Sellers Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Αν δεν έχεις δει το Martyrs, είναι αυτό που ψάχνεις. 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 τα εχω δει και τα 2.Βρηκα αυτη http://www.imdb.com/title/tt0109642/?ref_=sr_1 Παιζει αυτη απο το misery
Dementia89 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Αν δεν έχεις δει το Martyrs, είναι αυτό που ψάχνεις. Εντάξει απίστευτη ταινία συμφωνώ απόλυτα... 1
kjtzemis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερα. Λοιπον, εχετε να μου προτεινετε καμια καλη κομωδια με τον τυπα Site: http://www.imdb.com/name/nm0302108/?ref_=tt_ov_st">Zach Galifianakis ? Εχω δει και τα δυο The Hangover και επεισης εχω δει και το Due Date, και τα 3 μαρεσαν παρα πολυ και ο Zach ειναι απλα κορυφαιος.Υπαρχει καμια καλη κομωδια που να το παιζει ετσι ζουρλαμαρας και να εχουν και γελιο?
linkin Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερα. Λοιπον, εχετε να μου προτεινετε καμια καλη κομωδια με τον τυπα Site: http://www.imdb.com/name/nm0302108/?ref_=tt_ov_st">Zach Galifianakis ? Εχω δει και τα δυο The Hangover και επεισης εχω δει και το Due Date, και τα 3 μαρεσαν παρα πολυ και ο Zach ειναι απλα κορυφαιος. Υπαρχει καμια καλη κομωδια που να το παιζει ετσι ζουρλαμαρας και να εχουν και γελιο? The campaign.
giorgos147 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Έχω το Looper άλλα σκέφτομαι και το Good Will Hunting που βρήκα σε άλλο νήμα. Το Looper αξίζει ή να πάω για το άλλο; Βασικά αξίζει η αναμονή σε περίπτωση που πάρω το άλλο ή να πάω για το Looper;
lefteror Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Ψάχνω μία σειρά κοντά στα X-files...Δηλαδή κυρίως το στοιχείο της θεωρίας συνομωσίας και να έχει back bone η ιστορία....
thomasG4 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Ψάχνω μία σειρά κοντά στα X-files...Δηλαδή κυρίως το στοιχείο της θεωρίας συνομωσίας και να έχει back bone η ιστορία.... Περίπου στο ίδιο στυλ είναι το Fringe.
vk13 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Παιδιά η ταινία "H Zωή του Πι" πέρα από το 3D κομμάτι (εφέ, χρώματα κλπ) που λέγονται εξαιρετικά λόγια, σαν ταινία αξίζει;; Aφήνει κάνα νόημα στο τέλος ή μπα; Εdit: Tην είδα τελικά δεν άντεξα... Αρκετά καλή σαν ταινία θα έλεγα αλλά κερδίζει ακόμα πιο πολύ και από εφέ κτλπ. Σε 3D πρέπει να αξίζει με χίλια... Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2013 από vk13
smitharos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 ειμαι αναμεσα στο να ξεκινησω το the simpsons to family guy i to south park...ξερει κανεις ποιο ειναι καλυτερο?
Sellers Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Το South park προφανώς. Τo Simpsons είναι και αυτό πολύ ωραίο, βγάζει πολύ γέλιο αλλά δεν έχει την καφρίλα και την καυστικότητα του South Park. (Δεν το λέω για κακό, απλά είναι άλλου είδους) Το family guy είναι απαίσιο. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Το family guy είναι απαίσιο. What did you just say? Εγω θα προτεινα τη σειρα 1) Family Guy 2) South Park και 3) Simpsons Θεωρω South Park και Family Guy χαλαρα τα καλυτερα. Oι Simpsons οπως ειπε ο Sellerς δεν ειναι τοσο καφρικο οσο τα αλλα.
Sellers Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 What did you just say? Εγω θα προτεινα τη σειρα 1) Family Guy 2) South Park και 3) Simpsons Θεωρω South Park και Family Guy χαλαρα τα καλυτερα. Oι Simpsons οπως ειπε ο Sellerς δεν ειναι τοσο καφρικο οσο τα αλλα. Nομίζω ότι το επεισόδιο του South Park που θάβει το Family Guy τα λέει όλα για το χιούμορ του δεύτερου. ...όπως τότε, που είχε έρθει ο πρόεδρος των Η.Π.Α ντυμένος κλόουν και σου είχε ζητήσει να.... ... ...
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Nομίζω ότι το επεισόδιο του South Park που θάβει το Family Guy τα λέει όλα για το χιούμορ του δεύτερου. ...όπως τότε, που είχε έρθει ο πρόεδρος των Η.Π.Α ντυμένος κλόουν και σου είχε ζητήσει να.... ... ... Meh, πασο, αλλα μονο επειδη μου αρεσει και το SP ε Αλλα πες μου σε ποια αλλη σειρα θα δεις εναν χοντρο τυπο με γυαλια να παλευει ασταματητα σε random επεισοδια με ενα γιγαντιαιο κοτοπουλο επειδη... ετσι Επισης, BANANA???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα