Sellers Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Αρκετά ρε παίδες. Υπάρχουν αντίστοιχα τοπικ και για το Ντεξτερ και για το BB. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Ούτε το dexter έχω δει ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Υπομονή. Ένας κύκλος ακόμα (ο 8ος) είναι να βγει και η σειρά τελειώνει, οπότε μπορείς να την δεις όλη μαζί μονορούφι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Ποια σειρα να ξεκινησω? Εχω 2 βδομαδες ξυσιμο και λεω να "καταπιω" καμια σειρα. Εχω πολλες στο μυαλο μου οποτε θελω την αποψη σας. Ειχα σταματησει house (αρχες 5ης) και tbbt (μεσα 3ης) λογω περιορισμενου ελευθερου χρονου. Πως εξελιχθηκαν? Αξιζει να τα ξαναξεκινησω? Οποτε βλεπω κατι απο τα παραπανω 2? Game of Thrones? Καποια καμμενη κωμωδια(the office)? Κατι αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Και τις 2 σειρές που έχεις σταματήσει, για μένα αξίζει να τις συνεχίσεις. Και το Game of Thrones είναι καλή σειρά, αλλά είμαστε περίπου στην μέση του 3ου κύκλου. Κυκλοφορεί το 4ο επεισόδιο και έχει άλλα 6 ακόμα. Στο αντίστοιχο ύφος είναι και το The Borgias. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Για the wire και the office εχεις αποψη? Αξιζουν? Εχω κατι τρελαμενους καναδους που μου λενε να ξεκινησω το the wire. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Για the wire και the office εχεις αποψη? Αξιζουν? Εχω κατι τρελαμενους καναδους που μου λενε να ξεκινησω το the wire. το the wire δεν ηταν τοσο καλο αλλα ειναι full ρεαλιστικο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Μονο Dexter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Το The Wire, παραείναι "ρεαλιστικό". Προσωπικά δεν μου άρεσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ahigh_forvalue Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 το homeland δες..τα σπαει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Ειδικα αν εισαι κατω απο 20... μουρλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 το homeland δες..τα σπαει λεω να την ξεκινησω,τι λεει περιπου?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Για the wire και the office εχεις αποψη? Αξιζουν? Εχω κατι τρελαμενους καναδους που μου λενε να ξεκινησω το the wire. The Office όσο ήταν ο Καρέλ γελούσα πολύ. Τώρα τελευταία έτσι και έτσι. Τρελό γέλιο είναι ο Wilson πάντως... +1 για Homeland Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 λεω να την ξεκινησω,τι λεει περιπου?? ενας αμερικανος στρατιωτης που ελευθωρωνεται απο τις αμ δυναμεις στο ιρακ που ταν αιχμαλωτος για 8 χρονια,γυρναει σπιτι στη γυναικα του και τα παιδια του.θεωρειται ηρωας απ ολους,του ζηταν να παει για πολιτικος, αλλα μια CIA AGENT εχει πληροφοριες πως ο αμ στρατιωτηs αλλαξε και πηγε με το μερος του τρομοκρατη, και μαζι σχεδιαζουν επιθεση κατα των ΗΠΑ. και γινεται το ελα να δεις με πολλες ανατροπες και στιγμες WTF??. ΤΥΦΛΑ να χει το λοστ το σπαιντερμαν το αιρομαν το ARROW και αλλες σειρες αυτη τα σπαει στη κυριολεξια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Ψαχνω καμια καλη ταινια να δω,δεν με ενδιαφερει το ειδος,απλως να εχει ανατροπες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα