Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Πέρασα τα windows σε καινούργιο SSD 256gb. 

Το θέμα είναι ότι ο προηγούμενος  SSD (128gb), έχει και αυτός περασμένος τα windows, και δε μπορώ να του κάνω format για να τον δώσω.

1.Τον συνδέω σε εξωτερική θήκη και τον συνδέω στο laptop αλλά δεν τον αναγνωρίζει μετον εξωετερικό adaptora. 

2. και οταν τον συνδέω πάλι στο laptop (αφαιρώντας τον καινουργιο SSD) τρέχει κανονικά με τα windows οποτε δε μπορώ να του κάνω format. 

Πως μπορώ να του κάνω format γιατι θέλω να τον δώσω?

Ευχαριστώ πολυ

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Πέρασα τα windows σε καινούργιο SSD 256gb. 

Το θέμα είναι ότι ο προηγούμενος  SSD (128gb), έχει και αυτός περασμένος τα windows, και δε μπορώ να του κάνω format για να τον δώσω.

1.Τον συνδέω σε εξωτερική θήκη και τον συνδέω στο laptop αλλά δεν τον αναγνωρίζει μετον εξωετερικό adaptora. 

2. και οταν τον συνδέω πάλι στο laptop (αφαιρώντας τον καινουργιο SSD) τρέχει κανονικά με τα windows οποτε δε μπορώ να του κάνω format. 

Πως μπορώ να του κάνω format γιατι θέλω να τον δώσω?

Ευχαριστώ πολυ

οταν τον εβαλες σαν δευτερο μπηκες μεσα στα windows να δεις αν ειναι στο manager ?

Δημοσ.

Οταν τον έβαλα με εξωτερικο adaptora εννοεις μέσω usb σε αλλο υπολογιστή , δεν τον εμφάνιζε στο "my computer" αλλα δε μπήκα στο disk manager

Δημοσ.

Οταν τον έβαλα με εξωτερικο adaptora εννοεις μέσω usb σε αλλο υπολογιστή , δεν τον εμφάνιζε στο "my computer" αλλα δε μπήκα στο disk manager

δε τον εμφανιζει ετσι πρεπει να μπεις στο disk manager και να τον κανεις φορματ για να στον εμφανισει μετα...

Δημοσ.

Μου έτυχε πρόσφατα και μένα ο 850Evo που έχω στο λάπτοπ δεν αναγνωριζόταν απο το raidsonic docking station που είχα οπότε αναγκάστηκα και τον σύνδεσα εσωτερικό στον σταθερό υπολογιστή.

Αν δεν εμφανίζεται ούτε στην διαχείριση δίσκων(εναλλακτικά κατέβασε το aomei partition assistant)θα πρέπει να αναζητήσεις αλλο sata to usb η να τον συνδέσεις σε desktop.

• Like 1
Δημοσ.

Δοκιμασε να τον φορμαρεις απο live Linux διανομη.

Εναλλακτικα συνδεσε τον σε σταθερο (δικο σου/φιλου). Μη πετας τα λεφτα σε ανταπτορες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...