Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί όχι και τα δυο?  :-)

Και τα δυο θα σου αρεσουν.

Δύσκολο.Να κάνουμε και καμιά βόλτα.

Μάλλον τον Αυγουστο το πρώτο θα δώ.

Και τα επεισόδια του HOUSE θα προσπαθήσω να τα δώ το χειμώνα.Εσένα Sellers η σειρα Breaking Bad σου άρεσε πολύ και γιατί?Πανω κάτω ξέρω τι περιμένω και ελπίζω να ικανοποιήσει τις πολύ υψηλές προσδοκίες μου που έχω.

Δημοσ.

Γιατί είναι απλά Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο.

Άριστη ηθοποιία (ο Cranston δεν παίζεται), in all πολύ προσεγμένη παραγωγή και σκηνοθεσία, είναι από τις σειρές που τίποτε δεν είναι τυχαίο. Οι χαρακτήρες εξελίσσονται με πολύ ωραίο και μελετημένο τρόπο, δεν είναι ξύλινοι. Σε κρατάει από την αρχή μέχρι το τέλος (που δεν έχουμε δει ακόμα αλλά ποντάρω τα όλα μου) και εν πάση περιπτώσει αγαπάμε.

• Like 4
Δημοσ.

<p>Καλησπέρα.</p>

<p> </p>

<p>Μήπως ξέρετε κάποια ταινία δράσης ?</p>

<p> </p>

<p>Π.Χ ιστοριες αποδρασης απο φυλακες και τετοια... (εκτος απο την γνωστη escape from alcatraz)</p>

<p> </p>

<p>να μην είναι θρίλερ ούτε φαντασίας</p>

Celda 211

http://m.imdb.com/title/tt1242422/

Απλα γ@μεί

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ακόμα να το δω. Θα τηρήσω την παράδοση και θα το δω σε κανα χρόνο για να σου λέω μετά τι γαμάτο ήταν και πόσο δίκιο είχες =ρ

Δημοσ.

συγνωμη που θα διαφωνησω με ολους οσους το προτειναν σε αυτα και σε αλλα φορουμ αλλα για μενα αυτη η ταινια ηταν ενα τιποτα.

Εψαχνα κι εγω να δω ενα πολυ καλο και δυνατο θριλερ/τρομου και το προτειναν ολοι στο ιντερνετ, σε ελληνικα και ξενα φορουμ.

Χασιμο χρονου.

Ή εγω ειμαι πολυ κενος ή πολυ τυφλος γιατι δεν ειδα πουθενα ολους αυτους τους συμβολισμους περι κοινωνιας κλπ που διαβασα εκ των υστερων.

Δημοσ.

Είπαμε.... πολύ καλά δυνατά ψυχολογικά θρίλερ :

Das Experiment

Stormhouse

Session 9

Sinister

The Ring (προσοχή το γιαπωνέζικο όχι το αμερικάνικο). Σπάνια ταινία. 

Ίσως θυμηθώ και άλλα στην πορεία

Θυμήθηκα, In the mouth of madness... κλασικούρα.

Επίσης : The prince of darkness.

Επίσης : Mirrors. Ξέρω ότι είναι αμερικανιά, αλλά είναι πάρα πολύ καλό.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν να προτείνω και εγώ μια σειρούλα που είδα μονορούφι σε 3 ημέρες και πέθανα στα γέλια .Todd and the book of pure evil ..

http://www.imdb.com/title/tt1558128/?ref_=

Δείτε το και θα με θυμηθείτε ..τρελή κωμωδία (προσέξτε στο ρόλο του επιστάτη του σχολείου τον Jason Mewes γνωστό από clerks και jay and the silent bob ) .Gore , sex , pot , heavy metal need i say more? Είναι σε δύο season και υπάρχουν αγγλικοί υπότιτλοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...