Προς το περιεχόμενο

Τι να δω; Προτείνετε μου ταινίες

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σας 

θα ηθελα να μου προτειναιτε καποια σειρα να δω γιατι ψαχνω και δεν βρισκω καποια να δω εχω δει πολλες οπως : arrow,supernatural,hawai five - 0,burn notice,chuck,prison break,heroes,leverage,house of cards λιγα επεισοδια, 

εχετε να προτειναιτε καποια σειρα σαν αυτες δεν μου αρεσουν κοινωνικιες δραματικιες κτλ..

ευχαρηστω για τον χρονο σας 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Dexter: Ενας ψυχοπαθής serial killer που σκοτώνει άλλους ψυχοπαθείς serial killers. Από τις καλύτερες σειρές ολων των εποχών.

Και φυσικά οπωσδήποτε να δεις το ... Lost.

Με κομμένη την ανάσα και τις δύο.

• Like 1

beauty and the beast remake αλλα δεν εχει καμια σχεση με το παλιο των 80ς .πιο πολυ σε μια αλλη βερσιον του HULK    θυμιζει.εχει ομως ενδιαφερον αγωνια ανατροπες.
HOMELAND    για μενα η καλυτερη σειρα ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ
 HAVEN   η   Paranormal  εκδοχη του  fringe..στο fringe  ειχαμε ατομα που να τα βαζουν με τερατα και επ πειραματα.εδω εχουμε ανθρωπους να τα βαζουν με φαντασματα και ανθρωπους με δυναμεις .και ειναι και βασισμενο στο βιβλιο του στηβεν κινγκ :-D .
και τωρα ξεκινησε και το listener      καλη σειρα καναδικης παραγωγης με εναν νοσοκομο που εχει τη δυνατοτητα να ακουει τις σκεψεις των αλλων και να βλεπει οραματα. και βοηθαει τους μπατ  εμ ενοοω τους αστυνομικους :-)  να λυνουν υποθεσεις.
και φυσικα το   διαβολικα μυαλα η αλιως criminal minds      
Α και το προσφατο orphan black    εινα πολυ ωραιο tv series bbc usa με μια αγγλιδα να μπλεκει σε μια συνομωσια με κλωνους του εαυτου της
και δες  και το THE AMERICANS       κατι παρομοιο με HOMELAND αλλα η υποθεση να διαδραματιζεται στα 80ς με ενα παντρεμενο ζευγαρι αμερικανων με παιδια και ο αντρασ που εχει ταξιδιωτικο γραφειο.Μονο που δεν ειναι αμερικανοι. αλλα ρωσοι KGB SPIES       σε μια εποχη που ηταν να γινει ο ψυχροσ πολεμος.
εντυπωσιακη σειρα
και εναναμονη για το τελειο βιβλιο του κινγκ      ο θολοσ

• Like 1

Θελω ταινια σαν το Limitless. Δηλαδη, να εχει μεσα εξηγηση λειτουργιας εγκεφαλου και αποτελεσματα αυτου (θετικα). Οχι mindfuck δικο μου, αλλα του πρωταγωνιστη, και οχι φοβερες ικανοτητες στο ξυλο και στα νταιλικια. Μυαλο ειναι, εχει και αλλες λειτουργιες. Αν εχει και προσωπικη αφηγηση παραλληλα του πρωταγωνιστη το καλυτερο.

Δεν εχει σχεση με το Limitless αλλα για καποιο λογο μου ηρθε το "a beautiful mind" στο μυαλο καθως διαβαζα το ποστ σου. Αμα δεν την εχει δει, οπως και δηποτε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...