yanc Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Rendition Unthinkable Αλλης οπτικης, δεν εχουν ιδιαιτερη "δραση" αλλα αξιζουν μια ματια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amakatzis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά αν μπορείτε να μου προτείνετε ταινίες σε στυλ : -- Hunting Party -- Illuminaty: Οι Πεφωτισμένοι, Κώδικας Ντα Βίντσι -- Inception -- Νοματαγής Πολίτης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ydrargyros Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά αν μπορείτε να μου προτείνετε ταινίες σε στυλ : -- Hunting Party -- Illuminaty: Οι Πεφωτισμένοι, Κώδικας Ντα Βίντσι -- Inception -- Νοματαγής Πολίτης Σου έχω κάτι... παλιά ταινία... Θα με θυμηθείς http://www.imdb.com/title/tt0137363/?ref_=sr_1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 +1 για το απο πανω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 the name of the rose για κάτι μυστικιστικό αν δεν το έχεις δει και αυτό αντί του inception (μεταξύ μας ντρέπομαι που τα βάζω στην ίδια πρόταση). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 The name of the rose τρομερό βιβλίο, φανταστική ταινία και υπέροχο τραγούδι (από Maiden) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimopou Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Ζωάρα θα κάνουμε πάλι με τις σειρές που ξεκινάνε στη νόβα! Έχω φάει τρελό κώλυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exoskeletor Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά αν μπορείτε να μου προτείνετε ταινίες σε στυλ : -- Hunting Party -- Illuminaty: Οι Πεφωτισμένοι, Κώδικας Ντα Βίντσι -- Inception -- Νοματαγής Πολίτης ισως σου αρεσει και αυτο The Ninth Gate http://www.imdb.com/title/tt0142688/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μου αρεσαν αρκετα οι σειρες εποχης, όπως da vinci demons, white queen, the borgias. Υπάρχει κατι αξιολογο που να μου εχει ξεφυγει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μου αρεσαν αρκετα οι σειρες εποχης, όπως da vinci demons, white queen, the borgias. Υπάρχει κατι αξιολογο που να μου εχει ξεφυγει? το Game of thrones ισως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 ναι ρε συ, αυτό είναι στανταρακι, αν και δεν είναι εποχης αλλά fantasy. Παρολαυτα και σε αυτην την κατηγορία αναφέρομαι...Από ότι ξερω θα ξεκινησει το Dracula τον Οκτώβρη, αλλά λέω μηπως υπαρχει καποια σειρα που μου ξεφυγε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 τι θα έλεγες μέχρι να βρεις την επόμενη σειρά να αφιερώσεις ένα τριωράκι σε μια ταινιούλα που λέγεται marketa lazarova; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μου αρεσαν αρκετα οι σειρες εποχης, όπως da vinci demons, white queen, the borgias. Υπάρχει κατι αξιολογο που να μου εχει ξεφυγει? Rome και Spartacus ειναι must. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 το Jobs το είδε κανείς αξίζει; Στο imdb βλέπω 5.5 .. τόσο μέτριο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 yeap, μέχρι κι ο skiabox το είπε, φαντάσου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα