vampirion Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 το θεμα μου ειναι το εξης, εχω ενα xiaomi redmi note 2, πολυ καλο σε ολα του εκτος της μπαταριας που πεφτει σχετικα γρηγορα, (ιδιετερα αν το ψειριζεις πολυ) σκεφτομαι την αναβαθμιση σε redmi note 3 pro, για το οποιο ακουω πως εχει πιο καλη μπαταρια κ καλυτερη ποιοτητα κατασκευης, αξιζει να μπω στη διαδικασια της αναβαθμισης ή οι διαφορες ειναι τοσο μικρες που καλυτερα να μεινω στο κινητο που εχω τωρα, το οποιο ειναι κ αγορασμενο πολυ προσφατα ευχαριστω εκ των προτερων
DjVassel Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Η αληθεια ειναι οτι πας σε συσκευη περιπου ιδιας κατηγοριας, δεν θα ειναι καμια τρελλη αναβαθμιση στην εμπειρια χρησης. Αν το μονο θεμα σου ειναι η μπαταρια, στη θεση σου θα εκανα υπομονη και θα επαιρνα αργοτερα κατι καλυτερο
vampirion Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 καλυτερο οπως? περιμενουμε να βγει κατι καλυτερο κ επισης οικονομικο?
DjVassel Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Το budget σου που κυμαινεται; Να φανταστω απο xiaomi εισαι ευχαριστημενος για να κοιτας παλι εκει ετσι;
@topos Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Εχεις περασει custom rom η εισαι με την miui? Εαν εισαι με την 7 κανε λιγο υπομονη να βγει η 8 που μαλλων θα στηριζετε σε marshmallow και λογικα θα εχει πολυ καλυτερη διαχειριση μπαταριας.
vampirion Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 με το μανισιο ΜΙui ειμαι, θα γινει αναβαθμιση λογισμικου συντομα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα