Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Cancel αλλά η 2η season δεν ήταν τόσο καλή όσο η πρώτη. Στο action κομμάτι πάντως τα πάει πολύ καλά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 ναι ok, αλλά δεν μπορείς να πεις ότι ολοκληρώθηκε
smitharos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπον... μετα απο ενα αρκετα μεγαλο μαραθωνιο αυτη τη χρονια, ειδα: Alias Arrow Suits White Collar Boston Legal Leverage Orphan Black Mad men Sherlock Scrubs Person of interest House of cards Fringe Damages Και σημερα τελειωσα το Chuck (ευχαριστη εκπληξη, δεν το περιμενα). Και τωρα τι; (δραση, κατασκοπεια, δικηγοροι κλπ). http://www.imdb.com/title/tt0286486/?ref_=sr_1 αν θες να δεις δραση και νταβαντουρι αυτη αξιζει να την τσεκαρεις
adi32 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Ειδα το πρωτο επεισοδιο του Arrow και απογοητευτηκα. Πολυ ψεμα και παιδαριωδες σεναριο τυπου μπατμαν Δε θα το συνεχισω παμε για αλλα Θα προτιμουσα κατι που φευγει απο τα συνηθισμενα αστυνομια πιστολιδια πολυ μπλα μπλα κλπ Κατι πρωτοτυπο οπως Lost και Walking dead ....
xavier Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Ειδα το πρωτο επεισοδιο του Arrow και απογοητευτηκα. Πολυ ψεμα και παιδαριωδες σεναριο τυπου μπατμαν Δε θα το συνεχισω παμε για αλλα Θα προτιμουσα κατι που φευγει απο τα συνηθισμενα αστυνομια πιστολιδια πολυ μπλα μπλα κλπ Κατι πρωτοτυπο οπως Lost και Walking dead .... πολυ πρωτοτυπο ειναι το carnivale, αλλα ειπαμε ξεκινα Alias πρωτα, που φερνει αρκετα σε αυτο που ζητας
deesnider Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.imdb.com/title/tt0286486/?ref_=sr_1 αν θες να δεις δραση και νταβαντουρι αυτη αξιζει να την τσεκαρεις Αν τού αρέσουν οι αστυνομικές σειρές, θεωρώ αδύνατο να μην έχει δει το The Shield. Πουρνάρα, μίλα, ξέρασέ τα όλα! Δεν τολμώ να το φανταστώ... 1
man of steel Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Ban στον πουρνάρα αν δεν έχει δει το the shield για ένα μήνα.Thank god το τέλειωσα πριν ένα μήνα 1
pournaras Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Ειδα το πρωτο επεισοδιο του Arrow και απογοητευτηκα. Πολυ ψεμα και παιδαριωδες σεναριο τυπου μπατμαν Δε θα το συνεχισω παμε για αλλα Θα προτιμουσα κατι που φευγει απο τα συνηθισμενα αστυνομια πιστολιδια πολυ μπλα μπλα κλπ Κατι πρωτοτυπο οπως Lost και Walking dead .... Το ξεκινησες, χωρις να ξερεςι οτι ειναι κι αυτο μεταφορα απο κομικ, αρα στην ουσια ειναι ενα μπατμαν. Βαλε αυτο στο μυαλο σου και δωστου μια ακομη ευκαιρια, δε θα σε απογοητευσει. Αν τού αρέσουν οι αστυνομικές σειρές, θεωρώ αδύνατο να μην έχει δει το The Shield. Πουρνάρα, μίλα, ξέρασέ τα όλα! Δεν τολμώ να το φανταστώ... Το μαμημενο το νοβα μου την εχει κανει πολλες φορες την πουστια. Επειδη εχω μονιμα μια τιβι ανοικτη διπλα στο πισι, αρκετες σειρες ετυχε να δω διασπαρτα επεισοδια τους, και λογω του οτι δεν τα παρακολουθουσα (απλα εριχνα κλεφτες ματιες), εχω σχηματισει γαι διαφορες σειρες λαθος εντυπωσεις (πχ boston legal εδω και χρονια, revenge κλπ). Βεβαια οταν μετα ειδα αυτες τις σειρες ολοκληρωμενες σαφως και αλλαξα γνωμη. Το ιδιο λοιπον εχω παθει με το shield, οποτε και ελεγα αντε και καποια στιγμη να το δω σωστα, ολοκληρωμενο", αλλα ποτε δεν το ξεκιναγα, γιατι ειχα δει καποια επεισοδια. Καιρος να το αρχισω. Θενκς παιδια.
Amakatzis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Προτείνω: Movies •The hunting party( ταινιάρα!) •Illuminati:Οι Πεφωτισμένοι •O Κώδικας Da Vinci Από σειρές Numb3rs
Exoskeletor Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 αυτο το shield πεδες τοσο καλο ειναι?ειχα δει ενα τρειλερ παλια κ μου ειχε φανει απλο αστυνομικο. να το αρχισω και εγω αν ειναι. σειρες που μου αρεσαν πολυ: banshee (ερωτας, καθε επεισοδειο 3 φορες το ειδα) 24 stargate atlantis person of interest dollhouse dexter battlestar galactica εδω της εχω ολες http://www.tv.com/users/Exoskeletor/lists/favorites/
Prof_Chaos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 The shield ή the wire ? τι προτείνετε;
deesnider Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 The shield ή the wire ? τι προτείνετε; Διαφορετικό ύφος το καθένα. Το πρώτο θα το χαρακτήριζα πιο «εύπεπτο», αλλά αναμφισβήτητα πολύ καλό. Είναι πιο κοντά σ' αυτό που έχουμε στο μυαλό μας οι περισσότεροι, όταν λέμε «αστυνομική σειρά». Το δεύτερο, θέλει την υπομονή του, αλλά αν δεν πεις «βαριέμαι» (που δεν πρέπει να πεις...), θα έχεις δει επίσης μια πάρα πολύ καλή σειρά. 1
Rabican Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπέρα. ψαχνω να βρω καμμια ταινία με θέμα αραβικές χώρες (οχι ομως αραβικο κινηματογραφο), και είτε τρομοκρατες ειτε πολεμικες, όπως πχ το Body of Lies, Syriana, Hurt Locker, Zero Dark Thirty, Green Zone, Three Kings.. εχετε καποια αλλη να προτεινετε σε αντιστοιχο story; αυτες που εγραψα ειναι ταινιες που εχω δει οποτε θελω κατι αναλογο.σιγουρα θα εχω δει και καποιες αλλες αλλα δε τις θυμαμαι τωρα.
Exoskeletor Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπέρα. ψαχνω να βρω καμμια ταινία με θέμα αραβικές χώρες (οχι ομως αραβικο κινηματογραφο), και είτε τρομοκρατες ειτε πολεμικες, όπως πχ το Body of Lies, Syriana, Hurt Locker, Zero Dark Thirty, Green Zone, Three Kings.. εχετε καποια αλλη να προτεινετε σε αντιστοιχο story; αυτες που εγραψα ειναι ταινιες που εχω δει οποτε θελω κατι αναλογο.σιγουρα θα εχω δει και καποιες αλλες αλλα δε τις θυμαμαι τωρα. Homeland http://www.imdb.com/title/tt1796960/ When Marine Nicolas Brody is hailed as a hero after he returns home from eight years of captivity in Iraq, intelligence officer Carrie Mathison is the only one who suspects that he may have been "turned". EDIT: ουπς νομιζα εψαχνες σειρα
Rabican Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 δεν πειραζει φιλος! ευχαριστω για το ενδιαφερον παντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα