Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καμια καλη κωμικη σειρα?

αγαπημενες ειναι arrested development, its always sunny, eastbound and down, parks and recreation και μετα ερχονται community, black books και αλλες που βαριεμαι να θυμηθω. εχω δει και κλασσικες που δεν με τρελαναν (bbt, 2 and a half, how i met your mother)

Δες το Νοικοκυρες σε απογνωση αν και δεν ειναι ακριβως κωμωδια.

Πολυ ωραιο και το αγκλυ Μπετυ.

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το σκ που περασε ημουν λιγο χαλια και πετυχα το two and a half men στο σταρ. Το ειχα ξαναδει και μπορω να πω οτι γελαω. Να το αρχισω ή θα πεσω πολυ χαμηλα; Η αλλη λυση ειναι το how i met your mother αλλα 9 σεζον για το πως γνωριστηκαν ειναι τραβηγμενο

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

2 & 1/2 men απο μενα. Μια χαρα ειναι. Αντιθετα με το αλλο που απο οσους το βλεπουμε, οι περισσοτεροι αναρωτιομαστε για ποιον λογο το συνεχιζουμε :lol:

Aν και οι πρωτες σεζον ηταν καλες, μετα το εχασαν κατα τη γνωμη μου (αλλα δε μπορω να θυμηθω απο ποια σεζον).

Δημοσ.

παιδια καμια καλη κωμικη σειρα?

αγαπημενες ειναι arrested development, its always sunny, eastbound and down, parks and recreation και μετα ερχονται community, black books και αλλες που βαριεμαι να θυμηθω. εχω δει και κλασσικες που δεν με τρελαναν (bbt, 2 and a half, how i met your mother)

+1 για Curb και IT Crowd. Να προσθέσω επίσης Seinfeld στη λίστα.

Δημοσ.

Μπορείτε να προτείνετε κάποια σειρά που να σε κρατάει συνέχεια σε αγωνία;

Έχω δει μέχρι στιγμής σχεδόν όλες τις κορυφαίες που έχουν βγει:

Game of Thrones, Dexter, Walking Dead, Homeland, Revolution, Prison Break και άλλες που τώρα δεν θυμάμαι.

Κάτι με συνεχή δράση ή φαντασίας. Απλώς δεν θέλω κωμωδίες γιατί δεν μου αρέσουν

Δημοσ.

Ψάχνω να βρω καλές ταινίες-sequel κυρίως δράσης τύπου Underworld [] , δεν είναι ανάγκη να μου προτείνετε εμπορικά επιτυχημένες γιατί δεν με ενδιαφέρει αυτό το θέμα , έχω δει σχεδόν όλα τα ''γνωστά'' από Godfather μέχρι Justice league και Toystory :P .

Δημοσ.

Ταινίες με θέμα το μπάσκετ? Εκτός απο Coach Carter και Glory Road?

The Pistol: The Birth of a Legend

Η αληθινη ιστορια του Pete Maravich.

Λενε οτι αν δεν τα παρατουσε λογω υγειας, θα ηταν ισαξιος, μπορει και καλυτερος του Τζορνταν

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τις παραπανω ταινιες. Εχετε να προτείνετε τώρα ταινίες με θέμα την ραπ? Εκτός απο το Huste & Flow, 8mile και το Talento de Barrio.

Δημοσ.

Πείτε μου μερικά καλά-δοκιμασμένα ψυχολογικά θρίλερ.

Κατά προτίμηση όχι πριν το 80 και όχι μετά το 2005 αλλά αν είναι κανένα πολύ καλό, no prob

Δημοσ.

Πείτε μου μερικά καλά-δοκιμασμένα ψυχολογικά θρίλερ.

Κατά προτίμηση όχι πριν το 80 και όχι μετά το 2005 αλλά αν είναι κανένα πολύ καλό, no prob

1408

Του 2007 είναι, αλλά αξίζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...