Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια

εχω μια  palit geforce gtx660 nvidia η οποια αντι να δουλευει νορμαλ σε 980mhz δουλευει σε 324 core και memory, και οταν ανοιγω κανενα παιχνιδι μου παει στα  549 (σαν boost,μονο που το boost κανονικα πρεπει ειναι 1100+ κανονικα)

εχω 750w psu CM

i5 4570 3.2ghz

H87 plus asus μητρικη

παλαιοτερα του εβαζα αρκετα παιχνιδακια, και τωρα καμια φορα πιανει fps και στο λολ

τσεκαρα το  cpu-z to msi afterburner και ολα μ λενε τα ιδια χαρακτηριστικα, εχει κανεισ καμια ιδεα πως μπορω να επαναφερω την gpu  σε οπως πρεπει χαρακτηριστικα>?

εχω κανει format και reinstall drivers, ακομα και τα windows..

ευχαριστω

Δημοσ.

Αν τρέξεις ένα futuremark πάλι έτσι τρέχουν τα ρολόγια;

futuremark ειναι προγραμμα? δε το ξερω, αλλα οτι αλλα εχω βαλει μ βγαζουν οτι λεω παραπανω

Δημοσ.

μήπως τρέχεις σχετικά ελαφρά παιχνίδια και έχεις 60 καρέ με Vsync ενεργό;

αν ναι είναι απόλυτα λογικά τα νούμερά σου.

Αν όχι,χρειάζεται ψάξιμο,θερμοκρασίες αρχικά και δευτερον να τρέξεις κάποιο benchοπρόγραμμα να δεις αν τερματίζουν ρολόγια κλπ.

Δημοσ.

μήπως τρέχεις σχετικά ελαφρά παιχνίδια και έχεις 60 καρέ με Vsync ενεργό;

αν ναι είναι απόλυτα λογικά τα νούμερά σου.

Αν όχι,χρειάζεται ψάξιμο,θερμοκρασίες αρχικά και δευτερον να τρέξεις κάποιο benchοπρόγραμμα να δεις αν τερματίζουν ρολόγια κλπ.

τρ το τελευταιο ενα μηνα παιζω  blade and soul (mmorg) και παιζει με το ζορι στα 30fps με ολα τα φιλτρα οσο πιο χαμηλα γινεται,  οχι  v sync, οι θερμοκρασιες ειναι πολυ χαμηλες 39-40 μονιμως και σε  game μαχ 55, εψαξα καλα στο ιντερνετ και διαφοροι λενε να αυξησω το voltage απο  msi afterburner, αλλα δε το ρισκαρω γτ δε ξερω καλα κιολας

Δημοσ.

Δοκίμασε κάποιο άλλο παιχνίδι η γενικότερα κάτι άλλο που να τραβάει το σύστημα στα όρια του να δεις πως συμπεριφέρεται το σύστημα.

το συγκεκριμένο παιχνίδι ίσως να τρέχει σε single core και να μην τερματίζει το σύστημα.

Δημοσ.

γεια σας παιδια

εχω μια  palit geforce gtx660 nvidia η οποια αντι να δουλευει νορμαλ σε 980mhz δουλευει σε 324 core και memory, και οταν ανοιγω κανενα παιχνιδι μου παει στα  549 (σαν boost,μονο που το boost κανονικα πρεπει ειναι 1100+ κανονικα)

εχω 750w psu CM

i5 4570 3.2ghz

H87 plus asus μητρικη

παλαιοτερα του εβαζα αρκετα παιχνιδακια, και τωρα καμια φορα πιανει fps και στο λολ

τσεκαρα το  cpu-z to msi afterburner και ολα μ λενε τα ιδια χαρακτηριστικα, εχει κανεισ καμια ιδεα πως μπορω να επαναφερω την gpu  σε οπως πρεπει χαρακτηριστικα>?

εχω κανει format και reinstall drivers, ακομα και τα windows..

ευχαριστω

κατσε το να σου δειχνει εξω στο μσι 324 ειναι νορμαλ γιατι ειναι σε adaptive mode στο nvidia panel.. οταν ανοιγεις κατι ομως πρεπει να ανεβαινει κανονικα...δοκιμασε να μπεις στο nvidia panel ... 3d settings πατα πανω δεξια στα options εκει που επιλεγεις παιχνιδι κλπ δε θυμαμαι πως λεγεται τεσπα ..και διαλεξε ποιο παιχνιδι θες

και στα power options βαλε maximum performance...

και δοκιμασε μεσα στο παιχνιδι και πες μας....

Δημοσ.

Δοκίμασε κάποιο άλλο παιχνίδι η γενικότερα κάτι άλλο που να τραβάει το σύστημα στα όρια του να δεις πως συμπεριφέρεται το σύστημα.

το συγκεκριμένο παιχνίδι ίσως να τρέχει σε single core και να μην τερματίζει το σύστημα.

κατσε το να σου δειχνει εξω στο μσι 324 ειναι νορμαλ γιατι ειναι σε adaptive mode στο nvidia panel.. οταν ανοιγεις κατι ομως πρεπει να ανεβαινει κανονικα...δοκιμασε να μπεις στο nvidia panel ... 3d settings πατα πανω δεξια στα options εκει που επιλεγεις παιχνιδι κλπ δε θυμαμαι πως λεγεται τεσπα ..και διαλεξε ποιο παιχνιδι θες

και στα power options βαλε maximum performance...

και δοκιμασε μεσα στο παιχνιδι και πες μας....

το GPU-Z εχει και render test

μολις κατεβασα το  gpu-z και μ δειχνει 0-1% gpu load, ειναι σωστο?

οσο για το αλλο θεμα ξαναεκανα εγκατασταση τους drivers και τρ μ δειχνει κανονικα, ευχαριστω παντως για τη βοηθεια

Δημοσ.

όταν δεν κάνεις τίποτα ναι απόλυτα λογικό.

Στο ερωτηματικό το gpu-z κάνει render test,τρέξτο να δεις τι ρολόγια θα πιάσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...