NoisePollution Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Πείτε μου μερικά καλά-δοκιμασμένα ψυχολογικά θρίλερ. Κατά προτίμηση όχι πριν το 80 και όχι μετά το 2005 αλλά αν είναι κανένα πολύ καλό, no prob The Machinist
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 1408 Του 2007 είναι, αλλά αξίζει. The Machinist Shutter Island 1408 και Shutter μπήκαν watchlist. Το machinist το έχω δει και είναι ακριβώς το στυλ που θέλω,κανα παρόμοιο παίζει; Και κανα πιο παλιό μήπως; Την Λάμψη την έχω δει. Ψάχνω δλδ κανα δυο ακόμα
NoisePollution Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 1408 και Shutter μπήκαν watchlist. Το machinist το έχω δει και είναι ακριβώς το στυλ που θέλω,κανα παρόμοιο παίζει; Και κανα πιο παλιό μήπως; Την Λάμψη την έχω δει. Ψάχνω δλδ κανα δυο ακόμα Eyes wide shut Mulholland Dr. Vertigo Pi 1
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Το eyes wide shut τόχω δει και δεν νομίζω πως είναι ψυχολογικό θρίλερ . Πάει και καιρός βέβαια. Mullholand και vertigo μπήκαν και αυτά, θενκς
Fan Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Tree of Life Μου είχε κινήσει την περιέργεια το ότι πολλά άτομα έφευγαν από τον σινεμά στην πρώτη ώρα της ταινίας όπως είχα διαβάσει σε διάφορα forum. Δεν το είχα δει όμως μέχρι προχτές. Όντως είναι από τις μεγαλύτερες μπούρδες που έχω δει γιατί δεν έχει σενάριο. Αρκετό μεταμοντέρνο. Η αλήθεια είναι ότι και εμένα μου ήρθε να σταματήσω την ταινία το πρώτο μισάωρο αλλά από τη μέση και μετά κάπως παλεύεται. Δεν αξίζει να χάσει κάποιος το χρόνο του να το δει. 4/10
MUDIS Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Το eyes wide shut τόχω δει και δεν νομίζω πως είναι ψυχολογικό θρίλερ . Πάει και καιρός βέβαια. Mullholand και vertigo μπήκαν και αυτά, θενκς αυτο που ψαχνεις και ειδα προσφατα ειναι αυτο http://www.imdb.com/title/tt1772250/?ref_=sr_2 Εξαιρετικο ψυχολογικο θριλερ κατα την αποψη μου! τσεκαρε το οπως τσεκαρε και αυτη τν σελιδα στο φβ,απο κει τν τελευταιο καιρο εχω δει επικες ταινιες https://www.facebook.com/TheFilmClubKinimatografikiLeshi 1
haris013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Tree of Life Μου είχε κινήσει την περιέργεια το ότι πολλά άτομα έφευγαν από τον σινεμά στην πρώτη ώρα της ταινίας όπως είχα διαβάσει σε διάφορα forum. Δεν το είχα δει όμως μέχρι προχτές. Όντως είναι από τις μεγαλύτερες μπούρδες που έχω δει γιατί δεν έχει σενάριο. Αρκετό μεταμοντέρνο. Η αλήθεια είναι ότι και εμένα μου ήρθε να σταματήσω την ταινία το πρώτο μισάωρο αλλά από τη μέση και μετά κάπως παλεύεται. Δεν αξίζει να χάσει κάποιος το χρόνο του να το δει. 4/10 εντωμεταξυ εχω απορια πως κατι μουφες ταινιες οπως αυτην εχουν τοσο μεγαλη βαθμολογια στο imdb και δεν μιλαω μονο για το tree of life...
*nenya* Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Κανα καλό Ιαπωνικό ή Κορεάτικο θρίλερ; (Battle Royale, Ringu, Ju-on τά'χω δει)
seiliaki1987 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Υπάρχουν πολύ καλές σειρές οι οποίες με βάση το imdb κατατάσσονται βαθμολογικά κάτω από 8.5 (βλ. Prison Break) με βάση τη δική μου γνώμη. Μόλις εχτές είδα το ''Olympus has fallen" . Ταινία περιπέτειας πολύ καλή με κράτησε σε εγρήγορση και μεταξύ άλλων έπαιζε κ ο Gerard Butler....
Zugzwang Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Παιδιά το θέμα έχει 55 σελίδες και είναι πολύ χρονοβόρο να κάτσω να τις διαβάσω όλες, οπότε συγχωρέστε με αν έχει ήδη απαντηθεί: ψάχνω για σειρές μυστηρίου/ περιπέτειας/ δραματικές. Χαρακτηριστικά παραδείγματα σειρών που μου άρεσαν πολύ είναι: Dexter Homeland Lost Game of thrones Breaking bad Γενικά να είναι σειρές που να απευθύνονται και στα 2 φύλα. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
theobabis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Βάση του username σου θα σου πρότεινα αυτό. http://new.livestream.com/WorldChess/ 2
viper2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Παιδιά το θέμα έχει 55 σελίδες και είναι πολύ χρονοβόρο να κάτσω να τις διαβάσω όλες, οπότε συγχωρέστε με αν έχει ήδη απαντηθεί: ψάχνω για σειρές μυστηρίου/ περιπέτειας/ δραματικές. Χαρακτηριστικά παραδείγματα σειρών που μου άρεσαν πολύ είναι: Dexter Homeland Lost Game of thrones Breaking bad Γενικά να είναι σειρές που να απευθύνονται και στα 2 φύλα. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. τι συνδευει ολα αυτα τα πραγματα...?
Fan Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 τι συνδευει ολα αυτα τα πραγματα...? Εάν αντικαταστάσεις το Lost με το Walking Dead είναι οι καλύτερες σειρές που υπάρχουν στον κόσμο. Απλό
NoisePollution Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 τι συνδευει ολα αυτα τα πραγματα...? Not sure if συνοδεύει ή συνδέει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα