Giorgos3924 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Έχει κανείς να προτείνει κανένα thriller horror? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Έχει κανείς να προτείνει κανένα thriller horror? http://www.imdb.com/title/tt1935104/?ref_=fn_al_tt_4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bost7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Καποιος να μου πει μια πολυ δυνατη κωμοδια..καλη ομως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Τρολαριστικη,καμενη και θα την δεις με παρεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bost7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 βασικα μονος μου θα την δω κανα βραδυ που δεν θα χω τι να κανω..! Πχ με το Ace Ventura γελασα πολυ γιατι ο jim carey ειναι ο αγαπημενος μου παρολο που ειναι τερμα καμενη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 παιδια να μου πειτε καμια ταινια παρα πολυ γνωστη και θα πρεπει καποιος να την εχει δει. (ειδος δεν με ενδιαφερει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 The Shawshank Redemption ξερωγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Λοιπον ψαχνω ταινιες με επιδημιες παντως τυπου , απο γριπη μεχρι ζομπι Οπως ειναι το i am legend και τετοια. Που κλασικα ξεκιναει αυτη η επιδημια απο κατι και σκορπιζεται και οι καλοι αμερικανοι σωζουν τους παντες Oσο περισσοτερες τοσο το καλυτερο γιατι εχω δει αρκετες τετοιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Hell on Wheels!! Απλά τέλειο παίδες!! δείτε το!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Λοιπον ψαχνω ταινιες με επιδημιες παντως τυπου , απο γριπη μεχρι ζομπι Οπως ειναι το i am legend και τετοια. Που κλασικα ξεκιναει αυτη η επιδημια απο κατι και σκορπιζεται και οι καλοι αμερικανοι σωζουν τους παντες Oσο περισσοτερες τοσο το καλυτερο γιατι εχω δει αρκετες τετοιες Τις κλασσικές με ζόμπι υποθέτω θα τις έχεις δει: Dawn of the Dead Dawn of the Dead (remake) 28 Days later 28 weeks later και σαν κάτι εναλλακτικό από το Χόλυγουντ, το ιταλικό: Zombi no2 Από τον Lucio Fulci σκηνοθέτη, εκτός του Zombi no2 έχει και τα: The Beyond City of the living dead The house by the semetery Με ιούς μου έρχεται στο μυαλό το Cabin fever και το The happening. Υπάρχουν βέβαια άπειρες ταινίες τέτοιου είδους αν ψάξεις για λίστες στο imdb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δεν ειμαι πολυ της ταινιας , αλλα οταν δω θα δω και δε ξερω να ψαχνω καλα. Τις δυο τελευταιες θα τις τσεκαρω οπως και το dawn of the dead το οποιο θελω πολυ καιρο να το δω και το ξεχναω. Ξεχασα να πω πως δε θελω να ειναι παλιες οι ταινιες , δε ξερω γιατι αλλα οποτε βλεπω παλια ταινια , αυτη την εικονα, την βλεπω αρνητικα απο την αρχη και στο τελος, οπως ειναι λογικο, δεν μου αρεσει η ταινια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Λοιπον ψαχνω ταινιες με επιδημιες παντως τυπου , απο γριπη μεχρι ζομπι Οπως ειναι το i am legend και τετοια. Που κλασικα ξεκιναει αυτη η επιδημια απο κατι και σκορπιζεται και οι καλοι αμερικανοι σωζουν τους παντες Oσο περισσοτερες τοσο το καλυτερο γιατι εχω δει αρκετες τετοιες Ένα από τα πολύ γνωστά τού είδους - και αρκετά αξιόλογο κατά τη γνώμη μου - είναι το Outbreak. Τίποτα το συγκλονιστικό σεναριακά, αλλά με πολύ καλό cast. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Αυτο ειδα προχθες στην τηλεοραση και μου ηρθε να δω τετοιες ταινιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil-ji Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 boardwalk empire ή / και hannibal? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Καποιος να μου πει μια πολυ δυνατη κωμοδια..καλη ομως... Τρολαριστικη,καμενη και θα την δεις με παρεα? Ψαχνω αυτο^. Γενικα 1-2 κωμοδιες + 1-2 δρασης/περιπετειας (στυλ Ιtalian Job, Tower Heist -ειναι και λιγο κωμοδια-)(Δε θελω απαραιτητα με ληστειες απλα να μην ειναι πολυ God Bless 'Murica ουτε 2 v 200 και νικανε οι 2 (Expendables...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα