Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω μια ταινια.Ειναι ενας γιατρος που σκοτωνει,ειχε και κοκκινα ματια[οποτε ηθελε,οχι παντα].Ο ηθοποιος ηταν γνωστος ,δεν την θυμαμαι ομως.Την ειχε πολλες φορες στο σταρ θυμαμαι.

Δημοσ.

boardwalk empire

ή / και 

hannibal?

δεν εχω δει το boardwalk empire, αλλα το hannibal ηταν πολυ καλο μετα απο τα πρωτα επεισοδια . Οταν ειδα το πρωτο βαρεθηκα αλλα ειπα να το δωσω λιγο χρονο και μετα αρχισε να μου αρεσε πολυ, απο εμενα αρχισε το Hannibal.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θέλω βοήθεια...

Καταρχάς είμαι εντελώς άσχετη με το sci-fi. Έχω δει μόνο το κουρδιστό πορτοκάλι, το 1984, και τους 12 πίθηκους. (στο imdb μου εμφανίζει κι άλλες που χω δει sci-fi όπως το τρέξε λόλα, το the truman show, αλλά δεν είναι ακριβώς το στυλ sci-fi που ψάχνω).

Λοιπόν θέλω να μου προτείνει κανείς καμμιά καλή sci-fi ταινία, που να μην είναι αμερικανιά, να μην έχει πολύ βία και να είναι σχετικά αληθοφανής. Επίσης ενδιαφέρομαι για ταινίες της τελευταίας 20ετίας κυρίως και όχι καλτ ταινίες κτλ.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θέλω βοήθεια...

Καταρχάς είμαι εντελώς άσχετη με το sci-fi. Έχω δει μόνο το κουρδιστό πορτοκάλι, το 1984, και τους 12 πίθηκους. (στο imdb μου εμφανίζει κι άλλες που χω δει sci-fi όπως το τρέξε λόλα, το the truman show, αλλά δεν είναι ακριβώς το στυλ sci-fi που ψάχνω).

Λοιπόν θέλω να μου προτείνει κανείς καμμιά καλή sci-fi ταινία, που να μην είναι αμερικανιά, να μην έχει πολύ βία και να είναι σχετικά αληθοφανής. Επίσης ενδιαφέρομαι για ταινίες της τελευταίας 20ετίας κυρίως και όχι καλτ ταινίες κτλ.

ANOTHER EARTH   http://www.imdb.com/title/tt1549572/?ref_=fn_al_tt_1

ειναι scifi χωρις ομως να στηριζεται σε εντυπωσιακα εφε και σκηνες δρασης.το ολο στορυ ομως ειναι αρκετα ελκυστικο θα το χαρακτηριζα για να δεις το εργο μεχρι τελους,που ειπαρχει και μια ανατροπη

• Like 1
Δημοσ.

Παίζει τίποτα ωσαν το southcliffe or the red riding trilogy?

Thanks

Α ναι

Αν σας αρέσουν αυτα τα βόρεια dress up medieval meet ups, να δείτε το the wild hunt...

Εχετε και ξυδια μαζί σας...

Δημοσ.

Aυτά τα έχεις δει και ψάχνεις κάτι σαν κι αυτά, ή μας ρωτάς ποιο απο αυτά να δεις? Γίνε λίγο πιο σαφής.

Δημοσ.

Aυτά τα έχεις δει και ψάχνεις κάτι σαν κι αυτά, ή μας ρωτάς ποιο απο αυτά να δεις? Γίνε λίγο πιο σαφής.

Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται μοδ :devil:

Damages.

thanks θα το τσεκάρω!

Δημοσ.
Επισης προτεινω και σαν μια πολυ καλη δραματικη σειρα το  the good wife   .Εχει υπεροχες ερμηνειες και  μιαζει και λιγο με το νομος και ταξη,Aλλα χωρις να εχει βια, αιμα, μπατσοι να κυνηγουν κακους και πιστολιδια η σειρα εχει αστειρευτη αγωνια σε καθε επεισοδιο και αρκετες ανατροπες.

ειναι απ τις λιγες σειρες που ενα καστ εχει τοσο καλη χημεια μεταξυ τους και με προσεγμενα καλα stories.    .Η τζουλιανα μαργκουλις δινει το καλυτερο εαυτο της σε αυτο το ρολο και δικαιως θα βραβευθηκε με εμυ

Δημοσ.

ψαχνω για καμια κωμικη σειρα.το θεμα ειναι οτι απο γνωστες τις εχω παρακολουθησει τις περισσοτερες (big bang,two and a half,how i met,modern family,south park,arrested development δν θυμαμαι αν ειναι καμια αλλη).

εχω ακουσει για το the office, parks and recreation, community,workaholics, its always sunny in philadelphia..αξιζει καμια απο αυτες?

Δημοσ.

To The Office το αγγλικό είναι τοπ. Το αμερικάνικο δεν το έχω δει.

Αν σου αρέσει η καφρίλα, Curb your enthusiasm.

Δημοσ.

To The Office το αγγλικό είναι τοπ. Το αμερικάνικο δεν το έχω δει.

Αν σου αρέσει η καφρίλα, Curb your enthusiasm.

το αγγλικο απο οτι βλεπω ειναι 14 επεισοδια ολα και ολα??το αλλο φαινεται καλο θα το εχω στα υποψιν...!

Δημοσ.

House, Breaking Bad, House of Card, Homeland...?

κανα καλό δράμα θέλω

Six Feet Under

http://www.imdb.com/title/tt0248654/ 

ψαχνω για καμια κωμικη σειρα.το θεμα ειναι οτι απο γνωστες τις εχω παρακολουθησει τις περισσοτερες (big bang,two and a half,how i met,modern family,south park,arrested development δν θυμαμαι αν ειναι καμια αλλη).

εχω ακουσει για το the office, parks and recreation, community,workaholics, its always sunny in philadelphia..αξιζει καμια απο αυτες?

My Name Is Earl

http://www.imdb.com/title/tt0460091/

• Like 1
Δημοσ.

Θα σας προτείνω κάποιες καινούργιες ταινίες μπορεί να σας της προτείναναι αλλά θα σας της πω  :-D

The Big Wedding

Oblivion

The Great Gatsby

Pain and Gain

Grown Ups 2

Iron Man 3

Redemption

Real Genius(παλιά του 1985 αλλά πολύ καλή)

πείτε μου να σας προτείνω όποια θέλετε εκτός θρίλερ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...