Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα το τολμήσω και θα σου προτείνω το καινούργιο του Ταραντίνο. Django the unchained λοιπόν.

ΜΑ ΤΙ ΤΑΙΝΙΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!1!!1!11!ΕΝΑ

ΜΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.

Τα σπασες ολα Σελερς.

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΜΑ ΤΙ ΤΑΙΝΙΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!1!!1!11!ΕΝΑ

ΜΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.

Τα σπασες ολα Σελερς.

Nτάξει, η αλήθεια είναι ότι είναι από τις καλύτερες μου δουλειές, αλλά και οι ηθοποιοί πραγματικά βοήθησαν στο να απογειωθεί η ταινία.

• Like 4
Δημοσ.

Nτάξει, η αλήθεια είναι ότι είναι από τις καλύτερες μου δουλειές, αλλά και οι ηθοποιοί πραγματικά βοήθησαν στο να απογειωθεί η ταινία.

Μα τι μετριοπαθης που εισαι. Μπραβο σου. Δειχνει μετριοπαθεια. Δηλαδη σεμνοτητα. Αλλα να σου πω κατι; Εκει που σε σκοτωσε ο πρωταγωνιστης, μετα που ξεφορτωσατε το δυναμιτη απ'τα αλογα, επρεπε να σκοτωσει μονο τους αλλους δυο. Εσενα ας σου εριχνε στα ποδια και ας σου εκοβε τη γλωσσα, για να μην μπορεις να πεις τι εγινε. Αλλα οχι να σε σκοτωσει. Τελοσπαντων. Αφου ετσι ηθελες...

Και μεταξυ μας πρεπει να κανεις και λιγη διαιτα αδερφε. Τι κοιλια εχεις αφησει.

Δημοσ.

Καλημερα παιδες!Μολις χθες πηρα την http://www.skroutz.gr/s/2314587/LG-42LM640S.html και σημερα σκεφτομαι να την εγκαινιασω με μια "ταινιαρα" σε full hd εννοειτε....χεχεχεχεχεχεχ
(1st choise:μια περιπετειαρα και 2nd choise:μια ταινια γουεστερν)

Ποια θα μου προτεινατε λοιπον?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Καλημερα παιδες!Μολις χθες πηρα την http://www.skroutz.gr/s/2314587/LG-42LM640S.html και σημερα σκεφτομαι να την εγκαινιασω με μια "ταινιαρα" σε full hd εννοειτε....χεχεχεχεχεχεχ

(1st choise:μια περιπετειαρα και 2nd choise:μια ταινια γουεστερν)

Ποια θα μου προτεινατε λοιπον?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δες το End of Watch. Κυριολεκτικα γαμαει. Και το Cloud Atlas ειναι ωραια περιπετεια. Παντως αν θες να δεις και γαμω τα γουεστερν περιμενε να βγει το Django Unchained, η κατεβασε κανενα παλιο με τον Eastwood να γουσταρεις  ;)

Δημοσ.

dead sushi 2012 unrated...?

Ρε σοβαρά πείτε μου καμία καλή.

Γαμωτο,και ηθελα τοσο να κερδισω....btw,που την εχω ξαναδει αυτη την φατσα???

Άρανόου νίγκα;..

Δημοσ.

Eχεις δει τα κλασικα απο tarantino και την τριαδα(οχι την αγια) απο guy ritchie?Snatch/Lock stock and 2 smocking barrels/rock n rolla?

Δημοσ.

Eχεις δει τα κλασικα απο tarantino και την τριαδα(οχι την αγια) απο guy ritchie?Snatch/Lock stock and 2 smocking barrels/rock n rolla?

Πάει καιρός που έχω σταματήσει να βλέπω ταινίες. Ταραντίνο είχα δει μερικές, δε θυμάμαι ούτε καν ποιές, γενικά δε μου άρεσε τόσο.

Απο guy ritchie έχω δει μόνο το σνατς, αλλά κι αυτό το έχω ξεχάσει.

Δυνατό σημείο στο Django Unchained δεν ήταν μόνο η περιπέτεια, αλλά και η αποφασιστικότητα του πρωταγωνιστή. Αλλά άντε να βρεις πάλι τέτοια ταινία.

Όου καλά.. Μπορεί τελικά να δω καμια από αυτές που είπες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...