bluesattack Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Mπα οχι , το following ελεγα τελικα.Καμμια σχεση δηλαδη
kostask91 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Καμια ταινια στυλ Rescue Dawn ? Kαι αν ειναι και πραγματικη ιστορια οπως αυτη , ακομα καλυτερα
kostask91 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Θα το κοιταξω. Τετοιες γενικα θελω , αλλα περισσοτερο με πολεμους να εχουν να κανουν
theobabis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Σε Survival/war να σου προτείνω το nobi (b&w του 59), ή θα με βρίσεις;
kostask91 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δε θα σε βρισω , απλως θα σε αγνοησω Εχω κολλημα με την εικονα , δε μπορω να δω τοσο παλιες ταινιες. Σκεψου οτι δεν εχω δει τον πολεμο των αστρων μονο και μονο γιαυτο το λογο
theobabis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Εμπειρικά πάντως όσο περισσότερο μου αρέσει μια ταινία τόσο λιγότερο με ενδιαφέρει η εικόνα. Και επίσης αν βλέπεις καινούργιες ασπρόμαυρες ταινίες χωρίς πρόβλημα, όπως τη λίστα του Σίντλερ, δε θα καταλάβεις καμία διαφορά.
diplo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Θα το κοιταξω. Τετοιες γενικα θελω , αλλα περισσοτερο με πολεμους να εχουν να κανουνΛογικά θα σου αρέσει το:Generation kill Generation kill την εχω δει και αυτη κ δν μ αρεσε καθολου...Αν δε σου άρεσε αυτή τότε μη προσπαθήσεις το already sunny in Philadelphia.Η καφρίλα βαράει κόκκινο εκεί και μάλλον δεν είναι του στυλ σου.
kostask91 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Λογικά θα σου αρέσει το: Generation kill Δε ψαχνω σειρα Εμπειρικά πάντως όσο περισσότερο μου αρέσει μια ταινία τόσο λιγότερο με ενδιαφέρει η εικόνα. Και επίσης αν βλέπεις καινούργιες ασπρόμαυρες ταινίες χωρίς πρόβλημα, όπως τη λίστα του Σίντλερ, δε θα καταλάβεις καμία διαφορά. Και ομως τη λιστα το Σιντλερ εχω ακουσει απο ολους οτι ειναι must ταινια , και την εχω και στο σταθερο και στο λαπτοπ και ακομα δεν την εχω δει λογω της εικονας και παλι... Προβληματα που εχω και γω..
theobabis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Μη με βάζεις στην κατηγορία αυτών που προτείνουν τη λίστα, στα σκουπίδια μου την έχω. Εικαστικά αν θες να τρελαθείς μπορείς να τσεκάρεις το marketa lazarova, δυστυχώς όμως είναι βαριά, αργή και μεγάλη. Σε κάτι μοντέρνο μπορείς να δεις το elephant man του Lynch αλλά και πάλι θεματολογικά μάλλον δε θα σε ενδιαφέρει. To nobi απεναντίας είναι πολύ κοντά στην κορυφη εικαστικά, αλλά και θεματολογικά είναι πολύ κοντά σε αυτό που ζητάς. Είναι λίγο αργό στην αρχή και πρέπει να μπεις στον ρυθμό του, αλλά το φινάλε άνετα μπορεί να γίνει σημείο αναφοράς για οτιδήποτε είδες, ή θα δεις. Επίσης λάβε υπόψη ότι αυτές οι ταινίες δεν έχουν σπέσιαλ εφέ όπως το star wars για να καταλάβεις την ηλικία τους. Στη χειρότερη περίπτωση δες το σαν ακόμη δύο ώρες χαμένες που τόσες όλοι μας έχουμε χάσει βλέποντας ταινίες που δε μας αρέσουν.
Millennium Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Το Nobi δε το ήξερα.Μπορεί να του ρίξω μια ματιά.
Prospector8 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Θα ηθελα να προτεινω μια σειρα που δεν ειναι ιδιαιτερα γνωστη αλλα πραγματικα ΤΑ ΣΠΑΕΙ! Black mirror http://www.imdb.com/title/tt2085059/?mode=desktop λεγεται, 2seazon εχουν βγει που το καθένα αποτελείτε απο 3 αυτοτελη επεισοδια. Δειτε το πρωτο επεισοδιο για θα παρεται μια γευση με το τι κουλο μπορει να γινει στο μελλον μας 2
giorgos2710 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Καμια ταινια στυλ Rescue Dawn ? Kαι αν ειναι και πραγματικη ιστορια οπως αυτη , ακομα καλυτερα Δες το Black Hawk Down Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2013 από giorgos2710 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα