thomasG4 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 ψαχνω μια σειρα σαν το spartacus εχετε να προτεινετε τιποτα?συνγωμη αν εχει αναφερθει σε προηγουμενα ποστ αλλα εχει πολλες σελιδες To Rome είναι σίγουρα στα recommended. Επίσης χωρίς να το έχω δει, ακούγονται καλά λόγια για το Vikings που είναι σε παρόμοια φάση σειρά. 1
diplo Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 για deadwood ποια η γνωμη σας;[/] Deadwood από τις καλύτερες σειρές κατ εμέ. Η καθημερινότητα της εποχής ρεαλιστική, βρώμικη, τέλεια γυρισμένη. Απλά δείτε το ρε cocksuckers Υπάρχει κάποια ωραία εκπομπή σε φάση σαν τις Εικόνες του Δούση, αλλά αγγλόφωνη? Ψάχνω μια συγεκριμένη αλλα δεν θυμαμαι το όνομα. Αν δεν κάνω λάθος είχε ερθει και στην Ελλάδα, στην Σαντορίνη. Lonely planet νομίζω την έλεγαν
Chrisxxx Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Ετσι, δειτε Deadwood fucking cocksuckers Απλως έχει λίγο ξενέρα τέλος και ειναι αρκετά αργό, αν δηλαδη δεν σας αρεσουν οι μεγάλοι και πολλες φορες ακαταλαβίστικοι διαλογοι και μονολογοι μην μπειτε καν στον κοπο να το ξεκινησετε. Επίσης όσο καλά αγγλικα και αν ξέρετε κατεβαστε υπότιτλους. Δείτε το. Ο Al είναι από τους πιο πετυχημένους χαρακτήρες που πέρασαν ποτε απο σειρά. 2
Votritis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Ετσι, δειτε Deadwood fucking cocksuckers Απλως έχει λίγο ξενέρα τέλος και ειναι αρκετά αργό, αν δηλαδη δεν σας αρεσουν οι μεγάλοι και πολλες φορες ακαταλαβίστικοι διαλογοι και μονολογοι μην μπειτε καν στον κοπο να το ξεκινησετε. Επίσης όσο καλά αγγλικα και αν ξέρετε κατεβαστε υπότιτλους. Δείτε το. Ο Al είναι από τους πιο πετυχημένους χαρακτήρες που πέρασαν ποτε απο σειρά. Bσικα δεν εχει τέλος γιατι η σειρά κόπηκε,αλλα μικρο το κακο γιατι σεναριακα δεν εχει και καμιά ιδιαίτερη πλοκή ,η σειρά αξίζει για τους χαρακτήρες που εχει. Όσο για τον Al Swearengen, φοβερή ερμηνεια, απο τους κορυφαιους χαρακτήρες(μου αρεσαν επισεις ο ξενοδοχος και η μπεκρου) που εχω δει σε σειρά. Fucking Bullock!!!
Chrisxxx Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Η φατσα του Αλ στο 2χ04 στη τελευταία σκηνή δεν υπάρχει Εκείνο το ξεφύσημα ανακουφισης μετα την αφαίρεση της πέτρας. Νταξει οντως δεν έχει τέλος αλλά και για τέλος σεζόν ήταν πολύ κακό, εχτιζε ενταση και τελικά αυτή δεν εκτονώθηκε πουθενα.
Fan Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Βασικα το jericho ειναι must σειρα. Οποιος δεν το εχει δει ακομα πρεπει να τρεξει. Δεν κοπηκε γιατι δεν εκανε τηλεθεαση... οταν το δεις θα καταλαβεις Μόλις τελείωσα το Jericho. Η αλήθεια είναι ότι βλέποντας τα 5-6 πρώτα επεισόδια ήμουν έτοιμος να σταματήσω γιατί το θεώρησα αποτυχία. Ευτυχώς δεν το έκανα. Από ένα σημείο και μετά σε κάνει να θες να δεις το επόμενο επεισόδιο άμεσα. Πολύ καλή σειρά. Δυστυχώς τελειώνει ξαφνικά στο 7ο επεισόδιο της 2ης σεζόν.
viper2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Το είδα το Jericho και ειναι κάπως βαρετό. Τουτεστιν, right arrow key will save us
Merdock Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Το Buffy The Vampire Slayer είναι τόσο καλό όσο λένε; Από ένα trailer που είδα δε με ενθουσίασε αλλά υποθέτω είναι μέχρι να μπεις στο κλίμα της σειράς.Είναι και πολλά επεισόδια γαμώτο γι'αυτό έχω κάποιες ενστάσεις στο αν αξίζει να αφιερώσω τόσο χρόνο. Επίσης το Being Human αξίζει;Λέω να το ξεκινήσω μιας και θέλω κάτι με supernatural.
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Το Buffy The Vampire Slayer είναι τόσο καλό όσο λένε; Από ένα trailer που είδα δε με ενθουσίασε αλλά υποθέτω είναι μέχρι να μπεις στο κλίμα της σειράς.Είναι και πολλά επεισόδια γαμώτο γι'αυτό έχω κάποιες ενστάσεις στο αν αξίζει να αφιερώσω τόσο χρόνο. Oχι δεν ειναι τοσο καλο. Ειναι καλυτερο. Αν ξεπερασεις την πρωτη (και αν θυμαμαι λιγο τη δευτερη) σεζον που ναι μεν βλεπεται ευχαριστα αλλα δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο, θα εχεις τη δυνατοτητα να απολαυσεις τη σειρα που κατα τη γνωμη μου ξεκινησε ολες τις υπολοιπες με supernatural περιεχομενο. Ειδικα καπου στην αρχη μιας σεζον (πεθαινω να σποιλαρω αλλα δεν το κανω) επειδη οι δημιουργοι μαλλον κατι επιναν, θα μεινεις σε wtf κατασταση νομιζοντας πως κατι δεν παει καλα με τη σειρα των αρχειων σου. Επισης μια πολυ συγκεκριμενη σκηνη μπορει τωρα να φαινεται meh, αλλα νομιζω πως οταν ειχε παιχτει ηταν η πρωτη φορα που εγινε κατι τετοιο σε σειρα. Ελπιζω να σε επεισα Και το Angel ειναι καλο, αλλα δε θυμαμαι σε ποια φαση πρεπει να το δεις (αν και δεν ειναι απαραιτητο ομολογουμενως), google it.
viper2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Το Buffy The Vampire Slayer είναι τόσο καλό όσο λένε; Από ένα trailer που είδα δε με ενθουσίασε αλλά υποθέτω είναι μέχρι να μπεις στο κλίμα της σειράς.Είναι και πολλά επεισόδια γαμώτο γι'αυτό έχω κάποιες ενστάσεις στο αν αξίζει να αφιερώσω τόσο χρόνο. Επίσης το Being Human αξίζει;Λέω να το ξεκινήσω μιας και θέλω κάτι με supernatural. εχει καποια εξαιρετικα επεισόδια αλλα οι σεζον ειναι πολλες και οχι τοσο καλες... το angel ειναι μακραν καλυτερο, μακραν
Sog96Ch Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 το καλοκαιρι εχω ορεξη για αστυνομικες σειρες εχετε καμια να μου προτεινετε?εχω δει Sherlock και Bones ( το Bones μου αρεσε αρχικα αλλα δεν μου αρεσαν τοσο οι τελευταιες 2-3) Σκεφτομαι να αρχισω το Criminal Minds ειναι καλο ή να αρχισω κατι αλλο?
Sog96Ch Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 The wire! μπορεις να μου πεις καμια σειρα που να εχει παρομοια στοιχεια μηπως την εχω δει για να καταλαβω πως ειναι (αλλα το πιλοτο λεω να τον δω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα