koularasss Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 αξιζει να κατσω να δω ολα τα jurassic park??
gavros10 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 αξιζει να κατσω να δω ολα τα jurassic park?? φυσικα. Μην βιαστεις ομως μιας και το καλοκαιρι του 2015 βγαινει το καινουργιο οποτε εχεις χρονο αν θες να δεις κατι αλλο
Sellers Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Υπάρχει κάποια ωραία εκπομπή σε φάση σαν τις Εικόνες του Δούση, αλλά αγγλόφωνη? Ψάχνω μια συγεκριμένη αλλα δεν θυμαμαι το όνομα. Αν δεν κάνω λάθος είχε ερθει και στην Ελλάδα, στην Σαντορίνη.
Chrisxxx Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δες κανα Bourdain, νταξει εκπομπη για φαγητό ειναι αλλά κανουν καμια βόλτα για να χωνέψουν
linkin Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 αξιζει να κατσω να δω ολα τα jurassic park?? Eννοειται πως αξιζει. Aλλα εχει παντα στο μυαλο σου οτι βλεπεις ταινια 20 χρονων!
Caiden Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Καποια προταση για καλη πολεμικη ταινια με ελευθερους σκοπευτες? Καποια αλλη ταινια εκτος απο την Enemy at the Gates
theobabis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Θα μπορούσες να δοκιμάσεις το nobi του 1959. Δεν είναι ακριβώς με σκοπευτές αλλά το φινάλε νομίζω αποζημιώνει. ps Απλά δες την, αν την ψάξεις θα χάσεις.
revolver1990 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Υπάρχει κάποια ωραία εκπομπή σε φάση σαν τις Εικόνες του Δούση, αλλά αγγλόφωνη? Ψάχνω μια συγεκριμένη αλλα δεν θυμαμαι το όνομα. Αν δεν κάνω λάθος είχε ερθει και στην Ελλάδα, στην Σαντορίνη. Globe Trekker?
linkin Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Kαμια κωμωδια-δρασης(και τα δυο μαζι)? Το RED το εχεις δει? 21 jump street? 1
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Αλοχα, ψαχνω για καμια σειρα τυπου Jericho κλπ που να παρουσιαζει (μεταξυ αλλων) καταστασεις κρισης, απομονωμενα γκρουπακια ανθρωπων κλπ. Επεσε το ματι μου στο Persons Unknown http://www.imdb.com/title/tt1333050/ Eιδα ομως πως ειναι μια σεζον οποτε θα ηθελα να ξερω απο καποιους που να το εχουν δει αν τελειωνει σε cliffhanger ή ειναι υποφερτο. Επισης ξεκινησα και το Under The Dome το οποιο μου φαινεται αρκετα καλο για τα δεδομενα. Anyway, καντε καμια προταση για κατι αναλογο
DeadOrganPlayer Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Αλοχα, ψαχνω για καμια σειρα τυπου Jericho κλπ που να παρουσιαζει (μεταξυ αλλων) καταστασεις κρισης, απομονωμενα γκρουπακια ανθρωπων κλπ. Μου έρχεται μια σειρά στο μυαλό κοίτα να δεις πως τη λέγανε....
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Οκ αν λες το Lost, I've seen that 1
thomasG4 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Αλοχα, ψαχνω για καμια σειρα τυπου Jericho κλπ που να παρουσιαζει (μεταξυ αλλων) καταστασεις κρισης, απομονωμενα γκρουπακια ανθρωπων κλπ. To The Walking Dead ταιριάζει στα χαρακτηριστικά που ανέφερες και είναι καλούτσικο τηρουμένων των αναλογιών.
Fan Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Αλοχα, ψαχνω για καμια σειρα τυπου Jericho κλπ που να παρουσιαζει (μεταξυ αλλων) καταστασεις κρισης, απομονωμενα γκρουπακια ανθρωπων κλπ. Επεσε το ματι μου στο Persons Unknown http://www.imdb.com/title/tt1333050/ Eιδα ομως πως ειναι μια σεζον οποτε θα ηθελα να ξερω απο καποιους που να το εχουν δει αν τελειωνει σε cliffhanger ή ειναι υποφερτο. Επισης ξεκινησα και το Under The Dome το οποιο μου φαινεται αρκετα καλο για τα δεδομενα. Anyway, καντε καμια προταση για κατι αναλογο Αυτό που ψάχνεις είναι το Revolution http://www.imdb.com/title/tt2070791/ Όχι κάποιο αριστούργημα (είναι μη ρεαλιστικό σε κάποια σημείο όπως στο Jericho και δεν έχει και πολύ καλους ηθοποιούς) αλλά είναι ωραία στημένο και έχει καλή κεντρική ιδέα. Φαντάζομαι ότι θα έχεις δει το Walking Dead που είναι μακράν ό,τι καλύτερο έχει βγει στο συγκεκριμένο είδος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα