Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπον...

μετα απο ενα αρκετα μεγαλο μαραθωνιο αυτη τη χρονια, ειδα:

Alias

Arrow

Suits

White Collar

Boston Legal

Leverage

Orphan Black

Mad men

Sherlock

Scrubs

Person of interest

House of cards

Fringe

Damages

Και σημερα τελειωσα το Chuck (ευχαριστη εκπληξη, δεν το περιμενα).

Και τωρα τι;

(δραση, κατασκοπεια, δικηγοροι κλπ).

http://www.imdb.com/title/tt0286486/?ref_=sr_1

αν θες να δεις δραση και νταβαντουρι αυτη αξιζει να την τσεκαρεις

Δημοσ.

Ειδα το πρωτο επεισοδιο του Arrow και απογοητευτηκα. Πολυ ψεμα και παιδαριωδες σεναριο τυπου μπατμαν

Δε θα το συνεχισω παμε για αλλα

Θα προτιμουσα κατι που φευγει απο τα συνηθισμενα αστυνομια πιστολιδια πολυ μπλα μπλα κλπ

Κατι πρωτοτυπο οπως Lost και Walking dead ....

Δημοσ.

Ειδα το πρωτο επεισοδιο του Arrow και απογοητευτηκα. Πολυ ψεμα και παιδαριωδες σεναριο τυπου μπατμαν

Θα προτιμουσα κατι που φευγει απο τα συνηθισμενα αστυνομια πιστολιδια πολυ μπλα μπλα κλπ

πολυ πρωτοτυπο ειναι το carnivale, αλλα ειπαμε ξεκινα Alias πρωτα, που φερνει αρκετα σε αυτο που ζητας

Δημοσ.

http://www.imdb.com/title/tt0286486/?ref_=sr_1

αν θες να δεις δραση και νταβαντουρι αυτη αξιζει να την τσεκαρεις

Αν τού αρέσουν οι αστυνομικές σειρές, θεωρώ αδύνατο να μην έχει δει το The Shield. Πουρνάρα, μίλα, ξέρασέ τα όλα! Δεν τολμώ να το φανταστώ...

• Like 1
Δημοσ.

Το ξεκινησες, χωρις να ξερεςι οτι ειναι κι αυτο μεταφορα απο κομικ, αρα στην ουσια ειναι ενα μπατμαν.

Βαλε αυτο στο μυαλο σου και δωστου μια ακομη ευκαιρια, δε θα σε απογοητευσει.

Αν τού αρέσουν οι αστυνομικές σειρές, θεωρώ αδύνατο να μην έχει δει το The Shield. Πουρνάρα, μίλα, ξέρασέ τα όλα! Δεν τολμώ να το φανταστώ...

Το μαμημενο το νοβα μου την εχει κανει πολλες φορες την πουστια. Επειδη εχω μονιμα μια τιβι ανοικτη διπλα στο πισι, αρκετες σειρες ετυχε να δω διασπαρτα επεισοδια τους, και λογω του οτι δεν τα παρακολουθουσα (απλα εριχνα κλεφτες ματιες), εχω σχηματισει γαι διαφορες σειρες λαθος εντυπωσεις (πχ boston legal εδω και χρονια, revenge κλπ). Βεβαια οταν μετα ειδα αυτες τις σειρες ολοκληρωμενες σαφως και αλλαξα γνωμη. Το ιδιο λοιπον εχω παθει με το shield, οποτε και ελεγα αντε και καποια στιγμη να το δω σωστα, ολοκληρωμενο", αλλα ποτε δεν το ξεκιναγα, γιατι ειχα δει καποια επεισοδια.

Καιρος να το αρχισω.

Θενκς παιδια.

Δημοσ.

αυτο το shield πεδες τοσο καλο ειναι?ειχα δει ενα τρειλερ παλια κ μου ειχε φανει απλο αστυνομικο. να το αρχισω και εγω αν ειναι.

σειρες που μου αρεσαν πολυ:

banshee (ερωτας, καθε επεισοδειο 3 φορες το ειδα)

24

stargate atlantis

person of interest

dollhouse

dexter

battlestar galactica

εδω της εχω ολες http://www.tv.com/users/Exoskeletor/lists/favorites/

Δημοσ.

The shield ή the wire ? τι προτείνετε;

Διαφορετικό ύφος το καθένα. Το πρώτο θα το χαρακτήριζα πιο «εύπεπτο», αλλά αναμφισβήτητα πολύ καλό. Είναι πιο κοντά σ' αυτό που έχουμε στο μυαλό μας οι περισσότεροι, όταν λέμε «αστυνομική σειρά». Το δεύτερο, θέλει την υπομονή του, αλλά αν δεν πεις «βαριέμαι» (που δεν πρέπει να πεις...), θα έχεις δει επίσης μια πάρα πολύ καλή σειρά.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπέρα.

ψαχνω να βρω καμμια ταινία με θέμα αραβικές χώρες (οχι ομως αραβικο κινηματογραφο), και είτε τρομοκρατες ειτε πολεμικες, όπως πχ το Body of Lies, Syriana, Hurt Locker, Zero Dark Thirty, Green Zone, Three Kings.. εχετε καποια αλλη να προτεινετε σε αντιστοιχο story;

αυτες που εγραψα ειναι ταινιες που εχω δει οποτε θελω κατι αναλογο.σιγουρα θα εχω δει και καποιες αλλες αλλα δε τις θυμαμαι τωρα.

Δημοσ.

καλησπέρα.

ψαχνω να βρω καμμια ταινία με θέμα αραβικές χώρες (οχι ομως αραβικο κινηματογραφο), και είτε τρομοκρατες ειτε πολεμικες, όπως πχ το Body of Lies, Syriana, Hurt Locker, Zero Dark Thirty, Green Zone, Three Kings.. εχετε καποια αλλη να προτεινετε σε αντιστοιχο story;

αυτες που εγραψα ειναι ταινιες που εχω δει οποτε θελω κατι αναλογο.σιγουρα θα εχω δει και καποιες αλλες αλλα δε τις θυμαμαι τωρα.

Homeland

http://www.imdb.com/title/tt1796960/

When Marine Nicolas Brody is hailed as a hero after he returns home from eight years of captivity in Iraq, intelligence officer Carrie Mathison is the only one who suspects that he may have been "turned".

EDIT: ουπς νομιζα εψαχνες σειρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...