yolodroid Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Καλησπέρα παιδιά, Μήπως ξέρει κανείς πώς να καθαρίζω το πλαστικό "γυαλι" ακρυλλικο του κουτιού μου? Από όσο ξέρω δεν πρέπει να έχει αλκολ και αμμωνία το καθαριστικο.. Πήγα και αγόρασα αυτό το βιολογικό προϊόν,και από ότι μου είπαν στο μαγαζί είπαν ότι δεν θα κάνει ζημιά.. Αλλά δε ξέρω κατά πόσο ασφαλές είναι Το δοκίμαζα και νομίζω πως θόλωσε λίγο..αλλά δεν παίρνω και όρκο ίσως να είναι ή εμμονή ιδέα μου να το έχω καθαρό.. Ή ίσως να είναι λόγω των led strips που έχω μέσα στο κουτί και να φαίνεται έτσι.. Έχετε κάποια πρόταση?
Ghost007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Καλησπέρα παιδιά, Μήπως ξέρει κανείς πώς να καθαρίζω το πλαστικό "γυαλι" ακρυλλικο του κουτιού μου? Από όσο ξέρω δεν πρέπει να έχει αλκολ και αμμωνία το καθαριστικο.. Πήγα και αγόρασα αυτό το βιολογικό προϊόν,και από ότι μου είπαν στο μαγαζί είπαν ότι δεν θα κάνει ζημιά.. Αλλά δε ξέρω κατά πόσο ασφαλές είναι Το δοκίμαζα και νομίζω πως θόλωσε λίγο..αλλά δεν παίρνω και όρκο ίσως να είναι ή εμμονή ιδέα μου να το έχω καθαρό.. Ή ίσως να είναι λόγω των led strips που έχω μέσα στο κουτί και να φαίνεται έτσι.. Έχετε κάποια πρόταση? φιλοι μου χρησιμοποιουν overlay απο οτι μου λενε το κανει σουπερ δε το εχω δοκιμασει ομως ακομα ....
yolodroid Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 φιλοι μου χρησιμοποιουν overlay απο οτι μου λενε το κανει σουπερ δε το εχω δοκιμασει ομως ακομα .... Ποιο ακριβώς?
life is music Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μία ερωτηση αν το τζαμακι τ κουτιού έχει δύο τρεις γρατσουνιές ξέρετε ν μ πειτε πως βγενουν ? Ghost007 commander ms-i τ κουτί π έχω!!
Ghost007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Ποιο ακριβώς? αυτο που ειναι για τα ξυλα αν δε κανω λαθος αλλα θα το τσεκαρω και θα σου πω ποιο σιγουρα... Μία ερωτηση αν το τζαμακι τ κουτιού έχει δύο τρεις γρατσουνιές ξέρετε ν μ πειτε πως βγενουν ? Ghost007 commander ms-i τ κουτί π έχω!! δε γνωριζω ....
nik5163 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Αυτό το υγρό που έχουν τα κομπιουτερομάγαζα μαζί με πανάκι για οθόνες κινητών και tablets νομίζω θα κάνουν και για το παράθυρο του case.
yolodroid Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μία ερωτηση αν το τζαμακι τ κουτιού έχει δύο τρεις γρατσουνιές ξέρετε ν μ πειτε πως βγενουν ? Ghost007 commander ms-i τ κουτί π έχω!! novus plastic cleaner! Αυτο προσπαθω να αγορασω απο εξωτερικο αλλα θελει 20-30ευρω μεταφορικα... Αυτό το υγρό που έχουν τα κομπιουτερομάγαζα μαζί με πανάκι για οθόνες κινητών και tablets νομίζω θα κάνουν και για το παράθυρο του case. δεν ειμαι σιγουυρος γιαυτο..πολλα απο αυτα περιεχουν αμμωνία.. Αυυτο που πηρα εγω τοξικ-φρι αλλα για καποιο λογο δεν ειμαι πολυ ευχαριστημενος...
Todoras Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Νεράκι???? Και πανάκι σαν αυτό που έχεις για την οθόνη του PC. Ακόμα και το σουιφερ μια χαρα είναι. Μόνο σκόνη κάθεται στο τζάμι... Για δαχτυλιές νεράκι και μαλακό πανί....
yolodroid Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Νεράκι???? Και πανάκι σαν αυτό που έχεις για την οθόνη του PC. Ακόμα και το σουιφερ μια χαρα είναι. Μόνο σκόνη κάθεται στο τζάμι... Για δαχτυλιές νεράκι και μαλακό πανί.... μαλλον εκει θα καταληξω το μονο θεμα θα ειναι οτι δεν θα ειναι anti-static για να μην κολανε οι σκονες
Todoras Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Φίλε και anti-static να βάλεις η σκόνη πάντα θα νικάει..... Η ρημάδα δεν μασάει πουθενά....
yolodroid Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Φίλε και anti-static να βάλεις η σκόνη πάντα θα νικάει..... Η ρημάδα δεν μασάει πουθενά.... δεν αντιλεγω..αλλα αυτο στην φωτογραφια στο 1ο ποστ, απο χθες που το εβαλα και το καθαρισα δεν εχει κατσει ιχνος σκονης πανω και ο υπολογιστης ειναι ολη μερα ανοιχτος.. απο οσο εχω διαβασει κραταει 1 βδομαδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα