Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελειωσα το Dexter που μου αρεσε αρκετα και ψαχνω τι να δω 

(Εχω δει μονο LOST)

Ψαχνω κατι με

πολυ αγωνια  

να ειναι στη συγχρονη εποχη

να μην εχει τερατα δρακουλες υπερφυσικα κλπ 

(ειδα λιγο το Breaking Bad που λετε παραπανω αλλα μολις ειδα στην πρωτη σκηνη ενα θειο με σωβρακο το εκλεισα)

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

(ειδα λιγο το Breaking Bad που λετε παραπανω αλλα μολις ειδα στην πρωτη σκηνη ενα θειο με σωβρακο το εκλεισα)

LOL!!!

(Αν δείξεις λίγη υπομόνη, αυτός ο θείος με το σώβρακo θα σου αλλάξει τη ζωή).

• Like 2
Δημοσ.

LOL!!!

(Αν δείξεις λίγη υπομόνη, αυτός ο θείος με το σώβρακo θα σου αλλάξει τη ζωή).

Άμα απορρίπτει μια σειρά επειδή "είδε εναν θείο με το σώβρακο"  ούτε ο Θεός δεν του αλλάζει την ζωή.

• Like 1
Δημοσ.

Τελειωσα το Dexter που μου αρεσε αρκετα και ψαχνω τι να δω 

(Εχω δει μονο LOST)

Ψαχνω κατι με

πολυ αγωνια  

να ειναι στη συγχρονη εποχη

να μην εχει τερατα δρακουλες υπερφυσικα κλπ 

Δες Prison break. Καλυτερα να δεις μονο τον 1ο κυκλο ομως. Μετα πεφτει πολυ. Ο 1ος κυκλος ομως ειναι γ@μ@τος. Πολυ δυσκολα να μην σου αρεσει και να μην κολλησεις...

Το breaking bad πλακα πλακα το ακουω απο πολλους πως ειναι πολυ καλο. Λιγο που διαβασα την υποθεση ομως με ξενερωσε και δεν το εχω αρχισει και δεν ξερω αν το αρχισω...

Δημοσ.

....

Το breaking bad πλακα πλακα το ακουω απο πολλους πως ειναι πολυ καλο. Λιγο που διαβασα την υποθεση ομως με ξενερωσε και δεν το εχω αρχισει και δεν ξερω αν το αρχισω...

Δες το χωρις δευτερη σκεψη. Τεραστια σειρα, πολυ προσεγμενη, με τρελες ανατροπες και σε εχει στην τσιτα συνεχως.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια..ψαχνω να βρω παρομοια σειρα με το fringe μηπως εχετε να μου προτεινετε κατι?

το πιο κοντινο ειναι το alias  και αυτο της bad robots, εμενα μου αρεσε περισσοτερο απο το fringe

Δημοσ.

Τελικα ειδα το πρωτο επεισοδιο του fringe και μου ψιλο-αρεσε και θα δω 2-3 ακομα αλλα φοβαμαι οτι θα εχει πολυ μπαρουφα μεσα 

Δημοσ.

Φίλε μου το Fringe είναι τρομερή σειρά και πάνω απ' όλα και πολύ καλή δραματική σειρά.

Η σύνδεση με τους χαρακτήρες είναι σε επίπεδα μπορώ να πω LOST, οπότε κανονικά δεν χρειάζεται να πει κάποιος κάτι παραπάνω.

Επίσης τρομερή σειρά που δυστυχώς έμεινε στην πρώτη σαιζόν. Κρίμα, έπαιζε και η θεά Taylor Cole... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...