doubtful Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Αδιαφορη μου φανηκε 2 ωρες σχεδον για το τιποτα και συμπερασμα δε βγηκε στο τελος μαλιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksideras Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 γεια σας θα ηθελα να μου προτειναιτε καποια σειρα να δω γιατι ψαχνω και δεν βρισκω καποια να δω εχω δει πολλες οπως : arrow,supernatural,hawai five - 0,burn notice,chuck,prison break,heroes,leverage,house of cards λιγα επεισοδια, εχετε να προτειναιτε καποια σειρα σαν αυτες δεν μου αρεσουν κοινωνικιες δραματικιες κτλ.. ευχαρηστω για τον χρονο σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 dexter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksideras Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 με τι εχει σχεση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 να γκουγκλαρεις δεν παιζει ε ? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksideras Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 λιγο δυσκολο... δεν ξερω english Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leepap Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Dexter: Ενας ψυχοπαθής serial killer που σκοτώνει άλλους ψυχοπαθείς serial killers. Από τις καλύτερες σειρές ολων των εποχών. Και φυσικά οπωσδήποτε να δεις το ... Lost. Με κομμένη την ανάσα και τις δύο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δες και εδώ ενα top σειρών από imdb http://www.imdb.com/search/title?num_votes=5000,&sort=user_rating,desc&title_type=tv_series&ref_=nb_tv_3_srs και εδώ ένα top σειρών από insomnia http://www.insomnia.gr/topic/382171-insomnia-top-20-series-of-all-time-the-countdown/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Ξεκίνα το Fringe. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksideras Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 θα κατεβασω το dexter. το fringe τι plot εχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leepap Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Πάρε και τα τρειλερ http://www.youtube.com/watch?v=x7XMW_RGE9I Επεξ/σία 31 Μαΐου 2013 από leepap 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 beauty and the beast remake αλλα δεν εχει καμια σχεση με το παλιο των 80ς .πιο πολυ σε μια αλλη βερσιον του HULK θυμιζει.εχει ομως ενδιαφερον αγωνια ανατροπες.HOMELAND για μενα η καλυτερη σειρα ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ HAVEN η Paranormal εκδοχη του fringe..στο fringe ειχαμε ατομα που να τα βαζουν με τερατα και επ πειραματα.εδω εχουμε ανθρωπους να τα βαζουν με φαντασματα και ανθρωπους με δυναμεις .και ειναι και βασισμενο στο βιβλιο του στηβεν κινγκ .και τωρα ξεκινησε και το listener καλη σειρα καναδικης παραγωγης με εναν νοσοκομο που εχει τη δυνατοτητα να ακουει τις σκεψεις των αλλων και να βλεπει οραματα. και βοηθαει τους μπατ εμ ενοοω τους αστυνομικους να λυνουν υποθεσεις.και φυσικα το διαβολικα μυαλα η αλιως criminal minds Α και το προσφατο orphan black εινα πολυ ωραιο tv series bbc usa με μια αγγλιδα να μπλεκει σε μια συνομωσια με κλωνους του εαυτου τηςκαι δες και το THE AMERICANS κατι παρομοιο με HOMELAND αλλα η υποθεση να διαδραματιζεται στα 80ς με ενα παντρεμενο ζευγαρι αμερικανων με παιδια και ο αντρασ που εχει ταξιδιωτικο γραφειο.Μονο που δεν ειναι αμερικανοι. αλλα ρωσοι KGB SPIES σε μια εποχη που ηταν να γινει ο ψυχροσ πολεμος.εντυπωσιακη σειρακαι εναναμονη για το τελειο βιβλιο του κινγκ ο θολοσ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Θελω ταινια σαν το Limitless. Δηλαδη, να εχει μεσα εξηγηση λειτουργιας εγκεφαλου και αποτελεσματα αυτου (θετικα). Οχι mindfuck δικο μου, αλλα του πρωταγωνιστη, και οχι φοβερες ικανοτητες στο ξυλο και στα νταιλικια. Μυαλο ειναι, εχει και αλλες λειτουργιες. Αν εχει και προσωπικη αφηγηση παραλληλα του πρωταγωνιστη το καλυτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksideras Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 κατεβασα το φρινγκε πρωτο κυκλο θα δω αν μου αρεσει μετα κατεβαζω homeland.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δεν εχει σχεση με το Limitless αλλα για καποιο λογο μου ηρθε το "a beautiful mind" στο μυαλο καθως διαβαζα το ποστ σου. Αμα δεν την εχει δει, οπως και δηποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα