GiwrgosNvidia Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Λοιπον, πήρα ένα splitter το οποίο είναι 4pin για να κουμπωνει στη μητρικη στο Cha_fan και απο την αλλη μερια εχει 2 υποδοχες, η μια ειναι 4pin και η άλλη είναι ** * , δηλαδη ειναι σαν 4pin και λειπει ένα στη μέση. Εχω ενα 4pin(****) και ενα 3pin(***) fan χωρις κενα κτλπ. Υπάρχει τρόπος να συνδέσω και τα 2 ωστε να δουλευουν; Η μητρική μου έχει ένα cha_fan οπότε είπα να πάρω splitter για να συνδεσω και τα 2. mobo--> Η110Μ-Κ της ΑSUS.
NikosKallithea Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 αν θελεις την γνωμη μου, κανονικά στην ΜΒ δεν πρέπει να συνδεεις σπλιτερακια τασης γιατι ειναι υπολογισμένη η παροχή για κάποια mA, τους επιπλέον ανεμιστήρες σύνδεσε τους στο τροφοδοτικό 1
tsacali Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Λοιπον, πήρα ένα splitter το οποίο είναι 4pin για να κουμπωνει στη μητρικη στο Cha_fan και απο την αλλη μερια εχει 2 υποδοχες, η μια ειναι 4pin και η άλλη είναι ** * , δηλαδη ειναι σαν 4pin και λειπει ένα στη μέση. Εχω ενα 4pin(****) και ενα 3pin(***) fan χωρις κενα κτλπ. Υπάρχει τρόπος να συνδέσω και τα 2 ωστε να δουλευουν; Η μητρική μου έχει ένα cha_fan οπότε είπα να πάρω splitter για να συνδεσω και τα 2. mobo--> Η110Μ-Κ της ΑSUS. οπως περιγραφεις τις εξοδους δεν σου κανει. γιατι δεν παιρνεις ομως ενα connector οπως αυτα http://www.skroutz.gr/c/757/kalodia-trofodosias.html?keyphrase=3+pin+to+molex και να κουμπωσεις το τριπινο? απ'το να δουλευουν 2 fan σε 1 cha_fan εγω θα το προτιμουσα.
GiwrgosNvidia Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Υπεθεσα πως θα ηταν καλυτερα. Οκ θα κινηθω προς molex τοτε!
pano Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Βρε Γιώργο πάλι τα ίδια; Δεν τά'παμε στο προηγούμενο θέμα; 1
GiwrgosNvidia Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Βρε Γιώργο πάλι τα ίδια; Δεν τά'παμε στο προηγούμενο θέμα; Χαχα, απλα έχω ερωτησεις. Το case εχει ενα fan το οποιο θα μεινει ανενεργο αν δεν το συνδέσω και δεν θα με χαλουσε να εχω ενα εξτρα fan για ψυξη. Εχω και ένα foxconn 8αρι με συνδεση molex. Μπορει να συνδεσω αυτο αν ειναι. EDIT: http://www.e-shop.gr/arctic-cooling-f12-pwm-rev2-fan-120mm-p-PER.811355 αυτο το αγορασα ηδη
bandicoot92 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Καλύτερα θα ήταν ότι επιπλέον φαν βάζεις να το συνδέεις στο τροφοδοτικό και όχι στην μομπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα