Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε θα σε βρισω , απλως θα σε αγνοησω :P

Εχω κολλημα με την εικονα , δε μπορω να δω τοσο παλιες ταινιες.

Σκεψου οτι δεν εχω δει τον πολεμο των αστρων μονο και μονο γιαυτο το λογο :P

Δημοσ.

Εμπειρικά πάντως όσο περισσότερο μου αρέσει μια ταινία τόσο λιγότερο με ενδιαφέρει η εικόνα. 

Και επίσης αν βλέπεις  καινούργιες ασπρόμαυρες ταινίες χωρίς πρόβλημα, όπως τη λίστα του Σίντλερ, δε θα καταλάβεις καμία διαφορά. ;)

Δημοσ.

Θα το κοιταξω. Τετοιες γενικα θελω , αλλα περισσοτερο με πολεμους να εχουν να κανουν

Λογικά θα σου αρέσει το:

Generation kill

Generation kill

την εχω δει και αυτη κ δν μ αρεσε καθολου...

Αν δε σου άρεσε αυτή τότε μη προσπαθήσεις το already sunny in Philadelphia.

Η καφρίλα βαράει κόκκινο εκεί και μάλλον δεν είναι του στυλ σου.

Δημοσ.

Λογικά θα σου αρέσει το:

Generation kill

Δε ψαχνω σειρα :P

Εμπειρικά πάντως όσο περισσότερο μου αρέσει μια ταινία τόσο λιγότερο με ενδιαφέρει η εικόνα. 

Και επίσης αν βλέπεις  καινούργιες ασπρόμαυρες ταινίες χωρίς πρόβλημα, όπως τη λίστα του Σίντλερ, δε θα καταλάβεις καμία διαφορά. ;)

Και ομως τη λιστα το Σιντλερ εχω ακουσει απο ολους οτι ειναι must ταινια , και την εχω και στο σταθερο και στο λαπτοπ και ακομα δεν την εχω δει λογω της εικονας και παλι... Προβληματα που εχω και γω.. :P

Δημοσ.

Μη με βάζεις στην κατηγορία αυτών που προτείνουν τη λίστα, στα σκουπίδια μου την έχω. :P

Εικαστικά αν θες να τρελαθείς μπορείς να τσεκάρεις το marketa lazarova, δυστυχώς όμως είναι βαριά, αργή και μεγάλη.

Σε κάτι μοντέρνο μπορείς να δεις το elephant man του Lynch αλλά και πάλι θεματολογικά μάλλον δε θα σε ενδιαφέρει.

To nobi απεναντίας είναι πολύ κοντά στην κορυφη εικαστικά, αλλά και θεματολογικά είναι πολύ κοντά σε αυτό που ζητάς.

Είναι λίγο αργό στην αρχή και πρέπει να μπεις στον ρυθμό του, αλλά το φινάλε άνετα μπορεί να γίνει σημείο αναφοράς

για οτιδήποτε είδες, ή θα δεις.

Επίσης λάβε υπόψη ότι αυτές οι ταινίες δεν έχουν  σπέσιαλ εφέ όπως το star wars για να καταλάβεις την ηλικία τους.

Στη χειρότερη περίπτωση δες το σαν ακόμη δύο ώρες χαμένες που τόσες όλοι μας έχουμε χάσει βλέποντας ταινίες

που δε μας αρέσουν. :P

Δημοσ.

Θα ηθελα να προτεινω μια σειρα που δεν ειναι ιδιαιτερα γνωστη αλλα πραγματικα ΤΑ ΣΠΑΕΙ!

Black mirror http://www.imdb.com/title/tt2085059/?mode=desktop λεγεται, 2seazon εχουν βγει που το καθένα αποτελείτε απο 3 αυτοτελη επεισοδια. Δειτε το πρωτο επεισοδιο για θα παρεται μια γευση με το τι κουλο μπορει να γινει στο μελλον μας ;)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...