε και εκπέμπει στην συχνότητα 1 και ένα repeater συνδεδεμένο με Ethernet που είναι στην συχνότητα 6 αλλά τώρα τελευταία στο δωμάτιο μου εκεί που είχα φουλ σήμα Wi-Fi δείχνει μόνο μια γραμμή άντε δυο και έχει τύχει και να με πετάξει έξω τι ακριβώς γίνεται? Λέω να του κάνω ένα reset δεν μπορει στα καλά καθόμενα να τα έπαιξε. Πρέπει να το βάλουμε στα 40 hz ? Ή στα 20 ? Εγώ το έχω στα 40 έχω κάνει κάτι λάθος? Ή έχει κολλήσει το repeater? Αλλά και πάλι που το έχω βγάλει και βάλει στην πρίζα δεν έχει αλλάξει κάτι. Σκέφτομαι να βάλω ένα χρονοδιακόπτη στο ρούτερ και στοrepeater και το βράδυ που κοιμάμαι να κλείνουν για κανένα δυο ώρες και να ανοίγουν έτσι ώστε να ξεκουράζονται και μην κολλάνε. Δεν μου έχουν κάνει την γραμμή voip οπότε δεν έχω πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα