kostas_dr Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Ευχαριστώ! Χάρη στον χρήστη ghostface κέρδιζω 300 δολλάρια την ημέρα δουλεύοντας από το σπίτι! Δοκίμασε κι εσύ! Μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη Μη λες "δουλεύοντας". Καλύτερο το "κάθομαι στο σπίτι και βγάζω ένα σωρό λεφτά" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ask Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 τοπικ για το αμερικανικο the οffice υπάρχει; τελειώνει σα σειρά νομίζω σήμερα.9 σεζον.αρκετά αστεία θα έλεγα για αρκετές χρονιές οπότε θα την πρότεινα.είναι στυλ parks and recreation και θα την έλεγα καλύτερη σε μ.ο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Ψιλοοφτοπικ αλλα μηπως να φτιαξουμε ενα νεο τοπ 10 για tv series ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Ψιλοοφτοπικ αλλα μηπως να φτιαξουμε ενα νεο τοπ 10 για tv series ? Ναι. Επιβάλλεται από την αύξηση του ανταγωνισμού τα τελευταία χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Mπραβο Νoise.O κληρος επεσε σε εσενα .Εχεις και προυπηρεσια βλεπω στην υπογραφη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Mπραβο Νoise.O κληρος επεσε σε εσενα .Εχεις και προυπηρεσια βλεπω στην υπογραφη Τι κλήρος έπεσε σε εμένα? Σαν τον Gary Oldman? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Μπορει καποιος να μου δωσει το λινκ με το τοπ 10 των σειρων που ειχαμε κανει ? Ψιλοεψαξα και δεν .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Εδω είσαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 εχω δει: The Walking Dead Supernatural GoT House M.DArrowDexter Breaking Bad (και μερικα ακομη) Ποια σειρα μου προτεινεται να αρχισω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 εχω δει: The Walking Dead Supernatural GoT House M.D Arrow Dexter Breaking Bad (και μερικα ακομη) Ποια σειρα μου προτεινεται να αρχισω. Homeland και Spartacus για αρχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 στο Homeland εχω δει 4 επεισοδια. Και στο Spartacus ποια ειναι σειρα που παιχτηκε στην τηλεοραση? Spartacus: Gods of the Arena Spartacus: War of the Damned Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Spartacus: Blood and Sand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Τι παίζει με την σειρά http://www.imdb.com/title/tt0098936/ και την ταινία http://www.imdb.com/title/tt0105665/ ? Σχετίζονται άμεσα, είναι συνέχειες; Είναι το ίδιο; Και το κυριότερο, με ποια σειρά να τα δω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Moderators Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Η γενική άποψη είναι ότι βλέπεις πρώτα την σειρά (2 seasons) και μετά την ταινία (Fire walk with me) (η ταινία έχει spoilers για τη σειρά, αν και αποτελεί prequel κατά βάση). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα