damian1977 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Κάτι σκοτεινό Post Apocalyptic χαρακτήρα; Ευχαριστώ! http://www.imdb.com/title/tt0898367/ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Ειδα 4-5 επεισοδια του Fringe αλλα επειδη το παει πολυ σε τυπου Lost κατασταση θελω κατι αλλο πιο κοντα στη λογικη και να σε κραταει σε αγωνια για το επομενο επεισοδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Ειδα 4-5 επεισοδια του Fringe αλλα επειδη το παει πολυ σε τυπου Lost κατασταση θελω κατι αλλο πιο κοντα στη λογικη και να σε κραταει σε αγωνια για το επομενο επεισοδιο θα ελεγα 24, ειναι ψιλο superhero στην ουσια, αλλα δεν το παιρνεις χαμπαρι στην αρχη...γρηγορη πλοκη και αγωνια στο φουλ το alias ειναι επισης καλο, ας πουμε ειναι μιξη 24 με fringe. παντως οπως σε κοβω ξεκινα με 24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Ειμαι κολημενος με το Dexter που τα συνδυαζε ολα θριλερ αιμα δραση αισθημα σεξ χιουμορ δραμα αγωνια και ολοι οι χαρακτηρες που παιζουν ειναι φοβεροι Εκανε καποιες κοιλιες αλλα προς στο τελος του καθε κυκλου σε εκανε να θες να δεις 3-4 επεισοδια μαζι Θα δοκιμασω το 24 που ειπες και σκεπτομουν και το Lie to Me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
assasins Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Ειμαι κολημενος με το Dexter που τα συνδυαζε ολα θριλερ αιμα δραση αισθημα σεξ χιουμορ δραμα αγωνια και ολοι οι χαρακτηρες που παιζουν ειναι φοβεροι Εκανε καποιες κοιλιες αλλα προς στο τελος του καθε κυκλου σε εκανε να θες να δεις 3-4 επεισοδια μαζι Θα δοκιμασω το 24 που ειπες και σκεπτομουν και το Lie to Me πολυ καλο το Lie to Me αλλα το εκοψαν αποτομα. Δεν εχει τελευταιο επεισοδιο, με την εννοια του τελευταιου, απλα κοπηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bscyb Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Ειμαι κολημενος με το Dexter που τα συνδυαζε ολα θριλερ αιμα δραση αισθημα σεξ χιουμορ δραμα αγωνια και ολοι οι χαρακτηρες που παιζουν ειναι φοβεροι Εκανε καποιες κοιλιες αλλα προς στο τελος του καθε κυκλου σε εκανε να θες να δεις 3-4 επεισοδια μαζι Θα δοκιμασω το 24 που ειπες και σκεπτομουν και το Lie to Me αν δεν έχεις δει το breaking bad δες το οπωσδήποτε είναι μια κλάση πάνω από το dexter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 δεν εχω δει lie to me , αλλα ξερω οτι ειναι procedural( δλδ αυτοτελη επεισοδεια) που για εμενα ειναι αποτρεπτικο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Κάτι σκοτεινό Post Apocalyptic χαρακτήρα; Ευχαριστώ! παρε ενα cult classic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 αν δεν έχεις δει το breaking bad δες το οπωσδήποτε είναι μια κλάση πάνω από το dexter Καλά, ψυχραιμία. Καλό το Breaking Bad αλλά ιεροσυλία να το συγκρίνουμε με το Dexter (πόσο μάλλον να το λέμε και καλύτερο!! χαχα έλεος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Καλά, ψυχραιμία. Καλό το Breaking Bad αλλά ιεροσυλία να το συγκρίνουμε με το Dexter (πόσο μάλλον να το λέμε και καλύτερο!! χαχα έλεος) Eισαι σοβαρος? Λες "χαχα ελεος" επειδη ειπε ο αλλος την αποψη του? Kαι για μενα το Breaking Bad καλυτερο ειναι απο το dexter αλλα δεν θα κατσω να το παιξω εξυπνος σε καποιον που εχει αντιθετη αποψη. Σοβαρεψου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Eισαι σοβαρος? Λες "χαχα ελεος" επειδη ειπε ο αλλος την αποψη του? Kαι για μενα το Breaking Bad καλυτερο ειναι απο το dexter αλλα δεν θα κατσω να το παιξω εξυπνος σε καποιον που εχει αντιθετη αποψη. Σοβαρεψου. Γίνεσαι πολύ επιθετικός βλέπω. Και δεν καταλαβαίνω το γιατί. Προφανώς θα έχεις τα δικά σου θέματα-προβλήματα μάλλον....ξέρεις εσύ. Μερικοί το έχουν θεοποιήσει το Breaking Bad. Φυσικά και είναι ωραίο, άλλα έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα. Κυλάει ΑΡΓΑ. Ειδικά στην αρχή. Δεν νομίζω ότι εάν γινόταν μια λίστα με τις 5 καλύτερες σειρές των τελευταίων 10 ετών το Breaking Bad θα ήταν μέσα. Σε αντίθεση με το Dexter που θα συμπεριλαμβανόταν. (10-15 καλύτερες μπορεί να έμπαινε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Γίνεσαι πολύ επιθετικός βλέπω. Και δεν καταλαβαίνω το γιατί. Προφανώς θα έχεις τα δικά σου θέματα-προβλήματα μάλλον....ξέρεις εσύ. Μερικοί το έχουν θεοποιήσει το Breaking Bad. Φυσικά και είναι ωραίο, άλλα έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα. Κυλάει ΑΡΓΑ. Ειδικά στην αρχή. Δεν νομίζω ότι εάν γινόταν μια λίστα με τις 5 καλύτερες σειρές των τελευταίων 10 ετών το Breaking Bad θα ήταν μέσα. Σε αντίθεση με το Dexter που θα συμπεριλαμβανόταν. (10-15 καλύτερες μπορεί να έμπαινε) ... Δεν γινομαι επιθετικος φιλε μου, απλα εχω κουραστει τωρα τελευταια απο κατι τυπους σαν κι εσενα που νομιζουν πως η αποψη τους ειναι ευαγγέλιο. To dexter ειναι πολυ καλο αλλα για μενα το breaking bad ειναι καλυτερο. Για σενα το αντιθετο. Γιατι να εχεις εσυ δικιο και οχι εγω? Ας συμφωνησουμε να διαφωνουμε. Οχι να σχολιαζουμε καποιον αρνητικα επειδη του αρεσει κατι αλλο περισσοτερο. Καθεσαι και κραζεις καποιον αλλον επειδη εχει διαφορετικη αποψη και λες "χαχα ελεος"."Και δεν καταλαβαίνω το γιατί. Προφανώς θα έχεις τα δικά σου θέματα-προβλήματα μάλλον....ξέρεις εσύ." ps: το imdb και μαζι 200.000 ανθρωποι διαφωνουν με σενα και θεωρουν το BB λιγο καλυτερο.... "χαχα ελεος" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 ... Δεν γινομαι επιθετικος φιλε μου, απλα εχω κουραστει τωρα τελευταια απο κατι τυπους σαν κι εσενα που νομιζουν πως η αποψη τους ειναι ευαγγέλιο. To dexter ειναι πολυ καλο αλλα για μενα το breaking bad ειναι καλυτερο. Για σενα το αντιθετο. Γιατι να εχεις εσυ δικιο και οχι εγω? Ας συμφωνησουμε να διαφωνουμε. Οχι να σχολιαζουμε καποιον αρνητικα επειδη του αρεσει κατι αλλο περισσοτερο. Καθεσαι και κραζεις καποιον αλλον επειδη εχει διαφορετικη αποψη και λες "χαχα ελεος"."Και δεν καταλαβαίνω το γιατί. Προφανώς θα έχεις τα δικά σου θέματα-προβλήματα μάλλον....ξέρεις εσύ." ps: το imdb και μαζι 200.000 ανθρωποι διαφωνουν με σενα και θεωρουν το BB λιγο καλυτερο.... "χαχα ελεος" ε φυσικα ειναι τοσο αργο που τσακιζουν και μια σακουλα chips... in other news σοβαρευτείτε και αποδεχθείτε οτι εχετε κολλήσει σε μια αποψη (each)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Εγώ πάντως δεν έχω δει ούτε δευτερόλεπτο breaking bad. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ahigh_forvalue Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Καλά, ψυχραιμία. Καλό το Breaking Bad αλλά ιεροσυλία να το συγκρίνουμε με το Dexter (πόσο μάλλον να το λέμε και καλύτερο!! χαχα έλεος) φιλε συγνωμη δεν ηξερα οτι σαρεσει περισσοτερο το dexter, γιαυτο θεωρουσα το breaking bad καλυτερο..αλλα τωρα που το διευκρινησες αλλαξα γνωμη.. αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως θεωρεις ιερο κατι που εκφυλιστηκε στο βωμο του χρηματος.. και να μην θεωρεις ιερη μια σειρα που διατηρη την ποιοτητα της καθολη την διαρκεια,τελειωνει οταν πρεπει να τελειωσει, και εχει την υψηλοτερη βαθβολογια σε δραματικη σειρα (μαζι με το games of thrones και το the wire).. Εγώ πάντως δεν έχω δει ούτε δευτερόλεπτο breaking bad. πολυ ενδιαφερον,μπορεις να μας πεις και πια αλλη δεν εχεις δει? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα