hurin Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Αν θες την γνώμη μου, δες την πρώτη και μετά παράτησε το. Τόσο χάλια μετά?
Sellers Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Αρχίζει μια σταδιακή πτώση. Δηλαδή η δεύτερη ας πούμε ότι ψιλοβλέπεται γιατι η πρώτη ήταν κουρυφή οπότε η πτώση ξεκινάει απο πολυ υψηλά επίπεδα. Μέχρι όμως να τεειώσει η δευτερη έχουμε φτασει στον πατο και μετά ακολουθούν και άλλες 2 σεζόν βλακείας και πραγμάτων τραβηγμένων απο τα μαλλιά. 1
Chrisxxx Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Οτι ειπε ο Σελερζ. Η 2η σεζον ψιλοβλέπεται, εμένα και η 3η μου αρεσε καπως και ίσως αν τα δεις ολα τα επεισόδια μαζί να μη σου φανει τόσο αστεια, η 4η σεζόν ηταν απλως απαραδεκτη, σε καθε επεισόδιο γίνονταν όσες ανατροπες έγιναν μαζι στην 1η σεζόν. 2
kalidor Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 7500 (2013) Aυτη η ταινια δεν κυκλοφορησε???? http://www.imdb.com/title/tt1975159/videogallery?ref_=tt_pv_vi_sm
Vassilis_24 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Τόσο χάλια μετά? Η πρώτη σεζόν είναι άπαιχτη, μετά αλλάζει το σκηνικό και αν και δεν είναι στα επίπεδα της πρώτης σεζόν κρατάει το ενδιαφέρον και έχει πολύ ωραία τροπή. Όσοι δεν προτείνουν τις επόμενες σεζόν απλά συγκρίνουν με την άπαιχτη πρώτη, αν συνέκριναν κάθε σεζόν με άλλες ολοληρωμένες σειρές κάθε σεζόν του prison break είναι καλύτερη απ'τις περισσότερες οπότε μη σε πτοούν αυτές οι κριτικές...
speedy23 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Η πρώτη σεζόν είναι άπαιχτη, μετά αλλάζει το σκηνικό και αν και δεν είναι στα επίπεδα της πρώτης σεζόν κρατάει το ενδιαφέρον και έχει πολύ ωραία τροπή. Όσοι δεν προτείνουν τις επόμενες σεζόν απλά συγκρίνουν με την άπαιχτη πρώτη, αν συνέκριναν κάθε σεζόν με άλλες ολοληρωμένες σειρές κάθε σεζόν του prison break είναι καλύτερη απ'τις περισσότερες οπότε μη σε πτοούν αυτές οι κριτικές... loool. U mad bro? Αντε να βλεπεται με τα ζορια και η δευτερη. Αλλα και αυτη και οι αλλες δυο ηταν μεσα στα λαθη και στις ηλιθιοτητες. Η σειρα εχασε την αξα της με το που βγηκαν απο την φυλακη. 2
Chrisxxx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Για την ακριβεια αν η 1η σεζόν δεν ηταν τόσο καλη και δεν ειχες την ελπίδα να βελτιωθουν και οι επόμενες καποια στιγμή τότε δυσκολα να συνεχιζες να βλέπεις πέρα απο τη 2η που και αυτη με το ζόρι θα τελειωνες. Η 4η σεζόν για μένα νομιζω πως ειναι η χειροτερη σεζόν που εχω δει ποτε σε σειρα, μαζι με την 3η του Heroes. 3
Vassilis_24 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Για την ακριβεια αν η 1η σεζόν δεν ηταν τόσο καλη και δεν ειχες την ελπίδα να βελτιωθουν και οι επόμενες καποια στιγμή τότε δυσκολα να συνεχιζες να βλέπεις πέρα απο τη 2η που και αυτη με το ζόρι θα τελειωνες. Η 4η σεζόν για μένα νομιζω πως ειναι η χειροτερη σεζόν που εχω δει ποτε σε σειρα, μαζι με την 3η του Heroes. Εγώ πάντως δεν μπορώ να πω για καμία σεζόν σειράς που έχω δει ότι είναι χάλια γιατί πολύ απλά όταν κάτι που βλέπω το θεωρώ χάλια, σταματάω να το βλέπω. Και χωρίς να έχω δει λοιπόν παραπάνω από ένα επεισόδιο του Lost, είμαι βέβαιος ότι όλες οι σεζόν του είναι χειρότερες από την τέταρτη του Prison Break, η οποία όντως ήταν η πιο αδύναμη, είχε όμως έντονη δράση και ανατροπές και έδωσε ένα ωραίο φινάλε στη σειρά...
NoisePollution Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Πείτε καμιά καλή κωμωδία μετά το 2000 που να γελάς όμως. (βλ. I Love you man)
xavier Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Πείτε καμιά καλή κωμωδία μετά το 2000 που να γελάς όμως. (βλ. I Love you man) forgeting sarah marshal
MUDIS Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Καλησπερα σας. Εχει δημιουργηθει μια ΥΠΕΡΟΧΗ σελιδα στο Facebook η οποια ειναι στην αρχη της ακομη σχετικα. Εχει κατηγοριες ταινιων με περιγραφη των παιδιων απο μονα τους πολυ προσεγμενα και τους αξιζουν πολλα μπραβο! Αξιζει να την επισκευθειται κατε εμε ,εχει κριτικες χαβαλε, αφιερωματα και πολλά αλλα! Ειδα πολλες ταινειες απο εκει που δεν ηξερα ,ενημερωθηκα και πραγματικα ειναι κατι που αξιζει. Η σελιδα ειναι αυτη https://www.facebook.com/TheFilmClubKinimatografikiLeshi?ref=hl τσεκαρετε
manos89 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 παιδια καμια καλη κωμικη σειρα? αγαπημενες ειναι arrested development, its always sunny, eastbound and down, parks and recreation και μετα ερχονται community, black books και αλλες που βαριεμαι να θυμηθω. εχω δει και κλασσικες που δεν με τρελαναν (bbt, 2 and a half, how i met your mother)
NoisePollution Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 παιδια καμια καλη κωμικη σειρα? αγαπημενες ειναι arrested development, its always sunny, eastbound and down, parks and recreation και μετα ερχονται community, black books και αλλες που βαριεμαι να θυμηθω. εχω δει και κλασσικες που δεν με τρελαναν (bbt, 2 and a half, how i met your mother) The Office US και UK
koystado Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Εγώ πάντως δεν μπορώ να πω για καμία σεζόν σειράς που έχω δει ότι είναι χάλια γιατί πολύ απλά όταν κάτι που βλέπω το θεωρώ χάλια, σταματάω να το βλέπω. Και χωρίς να έχω δει λοιπόν παραπάνω από ένα επεισόδιο του Lost, είμαι βέβαιος ότι όλες οι σεζόν του είναι χειρότερες από την τέταρτη του Prison Break, η οποία όντως ήταν η πιο αδύναμη, είχε όμως έντονη δράση και ανατροπές και έδωσε ένα ωραίο φινάλε στη σειρά... απορώ πως εκφέρεις άποψη για το λοστ όταν όπως λες δεν έχεις δει παραπάνω από ένα επεισόδιο
yanc Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 παιδια καμια καλη κωμικη σειρα? αγαπημενες ειναι arrested development, its always sunny, eastbound and down, parks and recreation και μετα ερχονται community, black books και αλλες που βαριεμαι να θυμηθω. εχω δει και κλασσικες που δεν με τρελαναν (bbt, 2 and a half, how i met your mother) Βetter off Ted The Inbetweeners Legit (..2013) Curb your enthusiasm The IT crowd
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα