adi32 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 http://www.imdb.com/title/tt1017464/ The Tortured Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ahigh_forvalue Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 http://www.imdb.com/title/tt1017464/The Tortured γελαει ο κοσμος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Ψαχνω θριλερ αγωνιας,κυριως τρομαχτικο θελω να ειναι με αποτομες σκηνες και να ναι απ την περιοδο του 2000 και μετα. The Eye http://www.imdb.com/title/tt0325655/ Ατμοσφαιρικό με απότομες τρομακτικές σκηνές και ωραίο σενάριο παράλληλα. Προσοχή: To κινέζικο δες του 2002 όχι το αμερικάνικο remake Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Βλέπω το Killing που μου προτείνατε να ξεκινήσω... έχω φτάσει στο 2.05... εντάξει οκ είναι όχι τίποτα το φοβέρο βεβαία... κουράζει λιγάκι. Απλά αυτοί οι δύο πρέπει να είναι οι χειρότεροι ντετέκτιβ όλων των εποχών... μέχρι τώρα έχουν συλλάβει σχεδόν όλους όσους παίζουν στη σειρά και τελικά αποδυκνείεται ότι κανείς τους δεν είναι ο ένοχος. Το μόνο που απομένει είναι να συλλάβει ο ένας τον άλλον, δεν έχει μείνει και κανείς έλεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Broen (The bridge). Πολύ καλή αστυνομική σειρά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick11d Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Γειά σας... Θέλω να ρωτήσω πληροφορίες για την σειρα Continuum... Την βλέπει κάποιος? Αξίζει? Όποιος απαντησει ας μου αιτιολογήσει και γιατι ναι η γιατι οχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Γειά σας... Θέλω να ρωτήσω πληροφορίες για την σειρα Continuum... Την βλέπει κάποιος? Αξίζει? Όποιος απαντησει ας μου αιτιολογήσει και γιατι ναι η γιατι οχι... εαν σε αρεσε το sarah connor chronicles τοτε θα σε αρεσει και αυτο.Μιας και η σειρα εχει επορροες απο κεινο το στορυ.δηλ μια γυναικα που γυρναει στο παρελθον να αποτρεψει κατι που θα χει καταστροφικες επιπτωσεις στο μελλον.Και φυσικα ενας 18 χρονος που στο μελλον ειναι σαν τον αισταιν την βοηθαει με τα super gadgets και τους σουπερ υπολογιστες του και αυτη προσπαθει να τον προστατεψει και απ τους κακους. Αν και τα πρωτα επ του 1 κυκλου μιλουσαν για ξαναζεσταμενο φαγητο.η σειρα απεκτησε μεγαλυτερο ενδιαφερον στα μισα του κυκλου ενω ο β κυκλος ειναι πιο σκοτεινος και με ανατροπες.Για να περναει η ωρα σου ειναι μια χαρα και τα εφε ικανοποιητικα.Η ρειτσελ νικολς ειναι και σεξυ και καλη στο ρολο της. και σε αρεσει να την βλεπεις σαν την robocop βερσιον της σαρα κονορ .πιο πολυ μαλιστα και απ οταν επαιζε στο .criminal minds 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Μεταξύ γαλανομάτας continuum με γαλανομάτα graceland ποια προτιμάς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anax111 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Γειά σας... Θέλω να ρωτήσω πληροφορίες για την σειρα Continuum... Την βλέπει κάποιος? Αξίζει? Όποιος απαντησει ας μου αιτιολογήσει και γιατι ναι η γιατι οχι... Πιστεύω πως ναι. Η πρώτη σεζόν ήταν εξαιρετική κατά τη γνώμη μου και άγγιξε θέματα Ε.Φ. αλλά και κοινωνικά με ιδιαίτερη τόλμη. Μπορεί να φαίνεται πως μοιάζει σαν το Sarah Connor Chronicles αλλά απέχει παρασάγγες από αυτό. Είναι πολύ ποιο ουσιαστικό. Η δεύτερη σεζόν δεν ξεκίνησε τόσο καλά αλλά και πάλι έχει μέχρι στγμής 2-3 πολύ δυνατά επεισόδια. Ελπίζω να βελτιωθεί στη συνέχεια. Όσο για την Ρέιτσελ Νίκολς...μέτρια ηθοποιός αλλά γυναικάρα με τα όλα της. Κυριολεκτικά γεμίζει την οθόνη με την λάμψη της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Η τρίτη σεζόν του Killing τι λέει μάγκες? Τελειώσα τη δεύτερη, ωραία έκλεισε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick11d Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 εαν σε αρεσε το sarah connor chronicles τοτε θα σε αρεσει και αυτο.Μιας και η σειρα εχει επορροες απο κεινο το στορυ.δηλ μια γυναικα που γυρναει στο παρελθον να αποτρεψει κατι που θα χει καταστροφικες επιπτωσεις στο μελλον.Και φυσικα ενας 18 χρονος που στο μελλον ειναι σαν τον αισταιν την βοηθαει με τα super gadgets και τους σουπερ υπολογιστες του και αυτη προσπαθει να τον προστατεψει και απ τους κακους. Αν και τα πρωτα επ του 1 κυκλου μιλουσαν για ξαναζεσταμενο φαγητο.η σειρα απεκτησε μεγαλυτερο ενδιαφερον στα μισα του κυκλου ενω ο β κυκλος ειναι πιο σκοτεινος και με ανατροπες.Για να περναει η ωρα σου ειναι μια χαρα και τα εφε ικανοποιητικα.Η ρειτσελ νικολς ειναι και σεξυ και καλη στο ρολο της. και σε αρεσει να την βλεπεις σαν την robocop βερσιον της σαρα κονορ .πιο πολυ μαλιστα και απ οταν επαιζε στο .criminal minds Πιστεύω πως ναι. Η πρώτη σεζόν ήταν εξαιρετική κατά τη γνώμη μου και άγγιξε θέματα Ε.Φ. αλλά και κοινωνικά με ιδιαίτερη τόλμη. Μπορεί να φαίνεται πως μοιάζει σαν το Sarah Connor Chronicles αλλά απέχει παρασάγγες από αυτό. Είναι πολύ ποιο ουσιαστικό. Η δεύτερη σεζόν δεν ξεκίνησε τόσο καλά αλλά και πάλι έχει μέχρι στγμής 2-3 πολύ δυνατά επεισόδια. Ελπίζω να βελτιωθεί στη συνέχεια. Όσο για την Ρέιτσελ Νίκολς...μέτρια ηθοποιός αλλά γυναικάρα με τα όλα της. Κυριολεκτικά γεμίζει την οθόνη με την λάμψη της. Την ξεκίνησα. Είδα τα πρώτα 5. Μου αρεσει πολυ μπορω να πω. Το καλό είναι ότι αν και εχω δει και βλεπω παρα πολλες σειρές δεν εχω δει πολλες Sci-Fi. Μόνο Fringe, Lost (αν θεωρειται). Πολυ λιγα γενικά. Οπότε δεν έχω γνώμη για το αν μερικα στοιχεία είναι "κοπιες". Πάντως χαιρομαι που το αρχισα. Η ηθοποιος κουκλαρα. Ευχαριστώ για τις γνώμες. Επίσης... Καινούρια ερώτηση : Doctor Who αξίζει?? 2 Επισόδεια εχω δεί μονο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Η τρίτη σεζόν του Killing τι λέει μάγκες? Τελειώσα τη δεύτερη, ωραία έκλεισε... Κυλαει σε γνωστους αργους ρυθμους που εχουμε συνηθισει πια. Αυτη τη σεζον ασχολειται με serial killer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Κυλαει σε γνωστους αργους ρυθμους που εχουμε συνηθισει πια. Αυτη τη σεζον ασχολειται με serial killer. Ξέρουμε αν η υπόθεση θα κλείσει σε αυτή τη σεζόν ή θα τραβήξει και την επόμενη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μεταξύ γαλανομάτας continuum με γαλανομάτα graceland ποια προτιμάς; Rachel Nichols, δαγκωτό! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Εσκασε τορρεντ http://www.imdb.com/title/tt1767354/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα