bluesattack Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Aρχισω να την βλεπω και εγω.Πολυ καλη
Fan Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Ανάμεσα σε Sopranos και The Wire τί να ξεκινήσω;
gεεckin0s Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Ανάμεσα σε Sopranos και The Wire τί να ξεκινήσω; και τα δύο 2
adi32 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μου αρεσουν σειρες που ειναι γυρισμενες εξω κυριως με πολυ δραση και αγωνια Να δω το Touch ή το Arrow ? Εχω δει LOST DEXTER WALKING DEAD Fringe
Fan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 και τα δύο Ξεκίνησα Wire τελικά. Είδα τα πρώτα 3 επεισόδια αλλά δεν φαίνεται να έχει κάποια δράση ή σασπένς μέχρι τώρα. Ελπίζω στην συνέχεια ότι αλλάζει μιας και έχει τεράστια βαθμολογία στο Imbd.
bluesattack Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Yπαρχει καποια σειρα στο στυλ της ταινιας smoke ?
nickmanak Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μου αρεσουν σειρες που ειναι γυρισμενες εξω κυριως με πολυ δραση και αγωνια Να δω το Touch ή το Arrow ? Εχω δει LOST DEXTER WALKING DEAD Fringe Arrow παλληκαρι.
smitharos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Ξεκίνησα Wire τελικά. Είδα τα πρώτα 3 επεισόδια αλλά δεν φαίνεται να έχει κάποια δράση ή σασπένς μέχρι τώρα. Ελπίζω στην συνέχεια ότι αλλάζει μιας και έχει τεράστια βαθμολογία στο Imbd. το wire γενικοτερα δν στηριζεται στην δραση ωστοσο ειναι κορυφαια σειρα και θα το ανακαλυψεις και εσυ μετα απο μερικα επισοδια.μην το αφησεις!!οσο για το σοπρανος προσωπικα δν μ αρεσε καθολου σαν σειρα και δν ξερω γτ αρεσει σε τοσους πολλους...
lefter Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μου αρεσουν σειρες που ειναι γυρισμενες εξω κυριως με πολυ δραση και αγωνια Να δω το Touch ή το Arrow ? Εχω δει LOST DEXTER WALKING DEAD Fringe εννοειται το 24
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Alias και 24 θα έλεγα και εγώ στα γρήγορα. Επίσης σε πιο πρόσφατα: Strike Back (4η season), Human Target (έχει ολοκληρωθεί). Από τα δύο που προτείνεις... το Arrow, αλλά μόνο επειδή το Touch έχει μαύρα χάλια.
viper2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Εχουμε καμία πρόταση για σειρές σαν: bullet in the face, BMS, danger5; Thanks
pournaras Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπον... μετα απο ενα αρκετα μεγαλο μαραθωνιο αυτη τη χρονια, ειδα: Alias Arrow Suits White Collar Boston Legal Leverage Orphan Black Mad men Sherlock Scrubs Person of interest House of cards Fringe Damages Και σημερα τελειωσα το Chuck (ευχαριστη εκπληξη, δεν το περιμενα). Και τωρα τι; (δραση, κατασκοπεια, δικηγοροι κλπ).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Human Target (έχει ολοκληρωθεί). με 2 μόνο seasons? μάλλον cancel πρέπει να έπεσε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα