giorgos147 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Καμία ταινιούλα για απόψε; Σχεδόν οτιδήποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 28 Weeks Later Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Την έχω δει. Δεν έχω δει βέβαια το 28 Days Later. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexmm Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Την έχω δει. Δεν έχω δει βέβαια το 28 Days Later. οπότε μόλις βρήκες την ταινία σου για απόψε φίλε! πολύ καλύτερη από το sequel 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Το οποίο είναι και πολύ ανώτερο Με πρόλαβε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Έγινε. Ευχαριστώ. Βέβαια, δε θυμάμαι και τίποτα, σχεδόν, από το sequel εκτός από κάτι σκηνές τις οποίες τις έχω απλά σαν εικόνες στο μυαλό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epipolaios Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Tucker and Dale vs Evil http://www.imdb.com/title/tt1465522/?ref_=sr_2 απ τις πιο ωραιες μαυρες κωμωδιες που χω δει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexmm Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Έγινε. Ευχαριστώ. Βέβαια, δε θυμάμαι και τίποτα, σχεδόν, από το sequel εκτός από κάτι σκηνές τις οποίες τις έχω απλά σαν εικόνες στο μυαλό μου. Το 28 ημέρες αξίζει πάρα πολύ τον κόπο. Μπροστά από την εποχή του, πριν τα ζόμπι γίνουν μόδα όπως τώρα. Καλή σκηνοθεσία, γερό καστ.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epipolaios Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 εχει να προτεινει κανεις ταινια μυστηριου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Mulholland Dr. Αν είσαι όντως επιπόλαιος μην την δεις, είναι πιο δύσκολη. Δες την Έκτη αίσθηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epipolaios Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Mulholland Dr. Αν είσαι όντως επιπόλαιος μην την δεις, είναι πιο δύσκολη. Δες την Έκτη αίσθηση χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 εχει να προτεινει κανεις ταινια μυστηριου? mystery-thriller-horror ειναι και το dead silence 2007 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epipolaios Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 mystery-thriller-horror ειναι και το dead silence 2007 το χω δει καλο ηταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epipolaios Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 κανα καλο ψυχολογικο παιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 σε ανιμε πολλα, σε σειρες λιγοτερα, σε ταινιες δεν θυμαμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα