kostask91 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Περναω φαση που βλεπω περιπετειες ή και επιστημονικης φαντασιας. Εχω δει blade, underworld, alien, avatar, riddick και θα ηθελα κατι παρομοιο, και γενικα περιπετειες. Για ριχτε μπολικες γιατι οταν καθομαι βλεπω 2-3 στη σειρα
assasins Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Περναω φαση που βλεπω περιπετειες ή και επιστημονικης φαντασιας. Εχω δει blade, underworld, alien, avatar, riddick και θα ηθελα κατι παρομοιο, και γενικα περιπετειες. Για ριχτε μπολικες γιατι οταν καθομαι βλεπω 2-3 στη σειρα δες το πρωτο μερος του Riddick, Pitch Black. Πολυ κατωτερο απο το The Chronicles of Riddick, για μενα αλλα ειναι περιπετεια επ. φαντασιας ή το Lockout. δεν το εχω δει αλλα κι αυτο ειναι περιπετεια επ. φαντασιας
kostask91 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Το pitch black το εχω δει, θα κοιταξω το δευτερο. Ευχαριστω
*nenya* Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Περναω φαση που βλεπω περιπετειες ή και επιστημονικης φαντασιας. Εχω δει blade, underworld, alien, avatar, riddick και θα ηθελα κατι παρομοιο, και γενικα περιπετειες. Για ριχτε μπολικες γιατι οταν καθομαι βλεπω 2-3 στη σειρα Prometheus! http://www.imdb.com/title/tt1446714/
kostask91 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Prometheus! http://www.imdb.com/title/tt1446714/ Και αυτο το ειδα. Αλλο ??
*nenya* Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Blade Runner, Ghost in the Shell, Starship Troopers...
kostask91 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Το πρωτο το χω δει, το δευτερο δε μου αρεσουν τα anime , και για το τριτο ειδα μονο το εξωφυλλο και με αποθαρρυνε
*nenya* Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 το δευτερο δε μου αρεσουν τα anime , και για το τριτο ειδα μονο το εξωφυλλο και με αποθαρρυνε Πφφφ περίεργε Δώστους μια ευκαιρία καλέ!
yanc Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Εvent horizon Pandorum Sunshine The Abyss Dark city 1
capten- Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Σκέφτομαι το καλοκαίρι να δω όλη τη σειρά Breaking bad. Δεν έχω δει ούτε ενα επεισόδιο.Τι λέτε? Εναλλακτικά να παρακολουθήσω το House αλλά είναι παρα πολλά τα επεισόδια και .....αν και αρκετά που έχω δει σκόρπια μου άρεσαν.
Sellers Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Γιατί όχι και τα δυο? Και τα δυο θα σου αρεσουν. 1
koularasss Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 επειδη δεν βλεπω πολλα θριλερ,βασικα βλεπω μονο οταν ειμαι με παρεα,καπου ακουσα πως σε καποιους αρεσουν τα ψυχολογικα θριλερ ή με ψυχολογικο περιεχομενο ή καπως ετσι και δεν πολυκαταλαβα τι εννουσαν,μπορει κανεις να μου εξηγησει και να μου δωσει κανα μια ταινια τετοιου περιεχομενου για παραδειγμα?
hurin Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μόλις υελείωσα την 1η του Prison Break. Ξέρω ότι μου είχατε πει ότι οι επόμενες δεν λένε κάτι, αλλά το τέλος της 1ης σε αφήνει ξεκρέμαστο. Από την άλλη έχω τις 2 πρώτες του Walking Dead + ότι έρχεται κάθε βδομάδα από Game of Thrones. Να ψάξω να διαβάσω στο νετ την περίληψη των επόμενων για να μου φύγει η κάψα?
koularasss Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 το walking dead ειναι καλο??μου το λενε αρκετοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα