Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

- Poyrnaras, φίλε, καταλαβαίνω αυτό που λες, αλλά προσωπικά δεν μπορώ να κάτσω να δω μια ολόκληρη πρώτη σεζόν οποιασδήποτε σειράς, μόνο και μόνο για να έχω ελπίδες για μια δεύτερη σεζόν που υποτίθεται θα είναι καλύτερη. Για το fringe και bsg, είναι ομολογουμένως πολύ καλές σειρές και έτσι τις ορίζει η πλειοψηφία, ως πολύ καλές, απλά δεν με κέντρισαν εμένα προσωπικά.

Στον κάθε άνθρωπο υπάρχουν διαφορετικά ερεθίσματα και τρόποι διασκέδασης. Γενικά δεν είμαι φαν των σειρών διότι βλέπω ταινίες, ασχολούμαι με το gaming, βιβλία και κόμικς.

Πέρα από όλα αυτά, έχω και μια γυναίκα, την επαγγελματική καριέρα και τον αθλητισμό να απορροφά όλο τον «ελεύθερο» χρόνο μου. Παρόλα αυτά, βρίσκω πάντα χρόνο για να δοκιμάσω και σειρές. Άλλωστε, συνήθως τα 1-2 πρώτα επεισόδια κάθε σειράς είναι αρκετά ωραία και είναι αυτά που πέφτει το μεγαλύτερο εκάστοτε μπάτζετ. Αυτές που έχω ιδιαίτερες προσδοκίες και που θα αρχίσω σίγουρα είναι το agents of shild και το the 100 που «περιμένω».

- Xavier σε ευχαριστώ πολύ. Πρέπει να δω σίγουρα κάτι από dune διότι έχω διαβάσει το πρώτο βιβλίο και γουστάρω την φάση!Το taken το έχω στα υπόψιν αλλά όλο τα αφήνω.

Δημοσ.

omga

http://www.imdb.com/title/tt0142032/

http://www.imdb.com/title/tt0287839/

μπορεις να δεις και τη mini σειρα του dune

ή και το taken

Το Dune αξίζει ή τζάμπα θα χάσω τον χρόνο μου; Τα βιβλία τα εχω διαβάσει πριν αρκετά χρόνια και τα έχω ξεχάσει τώρα

• Like 1
Δημοσ.

κανένα δυνατό θριλεράκι (μεταφυσικό ) οχι σπλάτερ έχετε να μου προτείνετε; 

To τελευταίο που μου άρεσε ήταν το Mama.. πολύ καλό.

Δημοσ.

Καμία καλή σειρά να προτείνετε ? Είδα για 3η φορά το Prison break μιας και μου άρεσε πάρα πολύ και τελευταία είδα και game of thrones αλλά να πω την αλήθεια δεν μου άρεσε μιας και πολύ γυμνό έπεσε χάνοντας το όλο  νόημα. Προτιμώ είδος prison break ή ότι καλό κυκλοφορεί 

• Like 1
Δημοσ.

Καμία καλή σειρά να προτείνετε ? Είδα για 3η φορά το Prison break μιας και μου άρεσε πάρα πολύ και τελευταία είδα και game of thrones αλλά να πω την αλήθεια δεν μου άρεσε μιας και πολύ γυμνό έπεσε χάνοντας το όλο  νόημα. Προτιμώ είδος prison break ή ότι καλό κυκλοφορεί 

και να πεις ότι άξιζε σαν πορνό, άδικα η μουρμούρα της μάνας μου!

Μην δεις για κανένα λόγο το Alcatraz, σου προτείνω το suits άμα θες κάτι αρκετά geeky και έξυπνο αλλά αν θες ξύλο και πιστολίδι δες Sons of anarchy...

Δημοσ.

Τελειωσε το dexter και το breaking bad και τωρα το χαος. Πρεπει να αρχισουμε να βλεπουμε και νεες σειρες!

Απο παλιες σειρες θελω να δω six feet under, lost, the wire, arrested development, parks and recreation

Απο τις καινουργιες:

The newsroom

Suits

Hannibal (Σχετικα με τις ταινιες, μιας και δεν τις εχω δει ειναι prequel? Τι να δω πρωτα;)

Arrow (Την παλευει καθολου;)

Τι αλλο;

Δημοσ.

Τελειωσε το dexter και το breaking bad και τωρα το χαος. Πρεπει να αρχισουμε να βλεπουμε και νεες σειρες!

Απο παλιες σειρες θελω να δω six feet under, lost, the wire, arrested development, parks and recreation

Απο τις καινουργιες:

The newsroom

Suits

Hannibal (Σχετικα με τις ταινιες, μιας και δεν τις εχω δει ειναι prequel? Τι να δω πρωτα ;)

Arrow (Την παλευει καθολου ;)

Τι αλλο;

six feet under !!!!   περιεργο που δεν το εχεις δει ακομα

εννοειται αυτο να δεις

(το περιεργο κολλαει στο οτι φαινεσαι γνωστης)

Δημοσ.

An american crime για πραγματική ιστορία.

Τώρα για το οτιδήποτε, πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος. Αν δεν έχεις τίποτα υπόψην μπες στο τοπ 250 του imdb και κοίτα από πάνω προς τα κάτω και όποια σου κάνει κλικ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...