Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

E τότε έχεις μπόλικες επιλογές. 

Breaking Bad απο μένα και Dexter. Δεν θα μετανιώσεις για κανένα απο τα δύο.

Χμ...το είχα ξεχάσει τελείως ότι έχω δει ΚΑΙ το breaking bad :Ρ Το dexter ειχα την εντυπωση οτι ειναι σε αυτοτελη...

Δημοσ.

Χμ...το είχα ξεχάσει τελείως ότι έχω δει ΚΑΙ το breaking bad :Ρ Το dexter ειχα την εντυπωση οτι ειναι σε αυτοτελη...

20335083.jpg

• Like 1
Δημοσ.
το εχει δει κανενας? Ειδα το trailer, διαβασα και μερικες κριτικες αλλα δεν εχω κατασταλαξει αν αξιζει να το δω ή θα χασω τον χρονο μου. Για πειτε καμια αποψη.

εγω το εχω δει γυρω στις 15 φορες και μου αρεσε καθε φορα που το ειδα...γνωριζεις τιποτα απο dune? εχεις διαβασει τα βιβλια?

Δημοσ.

Οχι δεν εχω διαβασει τα βιβλια.

Βασικα αυτο που διαβασα ειναι πως η ταινια επρεπε να ειναι τριλογια για να μπορεσει να ''ακολουθησει'' τα βιβλια. Και το γεγονος οτι προσπαθει να τα συμπιεσει σε τοσο λιγο χρονο ειχε ως συνεπεια το τελικο αποτελεσμα να ειναι μετριο.

Δημοσ.

πιστευω πως αν δεν εχεις διαβασει τα βιβλια υπαρχουν πραγματα που δεν θα καταλαβεις...ισως να εβλεπες τη μινι σειρα καλυτερα...

τεσπα, αν σου αρεσει το sci fi, δες την...

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους....Βγηκαν επιτελους τα 3 πρωτα επεισοδια του Spartacus κ αν εξαιρεσεις τον φλωρο,στραβοποδι Σπαρτακο η σειρα ειναι σουπερ...Ακομη βγηκε κ το 9 επεισοδιο του Walking Dead κ αναμενουμε το 10...Σουπερ οπως ολα...Για Game of thrones κανα νεοτερο???Περιμενοντας τον 3 κυκλο...

Δημοσ.

Μπορειτε να μου προτεινετε μερικες καλες ταινιες τρομου? κατα προτιμηση αγγλοφωνες αλλα οχι απαραιτητα. Δεν με νοιαζει το θεμα αρκει να ειναι πολυ ατμοσφαιρικες.

Δημοσ.

Γεια σας.

Ψαχνω να βρω μια ταινια της Anjelina Jolie, αν θυμαμαι καλα ειναι αρκετα παλια και ηταν αρκετα νεα.Αποσο θυμαμαι σε εκεινη την ταινια ηταν "πρεζακι" και λεσβια. (συγγνωμη για τις εκφρασεις αλλα δεν ηξερα πως αλλιως να σας δωσω να καταλαβετε).

Θυμαται κανεις τον τιτλο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...