speedy23 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Ξέρουμε αν η υπόθεση θα κλείσει σε αυτή τη σεζόν ή θα τραβήξει και την επόμενη? Δεν το ξερω αυτο. Προσωπικα, θα ηθελα να μην το τραβηξουν σε 2η. Χανει το ενδιαφερον της. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μεταξύ γαλανομάτας continuum με γαλανομάτα graceland ποια προτιμάς; Για πιες μιλάμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Για πιες μιλάμε? Τι να πιεί? Έψα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Ποιες...? Τώρα? We Spider-Man now? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 hats off m8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Do something productive και απαντά όταν σε ρωτάνε. Αν σε ρωτάνε, that is Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Do something productive και απαντά όταν σε ρωτάνε. Αν σε ρωτάνε, that is Δεν είσαι έτοιμος για τις απαντήσεις μου ακόμα. Keep tryin' though. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δεν είσαι έτοιμος για τις απαντήσεις μου ακόμα. Keep tryin' though. Επειδή ενδιαφέρεται κάποιος να σε ρωτήσει για το οτιδήποτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος... Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Κανα θριλερακι με δαιμονες, φαντασματα καταρες και αλλα τετοια μεταφυσικα μπορει να μου προτεινει καποιος καποιο? Τα αγαπημενα μου θριλερ ειναι The Ring, Dead Silence, Insidious, και ψαχνω τετοιου ειδους ταινιες! Ας μου πει καποιος κατι καλο και ενδιαφερον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Κανα θριλερακι με δαιμονες, φαντασματα καταρες και αλλα τετοια μεταφυσικα μπορει να μου προτεινει καποιος καποιο? Τα αγαπημενα μου θριλερ ειναι The Ring, Dead Silence, Insidious, και ψαχνω τετοιου ειδους ταινιες! Ας μου πει καποιος κατι καλο και ενδιαφερον... http://www.imdb.com/title/tt2023587/?ref_=sr_1 http://www.imdb.com/title/tt0084516/?ref_=sr_1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Καμια ταινια με πρωτοτυπη υποθεση υπαρχει που να σε κραταει απο το πρωτο δευτερολεπτο? Απο ολα τα ειδη Εχω βαρεθει τα χαζοθριλερ τυπου σχιζοφρενης δολοφονος ,τα αστυνομικα με serial killer κλπ ή τις σαχλοκωμωδιες που σε παιρνει ο υπνος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Καμια ταινια με πρωτοτυπη υποθεση υπαρχει που να σε κραταει απο το πρωτο δευτερολεπτο? Απο ολα τα ειδη Εχω βαρεθει τα χαζοθριλερ τυπου σχιζοφρενης δολοφονος ,τα αστυνομικα με serial killer κλπ ή τις σαχλοκωμωδιες που σε παιρνει ο υπνος The Master Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doubtful Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Καμια ταινια με πρωτοτυπη υποθεση υπαρχει που να σε κραταει απο το πρωτο δευτερολεπτο? Απο ολα τα ειδη Εχω βαρεθει τα χαζοθριλερ τυπου σχιζοφρενης δολοφονος ,τα αστυνομικα με serial killer κλπ ή τις σαχλοκωμωδιες που σε παιρνει ο υπνος Ρεαλιστικη? Με νοημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Οτιδηποτε πρωτοτυπο αλλα συγχρονο που να σε κεντριζει να δεις τη συνεχεια η οποια θα ειναι απροβλεπτη Γενικα αν δε μ αρεσει μια ταινια απο τα πρωτα 10 λεπτα την κλεινω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doubtful Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Οτιδηποτε πρωτοτυπο αλλα συγχρονο που να σε κεντριζει να δεις τη συνεχεια η οποια θα ειναι απροβλεπτη Γενικα αν δε μ αρεσει μια ταινια απο τα πρωτα 10 λεπτα την κλεινω χχμμμμ... αυτα τα πραγματα ειναι σχετικα.... τεσπα. Θα σου πω μερικες ταινιες απο το τοπ λιστ μου και βλεπεις. American Beauty Old Boy Ghost In The Shell 1 kai 2 Battle Royale Cube 1997 Φτανουν αυτες για αρχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα