lefteror Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 E τότε έχεις μπόλικες επιλογές. Breaking Bad απο μένα και Dexter. Δεν θα μετανιώσεις για κανένα απο τα δύο. Χμ...το είχα ξεχάσει τελείως ότι έχω δει ΚΑΙ το breaking bad :Ρ Το dexter ειχα την εντυπωση οτι ειναι σε αυτοτελη...
Sellers Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Όχι δεν είναι. Ίσως να είναι κάπως αυτοτελή ανά σεζόν. Αλλά και πάλι οι σεζόν μπλέκονται μεταξύ τους.
linkin Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Χμ...το είχα ξεχάσει τελείως ότι έχω δει ΚΑΙ το breaking bad :Ρ Το dexter ειχα την εντυπωση οτι ειναι σε αυτοτελη... 1
CROM271 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Το Site: http://www.imdb.com/title/tt0087182/">Dune το εχει δει κανενας? Ειδα το trailer, διαβασα και μερικες κριτικες αλλα δεν εχω κατασταλαξει αν αξιζει να το δω ή θα χασω τον χρονο μου. Για πειτε καμια αποψη.
xavier Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Το [link=http://www.imdb.com/title/tt0087182/]Duneτο εχει δει κανενας? Ειδα το trailer, διαβασα και μερικες κριτικες αλλα δεν εχω κατασταλαξει αν αξιζει να το δω ή θα χασω τον χρονο μου. Για πειτε καμια αποψη. εγω το εχω δει γυρω στις 15 φορες και μου αρεσε καθε φορα που το ειδα...γνωριζεις τιποτα απο dune? εχεις διαβασει τα βιβλια?
CROM271 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Οχι δεν εχω διαβασει τα βιβλια. Βασικα αυτο που διαβασα ειναι πως η ταινια επρεπε να ειναι τριλογια για να μπορεσει να ''ακολουθησει'' τα βιβλια. Και το γεγονος οτι προσπαθει να τα συμπιεσει σε τοσο λιγο χρονο ειχε ως συνεπεια το τελικο αποτελεσμα να ειναι μετριο.
xavier Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 πιστευω πως αν δεν εχεις διαβασει τα βιβλια υπαρχουν πραγματα που δεν θα καταλαβεις...ισως να εβλεπες τη μινι σειρα καλυτερα... τεσπα, αν σου αρεσει το sci fi, δες την...
lefteror Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Να μην έσπαγαν την 5η σαιζόν σε δύο μέρη, για να μην τους ξέχνούσα που μας αφήνουν να περιμένουμε 10 μήνες :Ρ 1
tzir21 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερα σε ολους....Βγηκαν επιτελους τα 3 πρωτα επεισοδια του Spartacus κ αν εξαιρεσεις τον φλωρο,στραβοποδι Σπαρτακο η σειρα ειναι σουπερ...Ακομη βγηκε κ το 9 επεισοδιο του Walking Dead κ αναμενουμε το 10...Σουπερ οπως ολα...Για Game of thrones κανα νεοτερο???Περιμενοντας τον 3 κυκλο...
assasins Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μπορειτε να μου προτεινετε μερικες καλες ταινιες τρομου? κατα προτιμηση αγγλοφωνες αλλα οχι απαραιτητα. Δεν με νοιαζει το θεμα αρκει να ειναι πολυ ατμοσφαιρικες.
naruto14 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα. Ψάχνω ταινία σαν το I Am Legend. Survival δηλαδή με zombies ή aliens κάτι τέτοιο. Έχετε να προτείνετε κάποια καλή?
kjtzemis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Γεια σας. Ψαχνω να βρω μια ταινια της Anjelina Jolie, αν θυμαμαι καλα ειναι αρκετα παλια και ηταν αρκετα νεα.Αποσο θυμαμαι σε εκεινη την ταινια ηταν "πρεζακι" και λεσβια. (συγγνωμη για τις εκφρασεις αλλα δεν ηξερα πως αλλιως να σας δωσω να καταλαβετε). Θυμαται κανεις τον τιτλο?
assasins Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα. Ψάχνω ταινία σαν το I Am Legend. Survival δηλαδή με zombies ή aliens κάτι τέτοιο. Έχετε να προτείνετε κάποια καλή? 28 days later 28 weeks later 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα