kostas_dr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Φρίνγκε, ε; Αν σ' αρέσει το είδος (supernatural κλπ) κοίτα και το Haven που σου έχει ήδη προταθεί. Επίσης καλές σειρές είναι το Warehouse 13 και το Sanctuary. Καλές θεάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Το Άλλοθι(Arbitrage) αξίζει; Να πάω μήπως για κάτι άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Έχω δει σχεδόν όλες τις καλές σειρές (Homeland, Game of Thrones, Prison Break, Breaking Bad, Dexter και αρκετές άλλες) έχει κανένας να προτείνει κάτι να ξεκινήσω τώρα; Όχι κωμωδίες ή τρόμου όμως. Το Sanctuary αξίζει ή είναι low budget και ξενερώνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Newsroom 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Έχω δει σχεδόν όλες τις καλές σειρές (Homeland, Game of Thrones, Prison Break, Breaking Bad, Dexter και αρκετές άλλες) έχει κανένας να προτείνει κάτι να ξεκινήσω τώρα; Όχι κωμωδίες ή τρόμου όμως. Το Sanctuary αξίζει ή είναι low budget και ξενερώνεις; http://www.imdb.com/title/tt1632701/?ref_=sr_1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 http://www.imdb.com/title/tt1632701/?ref_=sr_1 Κωμωδία είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 δεν θα το έλεγα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Καλημέρα παιδια. Θέλω να ξεκινήσω μια νέα σείρα και είμαι ανάμεσα στο The Killing και στο Suits. Αν και άσχετα μετάξυ τους σαν στυλ, θα ηθελα να με βοηθήσει κάποιος να διαλέξω. Κατά προτίμηση κάποιος που η γνώμη του έχει βαρύτητα στο forum. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Το Sanctuary αξίζει ή είναι low budget και ξενερώνεις; Μια χαρά σειρά είναι το Sanctuary. Παίζουν και καλοί ηθοποιοί. Ξεκίνα το, έχε όμως υπόψη ότι ο κάθε κύκλος έχει ένα cliffhanger τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Το Άλλοθι(Arbitrage) αξίζει; Να πάω μήπως για κάτι άλλο; Για μένα αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnieXoX Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 the killing αν η γνώμη μου έχει βαρύτητα στο forum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 the killing αν η γνώμη μου έχει βαρύτητα στο forum Το ότι είσαι ο πρώτος που απαντάει παρότι έχεις μόνο 289 μηνύματα δείχνει ότι έχεις πολλά κιλά κοχόνες. Παρόλα αυτά πες δυο λόγια παραπάνω όσον αφόρα την επιλογή σου βρε αδερφέ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Καλημέρα παιδια. Θέλω να ξεκινήσω μια νέα σείρα και είμαι ανάμεσα στο The Killing και στο Suits. Αν και άσχετα μετάξυ τους σαν στυλ, θα ηθελα να με βοηθήσει κάποιος να διαλέξω. Κατά προτίμηση κάποιος που η γνώμη του έχει βαρύτητα στο forum. Το The killing ειναι ενα παρα πολυ καλο δραμα. Ειναι κοπια μιας δανεζικης σειρας οπως και το ελληνικο " χαρα αγνοειται". Η ατμοσφαιρα ειναι φανταστικη, μουντη οπως πρεπει, γυρισμενη στο σιατλ (που βρεχει τον περισσοτερο καιρο). Η υποθεση εχει αρκετα twist και η σκηνοθεσια ειναι υψηλου επιπεδου. Ξεχασα τις ερμηνειες... Η πρωταγωνιστρια εχει προταθει νομιζω και για τις δυο σεζον για emmy. Μονο με την claire danes συγκρινετε αν και αυτη κλαει περισσοτερο. Επειδη ειναι ατμοσφαιρικο δραμα, αν μπορεις να τα βλεπεις βραδυ τα επεισοδια + Οτι νομιζω οτι ειναι καλυτερο απο το δανεζικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Το The killing ειναι ενα παρα πολυ καλο δραμα. Ειναι κοπια μιας δανεζικης σειρας οπως και το ελληνικο " χαρα αγνοειται". Η ατμοσφαιρα ειναι φανταστικη, μουντη οπως πρεπει, γυρισμενη στο σιατλ (που βρεχει τον περισσοτερο καιρο). Η υποθεση εχει αρκετα twist και η σκηνοθεσια ειναι υψηλου επιπεδου. Ξεχασα τις ερμηνειες... Η πρωταγωνιστρια εχει προταθει νομιζω και για τις δυο σεζον για emmy. Μονο με την claire danes συγκρινετε αν και αυτη κλαει περισσοτερο. Επειδη ειναι ατμοσφαιρικο δραμα, αν μπορεις να τα βλεπεις βραδυ τα επεισοδια + Οτι νομιζω οτι ειναι καλυτερο απο το δανεζικο Thanks. Αλλά για το Suits δεν έγραψες κάτι. Για να μπορέσω να διαλέξω πρέπει να έχω πλήρη εικόνα και για τους δύο μονομάχους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evagelou Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Έχω δει σχεδόν όλες τις καλές σειρές (Homeland, Game of Thrones, Prison Break, Breaking Bad, Dexter και αρκετές άλλες) έχει κανένας να προτείνει κάτι να ξεκινήσω τώρα; Όχι κωμωδίες ή τρόμου όμως. Το Sanctuary αξίζει ή είναι low budget και ξενερώνεις; 1ον Arrow,2o fringe το οποιο φετος τελειωσε,3ον the grimm παρε και διαλεξε οτι θελεις ρωτα με Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα