Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ταινια για να δει καποιος με κοπελα?

σκεφτομαι το drive που ειναι πολυ ρομαντικo αλλα εχει πολυ βια

Περιέγραψε μας τη κοπέλα λίγο.

• Like 1
Δημοσ.

ταινια για να δει καποιος με κοπελα?

σκεφτομαι το drive που ειναι πολυ ρομαντικo αλλα εχει πολυ βια

Σιγά το ρομαντισμό που έχει το Drive. Επίσης η βία του δεν είναι καμιά φοβερή, βλέπεται άνετα και από κοπέλα. Τουλάχιστον της δικής μου της άρεσε πολύ σαν ταινία. Ρομαντικό πάντως δεν το λες.

Αν θες ρομαντζο και βία μαζί, υπάρχει το απόλυτο: True Romance (1993)

http://www.imdb.com/title/tt0108399/

Δεν έχει υπάρξει κοπέλα-φίλη που να μην της άρεσε. Τα έχει όλα, έρωτα, βία, περιπέτεια, χιούμορ, δράση, ΤΕΡΑΣΤΙΟ καστ, σενάριο του Ταραντίνο και σκηνοθεσία του αείμνηστου Τόνυ Σκοτ. Τι αλλο να θελήσεις;

* Ειναι η αγαπημένη μου ταινία, αλλά και αντικειμενικά να το πας είναι ταινιάρα.

• Like 2
Δημοσ.

Στο 28 weeks later εχει καταλαβει καποιος τι ακριβως γινεται στο τελος??

Το παιδι ειναι σαν την μανα του, ειναι μολυσμενο αλλα δεν εχει συμπτωματα και δεν τον καταλαβαινουν και μεταφερει την μολυνση εκτος αγγλιας, γι'αυτο στην τελευταια σκηνη δειχνει μολυσμενους να βγανουν απο το μετρο της γαλλιας και να κυνηγανε αλλου.

• Moderators
Δημοσ.

Αυτοτελείς. Καμιά συνέχεια. Αλλά τα επεισόδια είναι σχετικά μεγάλα. Από εκεί και πέρα έχουν ένα ενδιαφέρον, περίπου σαν Outer Limits φάση. 

Δημοσ.

Μια καλη κομμωδια και εγω ψαχνω.. Γραψτε μπολικες σε ενα ποστ για να τις ψαξω και εγω και ολοι οσοι ενδιαφερονται. Οποιος γνωριζει σας παρακαλω και θελει ας γραψει :)

Δημοσ.

Μια ερωτηση.Τον πιανει τον red john o mentalist ? Και αν ναι σε πιο κυκλο ?

μεχρι τον πεμπτο κυκλο που ειναι τωρα, δεν τον εχει πιασει. στο τελος του τριτου κυκλου σκοτωνει καποιον που του λεει οτι ειναι ο red john αλλα τελικα δεν ηταν υτος. τωρα, στον πεμπτο κυκλο ανακαλυπτει πως ο red john ειναι καποιος που "εχει ανταλλαξει χειραψια" οπως ειπαν, οχι φιλος του αλλα τον γνωριζει. και εχει φτιαξει μια λιστα με ολους αυτους και σιγα-σιγα σβηνει. νομιζω του εχουν μεινει περιπου 200 ακομη στην λιστα του.

Δημοσ.

Ερώτηση για το Prison Break. Έχω φτάσει στο 7ο της 1ης σεζόν και μου έχει κάνει εντύπωση πόσο γρήγορα εκτυλίσσεται η φάση. Πως γίνεται να γεμίζουν 79 επεισόδεια? Κάνει τόσο μεγάλη κοιλιά?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...