Προς το περιεχόμενο

Τι να δω; Προτείνετε μου ταινίες

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Thanks. Αλλά για το Suits δεν έγραψες κάτι. Για να μπορέσω να διαλέξω πρέπει να έχω πλήρη εικόνα και για τους δύο μονομάχους.

Δεν το εχω δει αλλα ενας φιλος μου ειπε οτι ειναι μια καφρικη μορφη του mad men. Ετσι μου ειπε ετσι σου λεω. 

Απο οτι εχω δει κιολας ο κεντρικος ηρωας ειναι αλλαζονας και την λεει σε ολους. Βλεπω mad men δεν μπορω να μολυνθω απο αυτο... καταλαβαινεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν το εχω δει αλλα ενας φιλος μου ειπε οτι ειναι μια καφρικη μορφη του mad men. Ετσι μου ειπε ετσι σου λεω. 

Απο οτι εχω δει κιολας ο κεντρικος ηρωας ειναι αλλαζονας και την λεει σε ολους. Βλεπω mad men δεν μπορω να μολυνθω απο αυτο... καταλαβαινεις

Δεκτόν.

Έχω δει σχεδόν όλες τις καλές σειρές (Homeland, Game of Thrones, Prison Break, Breaking Bad, Dexter και αρκετές άλλες) έχει κανένας να προτείνει κάτι να ξεκινήσω τώρα; Όχι κωμωδίες ή τρόμου όμως.

Το Sanctuary αξίζει ή είναι low budget και ξενερώνεις;

Ξεκίνα το Lost , όχι τώρα... χθες !!!

Καλημέρα παιδια. Θέλω να ξεκινήσω μια νέα σείρα και είμαι ανάμεσα στο The Killing και στο Suits. Αν και άσχετα μετάξυ τους σαν στυλ, θα ηθελα να με βοηθήσει κάποιος να διαλέξω. Κατά προτίμηση κάποιος που η γνώμη του έχει βαρύτητα στο forum.

Ασ' τες αυτές και πιάσε το ... Lost   :devil:

• Like 1

Καφρικο και Suits ΔΕΝ παιζει.

Αλλο στυλ ειναι το suits, μια απ'ολα που λενε, ελαφρυ με εξυπνους και εξυπνακιστικους διαλογους και υποθεσεις.

Προσωπικα το παρατησα στην αρχη του δευτερου κυκλου αλλα για καλοκαιρακι και στην κατηγορια του υπαρχουν και χειροτερες.

1ον Arrow,2o fringe το οποιο φετος τελειωσε,3ον the grimm παρε και διαλεξε :D οτι θελεις ρωτα με 

Ξεκίνησα τελικά το Fringe. Είδα μερικά επεισόδια αλλά δεν μου φαίνεται για σειρά που θα κολλήσεις και θα σε κάνει να περιμενεις με αγωνία το επόμενο επεισόδιο

Ξεκίνησα τελικά το Fringe. Είδα μερικά επεισόδια αλλά δεν μου φαίνεται για σειρά που θα κολλήσεις και θα σε κάνει να περιμενεις με αγωνία το επόμενο επεισόδιο

Να επιμείνεις!

Είναι από τις σειρές που όταν πάρει μπρος (αργεί λίγο είναι η αλήθεια) έχει πολύ ζουμί.

Εξαιρετική και λείπει αυτή τη στιγμη κάτι ανάλογο από το lineup.

Α, και να προσθέσω για το suits, ότι αξίζει τον κόπο. Οκ, δεν είναι κάτι συγκλονιστικό, αλλά βλέπεται πολύ ευχάριστα και έχει καλά χτισμένους χαρακτήρες. Δεν είναι mad men (το οποίο για μένα είναι από τις καλύτερες σειρές των τελευταίων ετών άνετα) αλλά είναι καλύτερη από το 80% των αηδιών που κυκλοφορούν εκεί έξω....

Kαι έτσι ακριβώς είναι !

Δες Lost και Battlestar Galactica. Εγγύηση.

κι εγω mad men βλεπω ειμαι στο εκτο επεισοδιο της τελευταιας season.  σειρα που σε αποζημιωνει

Καμμια σχεση mad men με suits, oτι να'ναι γραφετε μερικοι.

Το suits ειναι δικηγορικο series στο σημερινο μανχαταν αλλά επικεντρωνεται ποιο πολυ στις ζωες και στους χαρακτηρες των υπαλληλων/ηρωων της εταιρειας. Σπανια δειχνει δικαστηρια, σε σχεση αλλες σειρες του ειδους.

Koντευει το 9αρι στη βαθμολογια του imdb, κατι λεει αυτο.

Τους κεντρικους χαρακτηρες του mad men και του suits συγκρινα. Απο τον πρωτοκλασσατο αυστηριο ντον δεν μπορω να παω στον ανεκδιηγητο του suits. Αποψη μου και ας μεινει εδω καλυτερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...