Indiko_Xoiridio Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 - Arrested Development - Band of Brothers - Bored to Death - Community - Hustle - How I Met your Mother - It's Always Sunny in Philadelphia - Jericho - Misfits
k4ts0u Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 - Arrested Development - Band of Brothers - Bored to Death - Community - Hustle - How I Met your Mother - It's Always Sunny in Philadelphia - Jericho - Misfits Ευχαριστώ !
thomasG4 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Ψάχνω σειρά για λιώσιμο.Δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση στο είδος εκτός από αστυνομικά τύπου the wire ή sci-fi. Έχω δει τα παρακάτω: -Sons of anarchy -Dexter -Breaking Bad -Lost -True blood -Prison break -Walking dead -Dollhouse -Californication -Spartacus -Terra nova -Big bang theory Seinfeld, Curb Your Enthusiasm, The IT Crowd, Supernatural και South Park έχω να προτείνω εγώ.
viper2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 sorry για το offtopic αλλα το V γιατι το κοψανε? το πετυχαινω καποια βραδια και μονο αδιαφορο δεν ειναι...?
kostas_dr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Χαμηλή τηλεθέαση, να υποθέσω; Ο 2ος κύκλος ήταν λίγο χμμ...
D_N_A Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Αποτι θυμάμαι είχε μέτρια τηλεθέαση και το καστ είχε ανοίξει πολύ με αποτέλεσμα να αυξάνει διαρκώς το μπάτζετ. Το κανάλι ήθελε να προμοτάρει άλλη σειρά (που πιστευε περισσότερο, δεν θυμάμαι τωρα πια για να είμαι ειλικρινής) οπότε τσεκουρώθηκε το V. Α και αν θυμάμαι καλά, ο δεύτερος κυκλος έχει 10 επείσόδια όοπυ κλείνει τα (περισσότερα) θέματα τις. Ανοίγει βέβαια άλλα αλλα... το κόψανε
kostas_dr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Όντως πολύ λίγα τα 10 επεισόδια του 2ου κύκλου. Κανονικά ήταν 13 αλλά...
Red Devil Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 θα ηθελα να μου προτεινετε σειρες για να δω μεχρι στιγμης εχω δει supernatural,lost,fringe,prison break,two and the half men,south park
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 θα ηθελα να μου προτεινετε σειρες για να δω που να ειναι παρομοιες με αυτες: Smallville, True Blood, Supernatural...
dorapan Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μιλώντας για σειρές, προτείνω το Vampire Diaries. Λιγότερη σπλατεριά απ' το True Blood, χωρίς το overdose ρομάντζου του Twilight είναι η ιδανική ισορροπία μεταξύ περιπέτειας και γλύκας. Στα συν οτι παίζει και ο Ian Sommerhalder τον Damon! Επίσης, το Law and Order - Special Victims Unit είναι γαμάτο. Χωρίς το τεχνολογικό σαματά του CSI, δείχνει την πορεία των υποθέσεων και της δικαστικής εξέλιξής του, χωρίς πάντα να κερδίζουν οι "καλοί" - δηλ. χωρίς πάντα το happy end. Sherlock Holmes, εσύ με αυτό το ψευδώνυμο, πρέπει να έχεις δει και τις σειρές του BBC/Granada TV για τον Sherlock Holmes όπου παίζει ο Jeremy Brett ε?
D_N_A Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 θα ηθελα να μου προτεινετε σειρες για να δω που να ειναι παρομοιες με αυτες: Smallville, True Blood, Supernatural... Επειδή θα αρχισυμε "τα λιγότερο αίμα, περισσότερο αίμα, λιγότερο μπλα μπλα, περισσότερο μπλα΄μπλά", δεν θες να διαλέξεις μια σειρά όπου μπορούμε πιο στοχευμένα να σου προτείνουμε κάτι? Ετσι στο γενικό είναι πάρα πολλες
naruto14 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 καλησπέρα. ψάχνω ταινίες με καρχαρίες. έχετε να προτείνεται τίποτα? είδα τις προάλλες στην τηλεόραση το dangerous waters shark attack και μου άρεσε αρκετά μιας και η θεματολογία του αφορούσε τους νέους. Επίσης τι γνώμη έχετε για αυτήν την ταινία? http://www.imdb.com/title/tt0277371/
kostas_dr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Το κακό με αυτού του είδους τις ταινίες (παρωδίες) είναι ότι πρέπει να έχεις δει όλες τις ταινίες που παρωδούν και να θυμάσαι και τις κανονικές σκηνές! Μόνο έτσι καταλαβαίνεις, ίσως, το "χιουμορ" τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα