@X@ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 το The wire δεν ειναι απλα μια αστυνομικη σειρα , ειναι ΕΠΙΚΗ σειρα ... για καλοκαιρινη οπως λες ξεκινα graceland , εχουν βγει 7 επ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 μπορεις να μου πεις καμια σειρα που να εχει παρομοια στοιχεια μηπως την εχω δει για να καταλαβω πως ειναι (αλλα το πιλοτο λεω να τον δω) Ειναι ξεχωριστο το The Wire για να μοιάζει με καποια αλλη σειρά, δες το αλλά δωσε του λίγο χρόνο για να δεθεις με τους χαρακτηρες και να καταλάβεις πως κινείται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanc Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 το καλοκαιρι εχω ορεξη για αστυνομικες σειρες εχετε καμια να μου προτεινετε? εχω δει Sherlock και Bones ( το Bones μου αρεσε αρχικα αλλα δεν μου αρεσαν τοσο οι τελευταιες 2-3) Σκεφτομαι να αρχισω το Criminal Minds ειναι καλο ή να αρχισω κατι αλλο? Bones & Criminal minds ειναι για "παιδακια", δες The Shield Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Bones & Criminal minds ειναι για "παιδακια", δες The Shield To The Shield ειναι για "παιδακια", δες Πηγή: http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CE%B9_%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%85_%CE%9C%CF%80%CE%AD%CE%BA%CE%B1"> Ιστοριες του Αστυνομου Μπεκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Ποιος είσαστε κύριε Είμαι ο αστυνόμος ΜΠΑΚΑΣ, κύριε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexmm Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Το The Wire και το The Shield είναι απλά επικές σειρές, με βάθος που δεν βρίσκεις όχι απλά σε αστυνομικές σειρές, αλλά γενικά σε σειρές. Και φυσικά σου μένουν εικόνες και από τα δύο για πολύ καιρό. Χωρίς αμφιβολία στο Hall of Fame της τηλεόρασης και οι 2. Τώρα αν κάποιος θέλει κάτι ελαφρύ για καλοκαιράκι, το The Glades δεν είναι κακή επιλογή, όπως και αρκετά από τα άλλα που έχουν αναφερθεί. Α και το Ray Donovan καταναλώνεται ευχάριστα. Λίγο λιγότερο ελαφριά αλλά πολύ καλή επιλογή είναι και το Southland που τελείωσε φέτος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crocodile 15 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Γεια σας θα μπορούσατε να μου προτείνετε μια σειρά με θέμα το υπερφυσικό εκτός από supernatural+Grimm ευχαριστώ προκαταβολικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Γεια σας θα μπορούσατε να μου προτείνετε μια σειρά με θέμα το υπερφυσικό εκτός από supernatural+Grimm ευχαριστώ προκαταβολικα. το secret circle .ειναι ολιγον νεανικο και μιαζει ολιγον με μια αλλη ταινια που χε βγει προσφατα το Beautiful creatures.Aλλα εχει ενδιαφερον σεναριο, αγωνια ανατροπες ,και ωραια κοριτσακια... βασικα το μειον ειναι πως η σειρα εφαγε κανσελ και δεν ξερω αν ολοκληρωνει τη πρωτη σεζον η αφηνει ενα cliffhanger.σε αλλες ομως πατατες που κυκλοφορουν δεν περνα απαρατηρητο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savvinio82 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 προτεινετε καμια καλη κωμωδια καινουργια ή παλια δεν υπαρχει προβλημα αρκει να 'ναι καλη LIFE OF BRIAN 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Το the last will and testament εχει σκάσει εδώ και 3 εβδομάδες... FML... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioudiver Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Ευχάριστο, διαφορετικό ταινιάκι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crocodile 15 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Αυτή την έχω δει καμιά άλλη μπορείτε να μου προτείνετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Το top of the lake το είδε κάποιος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zampONakiaskiou Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Ευχάριστο, διαφορετικό ταινιάκι Δες και αυτά αν δεν τα χεις δει ήδη.. http://www.imdb.com/title/tt1187043/ http://www.imdb.com/title/tt0986264/ Aamir Khan ftw 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Room 101 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Καλησπερίζω την παρέα! ^__^ Θα ήθελα να ακούσω τις προτάσεις σας για μερικές "ψαγμένες" ταινίες. Πχ. Nell 1994, Antuan Fisher 2002, City Of God 2002, King of Devil's Island 2010 Ταινίες που θα σε βάζανε να σκεφτείς και όχι να κάθεσαι απλά στον καναπέ παρακολουθώντας τα μπαμ-μπουπ στην οθόνη. Δράμα, περιπέτεια, μυστηρίου, κοινωνική, ό,τι να 'ναι αρκεί να μην είναι κωμωδια και θρίλερ (τα ψυχολογικά θρίλερ εξαιρούνται). Έχετε, λοιπόν, κάτι να προτείνετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα